Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Εγω θα σου ελεγα να βαλεις τα 10, εχουν πολυ καλυτερη διαχειρηση πορων απο τα Vista και τα 7 και ενταξει καμια επαφη με τα XP σαν λειτουργικο.

Δωρεαν δεν θα βρεις αλλα αν ψαξεις στο Amazon (ειτε COM ειτε CO.UK) θα βρεις παμφτηνα κλειδια για Windows 10 (μεχρι και 5ε τα πουλανε). Απλα επειδη ειναι κλειδια που πανε για πεταμα απο την MS θα πρεπει με το που σου το στειλουν στο email να περασεις τα Windows (το κλειδι ειναι valid μεχρι να διαγραφει απο τον server της MS οποτε αν περαστει πριν γινει αυτο σε μηχανημα δεν εχεις θεμα).

Καλη τυχη :)

Παίζει να είσαι και ο μοναδικός που θα έχει παντρέψει P4 ή Pentium D με win 10. Έτοιμος για βιβλίο Guinness :)

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Παίζει να είσαι και ο μοναδικός που θα έχει παντρέψει P4 ή Pentium D με win 10. Έτοιμος για βιβλίο Guinness :)

Αν το κανει ας ερθει να μας πει εντυπωσεις και αν το μηχανακι πηγαινει καλα :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GIORGOS IOANNOY είπε

Το θεμα ειναι πως θα τα βαλω απο το bios:\

Γραφεις το ISO των Windows 10 σε ενα DVD με ενα προγραμμα οπως το NERO πχ (προγραμμα εγγραφης οπτικων μεσων) και μετα πας στο BIOS και βαζεις να μπουταρει απο DVD.....Δεν ξερω αν τοσο παλιο μηχανημα θα κανει σωστο Boot απο USB γιαυτο προτεινω DVD.

Οσο για το που βρισκεις το ISO ψαξε στο Google για το προγραμματακι Windows ISO Downloader (πολυ χρησιμο).

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.

Αφου μου εβαλαν τα windows στο μαγαζι τους ανοιγαν μια χαρα τωρα το εφερα σπιτι και δεν μου τα ανοιγει ειναι στην αρχικη...help me plz

Mονο αν μου δειξει αυτο και πατησω space τοτε μονο ανοιγουν και αν το βγαλει..

MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1528206866618.jpg_1528206871951.jpeg

Δημοσ.

Εγω σου ξαναλεω να πας σε 10 παντως..........Αλλιως βαλε XP, πιο γρηγορα θα τα κανεις αυτα παρα να διορθωσεις οτι εχει παει στραβα με τα 7.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GIORGOS IOANNOY είπε

Αμα κανω καποιες ενημερωσεις που εκκρεμουν θα αλλαξει κατι?

Αυτό είναι το τελευταίο που πρέπει να κάνεις.

Δημοσ.

Aμα υπαρχει μια πιθανοτητα να εχει θεμα ο δισκος μπορω να κανω copy paste τα αρχεια(windows)που εχει σε εναν αλλο formated δισκο θα τρεχουν τα windows κανονικα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...