Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, antbyron είπε

θα  τη βολεύαν με σκονάκια ή θα κουτσομαθαίναν κάποια πράγματα ίσα ίσα για να περάσουν τις εξετάσεις.

Γιατί τα θεωρείς δεδομένα αυτά τα δύο; Όποιος πάει για το ίσα-ίσα στο τέλος χάνει τη χρονιά του και επίσης το να κάνεις σκονάκι είναι  επειδή ο καθηγητής το επιτρέπει.

Οπότε, μάλλον βολεύτηκαν και οι ίδιοι.

Δημοσ.

Πέρα από τα σκονάκια, υπάρχει και η παπαγαλία. Μαθαίνεις κάτι μόνο για τις εξετάσεις και μετά το ξεχνάς. Σαν το χέσιμο ένα πράμα. 

Συμφωνώ ότι οι εργασίες είναι το καλύτερο είδος εξέτασης. Ειδικά εάν πρέπει να παραδοθεί και γραπτή αναφορά, τότε καλύπτεται όλο το φάσμα. Πρακτική και θεωρητική εξέταση, ταυτόχρονα. 

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Παίδες ξεκολλατε.Εγώ προσωπικά δεν έχω κανει σκονακι και δεν έχω παρουσιάσει ποτε εργασίες αλλων.Ουτε ήλπιζα κανένας να την έκανε. Έτσι για τρολ το έκανα. μπας και πέσω σε κανέναν να με βοηθήσει.Απλως τον τελευταίο καιρό μ έχουν συμβεί πολλά και δεν ειχα χρόνο για την εργασία ουτε για διάβασμα φυσικά. Με αποτέλεσμα να μ φαίνονται παλούκια... Εντάξει το προσπαθώ τώρα κι οτι προλαβω. Παντως συμφωνω πως οι εργασίες είναι ο καλύτερους τροπος εκμάθησης.Γιατί σε βάζουν σε διαδικασία να σκεφτείς και να ψαχτεις πανω στο μάθημα. Και αν μπορείς να κανεις την εργασία περνάς και την εξεταστική στο συγκεκριμένο μάθημα. Απλως εγώ συγκεκριμένα άργησα να αρχίσω το διάβασμα με αποτέλεσμα να έχω πρόβλημα να δωσω την εργασία στην ωρα της.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Fortistis είπε

Συμφωνώ ότι οι εργασίες είναι το καλύτερο είδος εξέτασης. Ειδικά εάν πρέπει να παραδοθεί και γραπτή αναφορά, τότε καλύπτεται όλο το φάσμα. Πρακτική και θεωρητική εξέταση, ταυτόχρονα. 

Αυτό έχει μεγάλη διαφορά από αυτό που γίνεται τώρα και συμφωνώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...