Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.. εκει που ηταν ολα καλα ξαφνηκα διαπιστωσα οτι το πληκτρολογιο δε λειτουργει σωστα.. πχ για να καταλαβετε.. όταν παταω Alt+tab δεν κανει εναλλαγη μεταξι παραθυρων ή οταν παταω Alt+Shift δεν κανει αλλαγη στη γλωσσα..  ακομα και το Fn+Volume up ή Down δεν ανεβοκατεβαζει την ενταση... εντομεταξι καποια FN λειτουργουν κανονικα... επισης δεν λειτουργει το Shift+1(θαυμαστικο) ή 2 ή 3. Το αριστερό λειτουργει! Κοιταξα και για drivers μηπως εκανα καμια μαλκια. αλλα δεν βρηκα τιποτα.. τι γινεται τωρα? καμια ιδεα?

Δημοσ.

Λαπτοπ ειναι? Αν ναι, μηπως επεσε κατι πανω στο πληκτρολογιο? Δοκιμασε ενα εξωτερικο πληκτρολογιο και αν εκει δεν κανει οσα λες, εισαι για καινουριο πληκτρολογιο.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, gozzila100 είπε

επισης δεν λειτουργει το Shift+1(θαυμαστικο) ή 2 ή 3. Το αριστερό λειτουργει!

Εννοείς δε δουλεύει το δεξί shift; Μπορεί να έχουν κολλήσει κάποια πλήκτρα στο πληκτρολόγιο. Τι λειτουργικό έχεις;

Δημοσ.

παιδεια το πληκτρολογιο ειναι μια χαρα.. ειμαι σιγουρος.. το θεμα ειναι στα drivers μαλλον... παιζει να εγινε καμια αναβαθμιση και να εγινε καμια μαλακια.. εκανε απεγκατασταση τα drivers για το πληκτρολογιο... τπτ.. κατεβασα εκνεου ολα τα drivers παλι τιποτα... μαλλον ειναι θεμα windows.. τι να πω? να παω για φορματ? δε λεει! 

Δημοσ.

Σόρυ που το λέω, αλλά τέτοιο πρόβλημα και να φταίνε οι drivers δεν έχω ξανασυναντήσει. Συνήθως φταίει το πληκτρολόγιο.

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, gozzila100 είπε

παιδεια το πληκτρολογιο ειναι μια χαρα.. ειμαι σιγουρος.. το θεμα ειναι στα drivers μαλλον... παιζει να εγινε καμια αναβαθμιση και να εγινε καμια μαλακια.. εκανε απεγκατασταση τα drivers για το πληκτρολογιο... τπτ.. κατεβασα εκνεου ολα τα drivers παλι τιποτα... μαλλον ειναι θεμα windows.. τι να πω? να παω για φορματ? δε λεει! 

Το δοκιμασες σε άλλο υπολογιστη ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

¨ειμαι σεζον τωρα.. και η φαση ειναι καπως περιεργη.. δεν εχω καν χρονο... αλλα θα το δοκιμασω.. ευχαριστω παντως που ασχοληθηκατε

δηλαδη γιατι το FN+volume up or down να μη δουλευει ενω το FN+light up or down να δουλευει σωστα? 

Επεξ/σία από gozzila100

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...