micos000 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, fearless είπε Οκ θα τις ανοιξω αυριο, καλη μου επιτυχια. Αν δεν έκανες ποτέ update και η εγκατάσταση είναι καινούργια τότε δε θα σου δουλέψει το update. Είναι γνωστό πρόβλημα με τα 7άρια και αντιμετωπίζεται. Αν έχεις λοιπόν κλειστά τα update από την αρχή ΜΗΝ ταν ανοίγεις ακόμα. Κατέβασε τα δύο παρακάτω kb (ανάλογα για 32 ή 64 bit, όχι όλα) και εγκατέστησε τα. Κάνε reboot και μετά άνοιξε τα updates και άστο καμιά ώρα. Αναφορά σε κείμενο For Windows 7 32-bit (x86) edition: Direct Download Link of KB3050265 Update (32-bit or x86) Direct Download Link of KB3065987 Update (32-bit or x86) Direct Download Link of KB3102810 Update (32-bit or x86) Direct Download Link of KB3135445 Update (32-bit or x86) Direct Download Link of KB3138612 Update (32-bit or x86) Direct Download Link of KB3161664 Update (32-bit or x86) Direct Download Link of KB3020369 Update (32-bit or x86) Direct Download Link of KB3172605 Update (32-bit or x86) For Windows 7 64-bit (x64) edition: Direct Download Link of KB3050265 Update (64-bit or x64) Direct Download Link of KB3065987 Update (64-bit or x64) Direct Download Link of KB3102810 Update (64-bit or x64) Direct Download Link of KB3135445 Update (64-bit or x64) Direct Download Link of KB3138612 Update (64-bit or x64) Direct Download Link of KB3161664 Update (64-bit or x64) Direct Download Link of KB3020369 Update (64-bit or x64) Direct Download Link of KB3172605 Update (64-bit or x64) Αν περάσουν μιά-δυό ώρες και δεν βρει updates δοκίμασε το παρκάτω fix https://support.microsoft.com/el-gr/help/4027322/windows-update-troubleshooter Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2019 από micos000
fearless Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, micos000 είπε Αν έχεις λοιπόν κλειστά τα update από την αρχή ΜΗΝ ταν ανοίγεις ακόμα Δεν προλαβα να το διαβασω. Τα ανοιξα το πρωι και μεσα σε 2 με 2μιση ωρες τις εκανε ολες (169 ) τελικα χωρις προβλημα. Δυσκολευτηκε μετα να κανει αλλες 5 αλλα με τα πολλα restart τις εκανε και αυτες. Εμειναν 41 optional updates, να τις κανω; Επισης τις KB (x64) που παραθετης να τις εγκαταστησω η ειμαι οκ; Antivirus δεν εβαλα, εχω: CCleaner, Malwarebytes, adwcleaner, ESET Online Scanner. Να βαλω;
Alex-V Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, fearless είπε Δεν προλαβα να το διαβασω. Τα ανοιξα το πρωι και μεσα σε 2 με 2μιση ωρες τις εκανε ολες (169 ) τελικα χωρις προβλημα. Δυσκολευτηκε μετα να κανει αλλες 5 αλλα με τα πολλα restart τις εκανε και αυτες. Εμειναν 41 optional updates, να τις κανω; Επισης τις KB (x64) που παραθετης να τις εγκαταστησω η ειμαι οκ; Antivirus δεν εβαλα, εχω: CCleaner, Malwarebytes, adwcleaner, ESET Online Scanner. Να βαλω; Ναι, κανε και τις optional. Συνηθως στις optional βγαζει και drivers, πχ για την γραφικων. Εγω την ξετικαρω και περναω τον driver απτην nvidia η την amd. Οχι, δεν χρειαζεται να κανεις πλεον εγκατασταση τα KB του micos. υγ. οσον αφορα τους γειτονες, δικη σου αποφαση αν θα τους χρεωσεις η οχι. Εγω πλεον οταν κανω κατι που δεν μπορουνε οι αλλοι και εχει κοπο, χρεωνω. Δεν χαριζω τιποτα. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2019 από Alex-V
fearless Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Eιναι οι παρακατω. Tα πακετα γλωσσων τι να τα κανω, λεω να μην τα επιλεξω. Καρτας γραφικων εβαλα απ την αρχη μετα το φορματ.
Alex-V Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, fearless είπε Eιναι οι παρακατω. Tα πακετα γλωσσων τι να τα κανω, λεω να μην τα επιλεξω. Καρτας γραφικων εβαλα απ την αρχη μετα το φορματ. Μμμ, περασες την ultimate βλεπω. Ξετικαρεις ολα τα language packs και αφηνεις μονο τα ελληνικα (greek), αν θες να κανεις την γλωσσα του λειτουργικου ελληνικα. Αν δεν βαριεσαι, πατα δεξι κλικ στο καθε ενα και πατα αποκρυψη, ετσι ωστε να μην στα ξαναεμφανισει τα απο πανω updates τα τικαρεις ολα
micos000 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για τα updates με κάλυψε ο Alex, οπότε από μένα +1 σε ότι ανέφερε. Για την ultimate έκδοση που έβαλες, είναι λίγο υπερβολική και έχει πράγματα που δεν χρειάζεσαι και ούτε θα χρειαστείς ποτέ. Μια professional ήταν υπεραρκετή, για να μην πω ότι η home premium είναι ιδανική για έναν μέσο χρήστη. Αφού την έβαλες όμως άστην τώρα, αλλά αν χρειαστείς να ξανακάνεις φορμάτ και βάλεις πάλι 7άρια τότε θα πρότεινα την home premium έκδοση. Τέλος, για την γλώσσα, άσχετα αν αποφασίσεις να βάλεις την Ελληνική ή να αφήσεις την Αγγλική, καλά είναι να αλλάξεις την κωδικοποίηση για τα μη unicode προγράμματα στα Ελληνικά. Πάτα WINDOWS+R (ή πήγαινε για Εκτέλεση ) και δώσε intl.cpl και πήγανε στην καρτέλα Διαχείριση. Εκεί έλεγξε αν η επιλογή που δείχνω στο παρακάτω screenshot είναι στα Ελληνικά (Greek). Αν δεν είναι άλλαξε το. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2019 από micos000
fearless Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, micos000 είπε Για τα updates με κάλυψε ο Alex, οπότε από μένα +1 σε ότι ανέφερε Nαι εκανα και τα optional που ειπε και ο Αlex και ειμαι οκ +1 και απο μενα. 1 ώρα πριν, micos000 είπε για να μην πω ότι η home premium είναι ιδανική για έναν μέσο χρήστη Eλα ρε συ, εγω θυμαμε απο παλια που εβαζα ultimate και εβαλα και τωρα. 1 ώρα πριν, micos000 είπε Τέλος, για την γλώσσα, άσχετα αν αποφασίσεις να βάλεις την Ελληνική ή να αφήσεις την Αγγλική, καλά είναι να αλλάξεις την κωδικοποίηση για τα μη unicode προγράμματα στα Ελληνικά. Πάτα WINDOWS+R (ή πήγαινε για Εκτέλεση ) και δώσε intl.cpl και πήγανε στην καρτέλα Διαχείριση. Εκεί έλεγξε αν η επιλογή που δείχνω στο παρακάτω screenshot είναι στα Ελληνικά (Greek). Αν δεν είναι άλλαξε το. Στα 7 η εντολη intl.cpl δεν βγαζει διαχειριση, Location εχει. Να το κανω Greece; 1 ώρα πριν, micos000 είπε αν χρειαστείς να ξανακάνεις φορμάτ και βάλεις πάλι 7άρια τότε θα πρότεινα την home premium έκδοση Σιγουρο. Θα πρεπει να τα ψαξω και να τα κατεβασω απο τωρα που ειναι νωρις ακομη, γιατι δεν τα εχω. Για την γλωσσα στα Αγγλικα εχω παντα, ευχαριστω πολυ. Εγραψα και αυτο: 6 ώρες πριν, fearless είπε Antivirus δεν εβαλα, εχω: CCleaner, Malwarebytes, adwcleaner, ESET Online Scanner. Να βαλω;
micos000 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, fearless είπε Eλα ρε συ, εγω θυμαμε απο παλια που εβαζα ultimate και εβαλα και τωρα. 50 λεπτά πριν, fearless είπε Θα πρεπει να τα ψαξω και να τα κατεβασω απο τωρα που ειναι νωρις ακομη, γιατι δεν τα εχω. Δε χρειάζεται να τα κατεβάσεις. Τα έχεις ήδη... Το iso των 7 περιλαμβάνει όλες τις εκδόσεις starter, home basic, home premium, professional, ultimate, εκτός την enterprize. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαγράψεις το αρχείο ei.cfg από τον φάκελο sources. Αν έχεις την εγκατάσταση σε usb τότε απλά πήγαινε στον φάκελο sources και διέγραψε το αρχείο. Αν το έχεις σε iso και το μεταφέρεις σε dvd τότε άνοιξε το iso με κάποιο iso manager όπως π.χ το ultraiso ή το poweriso, διέγραψε το αρχείο και ή κάψε το iso μέσα από το πρόγραμμα σε dvd ή σώσε με άλλο όνομα (π.χ. βάλε ένα aio στο τέλος που σημαίνει all-in-one). Μετά, κατά την εγκατάσταση θα σου βγάλει να διαλέξεις έκδοση μετά την επιλογή γλώσσας. Αναλυτικός οδηγός εδώ. Έχει και ένα λινκ για εργαλείο που αφαιρεί το ei.cfg αυτόματα από το iso. Πρέπει όμως το iso να είναι official από msdn και όχι πειραγμένο αλλιώς δε θα δουλέψει. Αναφορά σε κείμενο Στα 7 η εντολη intl.cpl δεν βγαζει διαχειριση, Location εχει. Να το κανω Greece; Βάλε το location στο Greece, αλλά αυτό που σου λέω είναι την καρτέλα Administrative (που για την ακρίβεια σημαίνει "Διαχειριστικά" αλλά στα Ελληνικά windows το έχουν ως "Διαχείριση" ) Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2019 από micos000 1
fearless Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, micos000 είπε Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαγράψεις το αρχείο ei.cfg από τον φάκελο sources Δεν το ηξερα αυτο, και το ei.cfg ειναι μολις 1ΚΒ. Το εκανα παντος και δουλεψε, σε USB εχω την εγκατασταση. Εχει ολες τις εκδοσεις που ειπες εκτος απο την starter. Να ρωτησω; Οι εκδοσεις professional και home premium εχουν το Aero effect; 10 ώρες πριν, micos000 είπε Βάλε το location στο Greece Το εκανα αυτο. https://ibb.co/ncPm50d
Alex-V Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, fearless είπε Δεν το ηξερα αυτο, και το ei.cfg ειναι μολις 1ΚΒ. Το εκανα παντος και δουλεψε, σε USB εχω την εγκατασταση. Εχει ολες τις εκδοσεις που ειπες εκτος απο την starter. Να ρωτησω; Οι εκδοσεις professional και home premium εχουν το Aero effect; Το εκανα αυτο. https://ibb.co/ncPm50d Ναι. Μονο η basic και η starter δεν εχουν το aero. Antivirus βαλε οτι θες και σου καθεται καλα. Cccleaner οχι, ουτε παρομοια προγραμματα 1
jim_p Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Επισης, η starter ειναι μονο για 32αρια windows 7, οποτε δεν θα δεις να σου δινεται η επιλογη αν εχεις περασει 64αρι iso στο στικακι, ακομα και με το ei.cfg σβησμενο.
fearless Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Professional η home premium να βαλω αν και οταν; απλος χρηστης
Alex-V Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, fearless είπε Professional η home premium να βαλω αν και οταν; απλος χρηστης premium 1
micos000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Home Premium και από μένα εκτός αν θέλεις να συνδεθείς σε domain και να χρησιμοποιήσεις το group policy editor. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2019 από micos000
jmirko15 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 22 ώρες πριν, fearless είπε Δεν προλαβα να το διαβασω. Τα ανοιξα το πρωι και μεσα σε 2 με 2μιση ωρες τις εκανε ολες (169 ) τελικα χωρις προβλημα. Δυσκολευτηκε μετα να κανει αλλες 5 αλλα με τα πολλα restart τις εκανε και αυτες. Εμειναν 41 optional updates, να τις κανω; Επισης τις KB (x64) που παραθετης να τις εγκαταστησω η ειμαι οκ; Antivirus δεν εβαλα, εχω: CCleaner, Malwarebytes, adwcleaner, ESET Online Scanner. Να βαλω; Άμα κατέβασες τα πάντα όλα πέρασες και την σαβούρα των 10 (telemetry κτλ crap). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα