Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περυσι σε irepair αλλαχτηκε η οθνη σε macbook με κοστος 160 ευρω.

Παρουσιαζει μια ασπρη κιλιδα κατω δεξια στην οθονη οπως φαινεται στην εικονα που επισυναπτω ειδικα οταν ο φοντος ειναι ανοιχτοχρομος  .

Πηγα στο καταστημα και μου ειπαν οτι καπου πιεστηκε η οθονη ή το πισω μερος του macbook και δεν ειναι απο χαλασμενο pixel για να γινει αλλαγη . Ισχυει ?

10.jpg

Δημοσ.

Η εξηγηση που σου λενε ισχυει, δηλαδη ναι, μπορει να ειναι κι ετσι!
Υπαρχουν 2, σημαντικοι παραγοντες: α) ο χρονος που το εμφανισε,
δηλαδη αν υπηρχε εστω μικρο ιχνος αρχικα -> ειναι δικο τους θεμα
και β) τα χρηματα που εδωσες αρχικα, ειναι (αρκετα) πολλα, για να
μην σε βοηθησουν, μα καθολου με αυτο και με κανενα τροπο τωρα..
😣

Οσο για λυσεις επιδιορθωσης: υπαρχουν θεωρητικα ορισμενες και κανουν δουλεια
http://forum.notebookreview.com/threads/diy-easily-fix-white-pressure-marks-blotches-clouds-mura-bright-spots-on-your-lcd-led-panel-screen.764051/
https://www.youtube.com/watch?v=wrNqM2GO7IU
-οχι παντα 100% δεδομενη ομως- κι ακομη ξεπερνουν το επιπεδο απλου χρηστη 😈

• Thanks 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστω.Δεν θυμαται η κορη μου ποτε το εμφανισε αλλα και στην αρχη να ηταν αφου δεν το πηγε τωρα στους 11 μηνες μετα δυσκολο να το αποδειξει οτι υπηρχε.

Δημοσ.

Σε περιπτωση που δεν το ειχα προκαλεσει ως χρηστης, τοτε θα επεμενα περισσοτερο,
για καποια λυση/βοηθεια, απο μερους τους! Το πολυ -σε τιμη "συμβολικη". Πολυ απλα,
γιατι μπορει να οφειλεται και στις δικες τους επιλογες -> ανταλλακτικων, εργασιας, κ.λπ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TheDevilMayCare είπε

Σε περιπτωση που δεν το ειχα προκαλεσει ως χρηστης, τοτε θα επεμενα περισσοτερο,
για καποια λυση/βοηθεια, απο μερους τους! Το πολυ -σε τιμη "συμβολικη". Πολυ απλα,
γιατι μπορει να οφειλεται και στις δικες τους επιλογες -> ανταλλακτικων, εργασιας, κ.λπ

Η κορη μου επιμενει οτι δεν οφειλεται σε αυτη αλλα αντε να το αποδειξεις ...Και στη μισυ τιμη να ελεγαν δεν ξερω αν το δεχοταν για αντικατασταση .

Δημοσ.

Γιατι, μηπως μπορουν να <αποδειξουν>, εκεινοι το αντιθετο? Ενας ισχυρισμος, ειναι
απλως αυτος, τιποτα παραπανω!- αν τους ζητηθει μετα, για παραδειγμα, απο Γ.Γ.Κ.?
👁️‍🗨️
Υπαρχουν, ανθρωποι που γνωριζω οτι τους υπολογιστες τους εχουν, ωσαν...εικονισματα (ω ναι!),
σε μια τετοια περιπτωση αν συνεβαινε αυτο, τοτε [τουλαχιστον εγω] θα το παλευα οσο μπορουσα
πονταροντας οσο γινεται επιπλεον στο οτι θα ηθελαν(??) οι απεναντι εναν totally happy customer

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Περυσι σε irepair αλλαχτηκε η οθνη σε macbook με κοστος 160 ευρω.

Παρουσιαζει μια ασπρη κιλιδα κατω δεξια στην οθονη οπως φαινεται στην εικονα που επισυναπτω ειδικα οταν ο φοντος ειναι ανοιχτοχρομος  .

Πηγα στο καταστημα και μου ειπαν οτι καπου πιεστηκε η οθονη ή το πισω μερος του macbook και δεν ειναι απο χαλασμενο pixel για να γινει αλλαγη . Ισχυει ?

10.jpg

Πολύ απίθανο αυτό που αναφέρουν και τελευταία στο κομμάτι με τις οθόνες έχω παρατηρήσει πως το έχουν βρεί πολλοί "ως καραμέλα". Ότι είναι απο λάθος χειρισμός του χρήστη...

Δεν ξέρω κατά πόσο θα βρεις άκρη (στο εύχομαι όμως). Κατά καιρούς πάντως για την εν λόγω εταιρία δεν ακούγονται και τα καλύτερα (προσωπικά δεν έχω τις καλύτερες εντυπώσεις απο σερβις σε 2 συσκευές).

Δημοσ.

Κοίταξε το πήγες πολύ αργά , τώρα άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Δεν έδωσε πολλά λεφτά για οθόνη. Η οθόνη για να αλλάξει από εξουσιοδοτημένο σέρβις είναι χαλαρά 400-500 ευρώ. Βέβαια δε θα σου βγαζε τέτοιο πρόβλημα μετά από τόσο λίγο καιρό... Αυτό είναι το πρόβλημα με τα μη εξουσιοδοτημένα.. Γλυκαίνεσαι βραχυπρόθεσμα, πικραίνεσαι μακροπρόθεσμα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 28/5/2018 στις 7:12 ΜΜ, kormos είπε

Πολύ απίθανο αυτό που αναφέρουν και τελευταία στο κομμάτι με τις οθόνες έχω παρατηρήσει πως το έχουν βρεί πολλοί "ως καραμέλα". Ότι είναι απο λάθος χειρισμός του χρήστη...

Δεν ξέρω κατά πόσο θα βρεις άκρη (στο εύχομαι όμως). Κατά καιρούς πάντως για την εν λόγω εταιρία δεν ακούγονται και τα καλύτερα (προσωπικά δεν έχω τις καλύτερες εντυπώσεις απο σερβις σε 2 συσκευές).

Για Mac ποιους εμπιστευεσαι ?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Για Mac ποιους εμπιστευεσαι ?

Όπως θα δεις και στα περισσότερα μου νήματα για εξουσιοδοτημένο iSystem...

• Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα κι απο μένα

160 ευρω για αλλαγή οθόνης δεν είναι καθολου πολλά.

Θα έλεγα πως είναι λίγα. Είναι πολλά αν δεν είναι γνήσια η οθόνη.

Συμβαίνει πάντως αυτό, το έχω δει αρκετές φορές και τις περισσότερες είναι από πίεση που εχει δεχτει το μηχάνημα, συνήθως απο μπορστά (στο γυαλί).

Για το εν λόγω επισκευαστικό δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, αλλά αν η οθόνη συνοδευόταν από ένα έτος εγγύηση, θεωρώ πως θα έπρεπε να στην άλλαζαν ανέξοδα.

Προσωπικά, εγώ τις αλλάζω αυτές τις περιπτώσεις, εκτός αν παραρτηρηθεί πως υπάρχει χτύπημα, στο εν λόγω σημείο.

Φιλικά

Δημήτρης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...