Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα... Εδώ και ενα σχεδόν μήνα έχω γίνει συνδρομητής της Vodafone.. Έχουν ένα χρεπη για μόντεμ το oxygen iad.. Στον μηνα που είναι συνδρομητης έχω αλλαγή 3 μόντεμ γιατί το ένα είχε πρόβλημα με το τροφοδοτικό το άλλο έκανε συνέχεια επανεκκίνηση και στο τρίτο και τελευταίο μου έπεφτε η γραμμή του ίντερνετ... Πήρα την τεχνική υποστήριξη ήρθε μέτρησε την γραμμή όλα καλά... Πήγα και εγώ και πήρα ένα μόντεμ της d_link. Αλλά αυτό δεν έχει υποδοχής για τη γραμμή του τηλεφώνου επάνω... Παίρνω ένα vdsl splitter το βάζω στην πρίζα του τηλεφώνου και ένα καλώδιο πάει στο τηλέφωνο και το άλλο πάνω στο μόντεμ..αλλα το τηλέφωνο δεν λειτουργεί.. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω;;; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχήν η τηλεφωνία για να δουλέψει η συσκευή του τηλεφώνου συνδέεται είτε πάνω στο ρουτερ είτε πάνω στο σπλιτερ 

τα oxygen iad δεν τα δίνουν συνήθως δίνουν τα zte zxh h267a 

Επεξ/σία από bill2015
Δημοσ.

Το έβαλα πάνω στο Σπλιτερ και το τηλέφωνο δεν λειτουργεί... Είναι νεκρό... Και μου είπαν ότι δεν κείμενο άλλο μόντεμ εκτός από αυτό που σου δίνει η Vodafone 

Δημοσ.

Δεν ήταν voip το μόντεμ που πηρα και μου είπαν από την Vodafone ότι δεν μπορώ να αλλάξω Μόντεμ και να βάλω δικό μου... Θέλει μόνο αυτό που μου δίνει η Vodafone 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...