BIGSTELIOS Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) καλημερα, ειστε απο αρκετα χρονια με την DELL u2311 αποφασισα να την αλλαξω σε κατι νεωτερο και με ποιο πολλα future . GPU καρτα εχω την vega 64 οποτε σιγουρα κοιταω σε freesync. εχω δει τις παρακατω δυο προτασεις τις Asus, ποια απο τις δυο θα επιλεγατε? εαν εχετε και καποια αλλη προταση μιας και το budget θα ειναι εως 1000€ Asus Rog Strix XG32VQ Asus Rog Strix XG35VQ Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από BIGSTELIOS
BIGSTELIOS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 καλημερα, τελικα προχωρησα στην αγορα τις Asus Rog Strix XG32VQ , φοβερη οθονη το προβλημα που εχω ειναι πως να κανω να δουλεψει η οθονη και η τηλεροαση ως διαφορετικες ρυθμισεις. αρχικα να τονισω πως η οθονη δουλευει με το displayport και η τηλεοραση μια SONY 4k μεσω HDMI, ως λειτουργικο εχω τα windows 7 ultimate 64bit και στο device monitor εχω περασει τον driver τις οθονης και την αναγνωριζει ως ASUS XG32V και την τηλεοραση την αναγνωριζει ως Generic PnP Monitor. μπορειτε να με βοηθησετε προκειμενου να μπορω να εχω την maximum αναλυση 1440 στο monitor και την maximum αναλυση 4k στην τηλεοραση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα