thanasisxask Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, Jos3ph είπε εισαι ακομα σίγουρος ότι έληξε ; Πιστεύω ότι καταλάβανε όλοι ποτέ λήγει αφού το έγραψες και στο παραπάνω ποστ. Την ερώτησή σου δεν μπορώ να καταλάβω.
SilentVoice Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Εμένα η γυναίκα μου την έκανε μέσα σε μια ώρα , από το κινητό της, την πρώτη ημέρα που άνοιξαν. Φυσικά της σκαλωνε πολλές φορές από ότι μου είπε.
Jos3ph Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 10 ώρες πριν, thanasisxask είπε Πιστεύω ότι καταλάβανε όλοι ποτέ λήγει αφού το έγραψες και στο παραπάνω ποστ. Την ερώτησή σου δεν μπορώ να καταλάβω. Θα άλλάξω την ερώτηση , έκανες λάθος ή όχι ;
thanasisxask Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Jos3ph είπε Θα άλλάξω την ερώτηση , έκανες λάθος ή όχι ; Όλοι το καταλάβανε ότι έκανα λάθος, το πρόβλημά σου πιο είναι δεν μπορώ να καταλάβω. Τι ζόρι τραβάς;
SpectralQ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Εμένα την πήρε τη συναίνεση αλλά δεν τραβάει τα εισοδήματα του συζύγου ενώ στη συναίνεση τα εμφάνισε κανονικά και φυσικά έχουμε κάνει τη φετινή δήλωση και έχει βγεί το εκκαθαριστικό (πιστωτικό). Ω, ρε γλέντια! Αθάνατο ελληνικό δημόσιο! Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2021 από SpectralQ
jimkalas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 ξερει κανεις ,με ποσα μορια περιπου παιρνουμε voucher?
dakangr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Στις 23/7/2021 στις 10:26 ΠΜ, SpectralQ είπε Εμένα την πήρε τη συναίνεση αλλά δεν τραβάει τα εισοδήματα του συζύγου ενώ στη συναίνεση τα εμφάνισε κανονικά και φυσικά έχουμε κάνει τη φετινή δήλωση και έχει βγεί το εκκαθαριστικό (πιστωτικό). Ω, ρε γλέντια! Αθάνατο ελληνικό δημόσιο! Το ίδιο κάνει και εμένα. Έβγαλες άκρη με αυτό;
SpectralQ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Στις 24/7/2021 στις 1:37 ΜΜ, dakangr είπε Το ίδιο κάνει και εμένα. Έβγαλες άκρη με αυτό; Ναι, επιτέλους μπήκα σήμερα και προχώρησε κανονικά!
fysikos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Είναι κανένας που να προσπαθεί να κάνει αίτηση και να έχει κολλήσει το σύστημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα