Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Κάτοχος μιας Samsung UE40F6500 με Bluetooth embedded, ψάχνω να μεταφέρω ήχο ασύρματα, είτε σε smartphone που έχει το σου embedded Bluetooth είτε σε άλλη συσκευή στην οποία να μπορώ να συνδέσω ενσύρματα ακουστικά.

Ο λόγος είναι για να μπορούμε να ακούμε επαρκώς τον ήχο της τηλεόρασης (πχ από Ps4 ή STB) χωρίς όμως να ενοχλούμε τον χώρο...

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν μπορώ να σε βοηθήσω με αυτό που έκανα εγώ για νακουω με ενσύρματα  ακουστικά : "Πήρα μια SAMSUNG SMART TV 32'' η οποία έχει το ίδιο πρόβλημα χωρίς θύρα για ακουστικά (jack) και η μόνη θύρα για ήχο είναι οπτικής ίνας. Ρωτώντας διάφορους και ψάχνοντας στο διαδίκτυο παρήγγειλα έναν μετατροπέα ψηφιακού ήχου σε αναλογικό με τροφοδοτικό USB και μια οπτική ίνα CR-817.

https://www.skroutz.gr/.......

Για να μην κάνω λάθος πήρα τηλέφωνο το κατάστημα και παρήγγειλα τηλεφωνικά . Μου έστειλαν λοιπόν οτι ήταν απαραίτητο για τη σύνδεση  με σύνολο 20,50 ευρώ. 

Πριν από λίγο παρέλαβα το δεματάκι . Κλείνοντας τη φωνή της τηλεόρασης ακούω μέσα από τα ακουστικά. "

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάξου να δεις αν μπορείς να στείλεις τον ήχο μέσω bluetooth στο smartphone και να τον ακούς απο εκει με ακουστικά, εγώ το έκανα αλλά με διαφορετικό setup, απο windows mini pc over wifi στο κινητό μέσω εφαρμογής.

Edit: δες αυτο, βλεπω πως αρκετοί μιλούν για την εφαρμογή trinity που κάνει αυτό που θέλεις.

Επεξ/σία από bikey77
Δημοσ.

Το Tunity υποστηρίζει μόνο live TV  σε supported channels, άρα όχι PlayStation ή άλλη πηγή εκτός των ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...