karib Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Εχω αγοράσει νέο υπολογιστή και είμαι στη δυσάρεστη θέση να διαπιστώνω ότι το dvd του είναι κλειδωμένο.Region. Το dvdshrink μου εμφανίζει: dvd shrink encountered an error and cannor continue. Failed to read file "D:/" Copy protection error-The current dvd's region does not correspond to the region settings of the drive. Το Power dvd Μου βγάζει: The region code does not match the dvd-rom's region destination. Ειχα διαβάσει για το dvdgenie.To εγκατέστησα αλλά ενώ πειραματίστηκα με διάφορες επιλογές, ξανά μου βγάζει το ίδιο μήνυμα και δεν παίζει το dvd. Εν τω μεταξύ, το dvd-video που θέλω να παίξω είναι κανονικά αγορασμένο από εμένα, απλά επειδή δεν το έβγαλαν ελληνικές εταιρίες το αγόρασα στην Ελλάδα αλλά ως εισαγόμενο (χωρίς ελληνικούς υπότιτλους κλπ). Πως το ξεκλειδώνω να μου διαβάζει όλα τα dvd? Ειναι dvd-re μάρκας Matsushita.
marios1957 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Dvd Region Free(Εμπορικό). AnyDvd(Εμπορικό). Και μια βόλτα στο rpc1,μήπως έχουν για σένα κάτι...
karib Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Εβαλα το anydvd. Μου λέει να δω στο rpc1.com γιατί τέτοια προβλήματα τα έχουν λέει τα philips,panasonic,matsushita κλπ drives. Ισως λέει μου λειπει κάποιο patch. Nα κατεβάσω κάποιο patch αν υπάρχει? Και αυτό θα με βοηθήσει να δω το dvd μου? θα ξεκλειδώσει το drive?
madsc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Τα drive θέλουν το γιατρό τους (firmware από http://www.rpc1.org) και μετά θες το γιατρό του software player (π.χ. τα προγράμματα που ανέφερες) sc
karib Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Λοιπόν, όσον αφορά το θέμα του drive μου έχω Matshita UJ-811. Ειδα στο rpc1 ότι το αναφέρει και έχει και firmware update. Ομως έχει σημείωση που λέει ότι είναι μόνο για nec laptops, ενώ το δικό μου είναι acer. Οντως είναι μόνο για nec επειδή έτσι λέει ή μπορεί να μπει σε όλα τα laptops που έχουν το συγκεκριμένο drive?
karib Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Να το κάνω το firmware update ή είναι επικίνδυνο?
hawkj83 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Κάντο βρε! Στα laptop απ' ότι ξέρω, δεν είναι ανάγκη να συμπίπτει το όνομα του dvd drive με το όνομα του laptop... Μπορεί να συνεργάζονται 2 εταιρείες. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος... :roll:
madsc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Και για το δικό σου να είναι πάλι κάτι μπορεί να πάει στραβά. Κατά κανόνα ΔΕΝ πάει, διάβασε & τα read me, αλλά καλό είναι να είσαι ενήμερος για το τι μπορεί να γίνει. Για ότι κάνεις, ιδίως, με μη επίσημα firmware, η ευθύνη είναι ΚΑΘΑΡΑ δική σου. Και σου ξαναλέω, δύσκολα θα πάει κάτι στραβά αν είναι το δικό του firmware (βάση πιθανοτήτων), αλλά κ πάλι ΔΕΝ μπορείς να ζητήσεις ευθύνες από κανέναν άλλο πέρα από σένα. sc
karib Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Το φαντάστηκα madsc. Δοκίμασα και dvd region free. Μια απο τα ίδια μου λέει. Δηλαδή την έχω πατήσει με τα ηλίθια κλειδώματα του holywood? Μετά σου λένε μην αγοράζεις πειρατικά! Μα να, το πήρα αυθεντικό και έρχεται ένα ηλίθιο drive να μη το διαβάσει. Αν το έπαιρνα πειρατικό θα το έπαιζε και η κουτσή μαρία! Δεν υπάρχει σωτηρία? Με βάση όσα προσπάθησα μέχρι τώρα, πείτε μου γνώμες ρε παιδιά.
alex_gm Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Den exo asxoli8ei me DVD-RW, alla apo to minima pou sou petaei den blepo na leei oti einai kleidomeno. Dokimases na epile3eis to DVD-RW na pas properties meta hardware kai apo ekei na epile3eis pali to DVD-RW na patiseis pali properties kai na pas stin kartela DVD region kai na alla3eis to region apo ekei? H auto ennoeis oti einai kleidomeno kai den allazei???
karib Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Λοιπον, στα properties του dvd μου λέει ότι δεν έχω επιλέξει region και ότι μπορώ να κάνω το πολυ 5 αλλαγές! Τι γίνεται τώρα?
marios1957 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Όσες αλλαγές και να κάνεις,το "DvdRegionFree" θα στις μηδενίσει.Ακόμα και να ΜΗΝ σου επιτρέπει το dvdr σου...
karib Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Αυτο σημαίνει ότι χρειάζεται να κάνω αλλαγή στα properties ή όχι? Το dvdregionfree απλά το τρέχω? Πότε?
Joykiller Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 egw me firmware update ksekleidwsa to pioneer mou....giati oxi kai esy?agapas tin ellada?(doing)
karib Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 To firmware update με φοβίζει. Εχω laptop. Δεν αντέχω να πάθει κατι-αν πάθει-και να μπλέξω με service. Το dvdregionfree απλά το τρέχω? Πότε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.