Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, αλλαξα πιν στ κλειδωμα του κινητου μου και τωρα δεν το θυμαμαι. διαβασα πως μπορεις να ορισεις προσωρινο πιν αν κλειδωσεις το κινητο μεσω ευρεσης συσκευης. το εκανα αλλα δεν εγινε διοτι ειχα ηδη πιν ασφαλειας στο κινητο. Ετσι εγραψε το google. Υπαρχει τροπος ξεκλειδωματος? η μονο με επαναφορα? δεν θελω να χασω τα αρχεια μου. Τωρα το κινητο ειναι κλειδωμενο και απο ευρεση συσκευης και δεν θυμαμαι το πιν 1f61b.png?_nc_eui2=AeFcqEvQB5FovReOyHPkm:P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kyko είπε

Καλησπερα, αλλαξα πιν στ κλειδωμα του κινητου μου και τωρα δεν το θυμαμαι. διαβασα πως μπορεις να ορισεις προσωρινο πιν αν κλειδωσεις το κινητο μεσω ευρεσης συσκευης. το εκανα αλλα δεν εγινε διοτι ειχα ηδη πιν ασφαλειας στο κινητο. Ετσι εγραψε το google. Υπαρχει τροπος ξεκλειδωματος? η μονο με επαναφορα? δεν θελω να χασω τα αρχεια μου. Τωρα το κινητο ειναι κλειδωμενο και απο ευρεση συσκευης και δεν θυμαμαι το πιν 1f61b.png?_nc_eui2=AeFcqEvQB5FovReOyHPkm:P

https://www.frpbypass.us/

Δημοσ.

εμενα το κινητο μου ειναι το  mate 10 lite.  και απ οτι κτλβα ειναι για επαναφορα και μετα ρυθμιση ξανα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, kyko είπε

εμενα το κινητο μου ειναι το  mate 10 lite.  και απ οτι κτλβα ειναι για επαναφορα και μετα ρυθμιση ξανα.

Δεν ξέρω αν γίνετε στα huawei αλλα στα Νοτε8 και πάντα σε όλα τα note που είχα, παθαίνω συχνά FRP και φτιάχνει με odin και ξανά flash stock rom. Μετά ξανά περνάω το backup από twrp και είναι ok. Για ψάξε μήπως υπάρχει flash tool. Aν είναι από google υποτίθεται σε 72 ώρες φτιάχνει μονο του. Aυτο λεει? Custom Binary Blocked by FRP Lock? από πια χωρα είναι το κινητό σου και τι csc εχεις ξέρεις? αν δεν είναι από την google και άλλαξες χωρα προέλευσης λόγο αλαγείς OEM. Tότε δεν φτιάχνεται σε 72 ώρες.

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ.

Δεν έχει σημασία το κινητό.

Εδώ σε τάμπλετ Huawei έγινε.

Αυτό είναι μετά από factory reset που κλειδώνει αν δεν θυμάσαι τους κωδικούς τις Google.

Ααα εσύ όμως έχει το pin......

Δες εδώ τι μπορείς να κάνεις 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, kyko είπε

λυθηκε το προβλημα με επαναφορα εργ. ρυθμισεων.

Να ξέρεις ότι ο τίτλος σε μπερδεύει.

Όλα καλά....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...