GIORGOS IOANNOY Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Μου βγαζει αυτο το μηνυμα οποιος μπορει να βοηθησει,ευχαριστω εκ των προτερων!
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Απλά δεν βρίσκει λειτουργικό. Για αρχή τσέκαρε στο BIOS μηπως έχει χάσει το boot priority. Πρώτη επιλογή εκκίνησης να είναι ο δίσκος που έχεις το λειτουργικό. 1 1
GIORGOS IOANNOY Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Που μπορω να το δω αν οντως εχει χασει το boot priority?
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Στο BIOS θα μπεις. Μόλις ξεκινάς το μηχάνημα πατάς το πλήκτρο Delete ή κάποια από τα πλήκτρα F. Εξαρτάται από την μητρική ή το λάπτοπ. Ποια μητρική έχεις ή ποιο λάπτοπ? 1
GIORGOS IOANNOY Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Οντως λογικα δεν εχει συστημα.. Αν βαλω εναν σκληρο απο τον παλιο μου υπολογιστη λες να φορτωσουν τα windows? (Ευχαριστω για τον χρονο σου) Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από GIORGOS IOANNOY
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Με το Delete μπαίνεις στο BIOS. Υπάρχει φυσικά και η πιθανότητα (συμβαίνει ουκ ολίγες φορές) να έχει ψοφήσει ο δίσκος ή να έχει πρόβλημα κάποιο από τα δύο καλώδια που κουμπώνουν στον δίσκο. 33 λεπτά πριν, GIORGOS IOANNOY είπε Αν βαλω εναν σκληρο απο τον παλιο μου υπολογιστη λες να φορτωσουν τα windows? Έχει ήδη windows ο δίσκος? Και ποια windows? Και πόσο παλιός ρε συ? Ήδη είναι αρχαίος αυτός για τον οποίο μιλάμε. 1
GIORGOS IOANNOY Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Εχω εναν με xp:/ πες αστον αυτον.. Τωρα να γραψω σε κανα cd τα windows η σε φλασακι?
Salvation81 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) ΑΝ αυτο τον δισκο τον ειχες στο ιδιο μηχανημα θα εισαι οκ, ΑΝ οχι τοτε μπορει να σου κολησουν τα Windows (διαφορετικο hardware configuration οποτε επανεγκατασταση οδηγων κτλ κτλ). Οπως και να εχει καλυτερα θα ηταν να επαναεγκαταστησεις τα Windows για το καλυτερο αποτελεσμα. Τραβηγμενο αλλα δεν μιλαμε για παλιο υπολογιστη με δισκετα ετσι; Πολλοι το παθαιναν αυτο παλια επειδη αφηναν δισκετα μεσα και προσπαθουσε το συστημα να μπουταρει απο εκει. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από Salvation81
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Αν τον βάλεις όπως είναι με τα XP μπορεί να έχεις μπλε οθόνη. Κάνεις καθαρή εγκατάσταση είτε με CD είτε με φλασάκι. Είναι προτιμότερο με φλασάκι λόγω ταχύτητας όχι τιποτε άλλο. 'Ομως επειδή η μητρική είναι παλιά λογικά δεν θα δεις ξεχωριστή επιλογή για φλασάκι. θα τον διαβάζει σαν δίσκο. Το βάζεις σαν 1η επιλογή. Σίγουρα αν το γράψεις σε cd δεν θα έχεις αυτό το μπέρδεμα και θα σου είναι πολύ πιο εύκολο. To manual της μητρικής σου είναι εδώ http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5P800-VM/e2538_P5P800-VM.pdf Στην σελίδα 76 αφορά το Boot menu.
GIORGOS IOANNOY Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Χιλλια ευχαριστω! Μηπως μου προτεινετε καποιον οδηγο να κατεβασω free τα vista ή δεν παιζει..
GIORGOS IOANNOY Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Γιατι xp?Εχω πανω 4gb ram δεν φτανουν?
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Σαν λειτουργικό είναι χειρότερο από τα XP. Από εκεί και πέρα βάλε ότι νομίζεις. Free vista και XP για download δεν υπάρχουν 1
Salvation81 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GIORGOS IOANNOY είπε Χιλλια ευχαριστω! Μηπως μου προτεινετε καποιον οδηγο να κατεβασω free τα vista ή δεν παιζει.. Εγω θα σου ελεγα να βαλεις τα 10, εχουν πολυ καλυτερη διαχειρηση πορων απο τα Vista και τα 7 και ενταξει καμια επαφη με τα XP σαν λειτουργικο. Δωρεαν δεν θα βρεις αλλα αν ψαξεις στο Amazon (ειτε COM ειτε CO.UK) θα βρεις παμφτηνα κλειδια για Windows 10 (μεχρι και 5ε τα πουλανε). Απλα επειδη ειναι κλειδια που πανε για πεταμα απο την MS θα πρεπει με το που σου το στειλουν στο email να περασεις τα Windows (το κλειδι ειναι valid μεχρι να διαγραφει απο τον server της MS οποτε αν περαστει πριν γινει αυτο σε μηχανημα δεν εχεις θεμα). Καλη τυχη Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από Salvation81 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα