mpampos_tasos Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με προβλήματα που έχω με windows 10. Αγόρασα πρόσφατα 2 laptop turbo x τα οποία 'εχουν και τα δύο windows 10. Δεν μου αναγρνωρίζει με τίποτα τον εκτυπώτή μου. Είναι ένας παλήος αλλα πολύ οικονομικός στην εκτύπωση. Ειναι lexmark pro 205, τηλεφώνησα στην lexmark και μου είπαν ότι η εταιρία δεν υποστηρίζει πλέον αυτόν τον εκτυπωτή και θα πρέπει να αγοράσω άλλον... Επίσης δεν μου αναγνωρίζουν και τα 2 laptop και το κινητό μου, ούτε καν σαν χώρο αποθηκευσης. Τέτοια προβλήματα δεν είχα με τα xp η με τα windows 7, Προσωπικά προτιμώ να γυρίσω ξανά στα windows 7 , υπάρχει καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω? .
micos000 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Για το κινητό ίσως θα πρέπει να επιτρέψεις την πρόσβαση μέσα από τη συσκευή (ίσως να βγάζει κάποιο μήνυμα όταν το συνδέεις στην κουρτίνα). Για τον εκτυπωτή, (αν είναι ο Lexmark Prospect Pro205) απ' ότι βλέπω, στο support της lexmark προτείνουν τη χρήση των οδηγών για windows 8/8.1 στα 10αρια. Οπότε πήγαινε στη σελίδα λήψης και επέλεξε τους οδηγούς για τα 8 32 ή 64 bit ανάλογα με το λειτουργικό σου. http://support.lexmark.com/index?locale=el&page=product&productCode=LEXMARK_PROSPECT_PRO205&segment=SUPPORT&userlocale=EL_GR&frompage=null#1 Επίσης, έχει και κάτι firmware updates για τον εκτυπωτή. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2018 από micos000
mpampos_tasos Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Τα έχω δοκιμάσει αυτά που λέει η lexmark αλλα δεν γίνεται τίποτα.Δεν τον διαβάζει με τίποτα. Το ίδιο και με το κινητό thanks anyway
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Όταν συνδέεις το κινητό με το pc μέσω usb πρέπει στο κινητό να σου βγάζει κάτι. Αυτό το κάτι είναι επιλογές. Θες φόρτιση, θες άνοιγμα φωτό? Δεν σου βγάζει κάποια επιλογή? Μόνο φόρτιση κάνει?
mpampos_tasos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 ΝΑΙ μονο φόρτιση κάνει, αυτό που με καιει ειναι ο εκτυπωτης, εκει εχω το μεγαλυτερο πρόβλημα, το πρόγραμμα που λέει η lexmark δεν αναγνωρίζει τον εκτυπωτη. Τους πήρα και τηλέφωνο αλλα μου είπαν να περιμένω μήπως η microsoft κάνει κάτι με τους drivers γιατι σαν εταιρία δεν υποστηρίζουν το μοντελο.
Knight of Mercy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Φίλε μου το ίδιο πολυμηχάνημα χρησιμοποιώ στο γραφείο με 10άρια Ultimate και την εφαρμογή της Lexmark χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, χρόνια τώρα. Προσωπικά πέρασα στα 10άρια μέσω upgrade και όχι clean installation και ενδεχομένως το PC να "κράτησε" τον driver. Αν τώρα παλεύεις μέσω ασύρματης σύνδεσης, θα συμφωνήσω ότι το Interface είναι όντως λίγο "μπέρδεμα". Utility: Lexmark Printer Home Σύνδεση: USB Το θέμα "κινητό" δεν πολυκατάλαβα που παίζει, αλλά θέλεις να τυπώνεις άμεσα απο το κινητό στον εκτυπωτή "έχασες", δυστυχώς δεν υποστηρίζεται. Αν το κινητό δεν το βλέπουν τα laptops καθόλου, τότε γραμμή στο ΠΛΑΙΣΙΟ να σου λύσουν το πρόβλημα οι ίδιοι. Παρ' όλα αυτά μόνο "οικονομικό" δεν τον βρίσκω, αφού αυτό ισχύει μόνο με συμβατά μελάνια (γέμισμα δεν παίζει) τα οποία πλέον πολύ δύσκολα βρίσκονται (κινέζικα) και πολλά προβλήματα μου έχουν δημιουργήσει έως τώρα (μη αναγνώριση, λάθος στάθμη, χάλια μελάνι εντός κ.λ.π.). Αν μπορώ να σε βοηθήσω κάπου περισσότερο, ενημέρωσέ με. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από Knight of Mercy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα