Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα Ινσομνιακς

Εκανα format τον ssd μου (οπου ειναι και τα windows) κρατώντας τον hdd μου απείραχτο (οπου είχα ολα μου τα προγράμματα και games απο στιμ) 

ειναι η πρώτη φορά που κανω ετσι φορματ το πσ αφου αλλες φορες τα κατεβαζα ολα απο την αρχή

προσπαθω να ανοιξω παιχνιδια και προγραμματα (χρησιμοποιώντας  τα exe αρχεία) μα δεν ανοιγουν. πρεπει να κανω κατι επιπλεον ?

πατωντας πανω στο exe αρχείο μου λεει οτι λειπει καποιο αρχείο τυπου dll (διαφορετικό σε καθε ενα απο τα προγραμματα) και ζηταει επανεγκατασταση ενώ το μέγεθος του φακελου που βρισκετε το exe αντιστιχει στο πραγματικο μεγεθος των αρχείω του προγραμματος.

καμια λυση πριν κανω φορματ και τον hdd ?

Δημοσ.

Λογικο, μιας και τα παρελκομενα που θελει το καθε προγραμμα δεν ειναι μονο μεσα στο φακελο του αλλα και σε αλλους. Το μονο που σου μενει να κανεις ειναι να σβησεις οτι εχεις στον hdd και να τα επανεγκαταστησεις.

Δημοσ.

Ανάλογα με το dll που ψάχνει το κάθε παιχνίδι μπορείς να το γκουγκλάρεις και να καταλάβεις τι λείπει.

π.χ. αν ψάχνει κάτι για directx θέλει directx9.0c (η τελευταία έκδοση είναι η june 2010). Βασικά καλά είναι να το βάλει όπως και να 'χει γιατί το θέλουν αρκετά παιχνίδια, άσχετα αν έχεις ήδη dx10/11/12.

Μετά μπορεί να θέλουν και .net framework ή τίποτα vc redist. Τα steam μπορεί να θέλουν steam client.

Δημοσ.

Για σας παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια. Θέλω να κάνω για πρώτη φόρα format σε αυτό το Laptop https://support.hp.com/gr-el/drivers/selfservice/hp-15-ac000-notebook-pc-series/7771404/model/8729283 . Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε ποιους δίσκους πρέπει να βάλω από όλους αυτούς που έχει ή HP.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, The-Dragon είπε

Για σας παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια. Θέλω να κάνω για πρώτη φόρα format σε αυτό το Laptop https://support.hp.com/gr-el/drivers/selfservice/hp-15-ac000-notebook-pc-series/7771404/model/8729283 . Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε ποιους δίσκους πρέπει να βάλω από όλους αυτούς που έχει ή HP.

Κακώς μπήκες σε άλλο thread. Καλύτερα είναι να ανοίξεις ένα δικό σου γιατί αν εδώ αρχίσουμε να απαντάμε σε δύο τρεις διαφορετικές ερωτήσεις θα γίνει μπάχαλο.

Πάντως, αν το λάπτοπ είχε λειτουργικό όταν το αγόρασες σίγουρα θα έχει σύστημα επαναφοράς στην εργοστασιακή κατάσταση, αλλιώς, αν έχεις ενεργοποιημένα 10άρια κατεβάζεις το iso από την microsoft (πατάς εκεί που λέει Άμεση λήψη εργαλείου και κατεβάζεις το exe), το μεταφέρεις σε usb είτε με το εργαλείο που σου δίνει για το κατέβασμα είτε με το rufus, μπουτάρεις από το usb και κάνεις φορμάτ. Η άδεια χρήσης θα ενεργοποιηθεί πάλι αυτόματα μόλις συνδεθείς στο internet.

Για ότι άλλο άνοιξε νέο θέμα στο τμήμα windows.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Κακώς μπήκες σε άλλο thread. Καλύτερα είναι να ανοίξεις ένα δικό σου γιατί αν εδώ αρχίσουμε να απαντάμε σε δύο τρεις διαφορετικές ερωτήσεις θα γίνει μπάχαλο.

Πάντως, αν το λάπτοπ είχε λειτουργικό όταν το αγόρασες σίγουρα θα έχει σύστημα επαναφοράς στην εργοστασιακή κατάσταση, αλλιώς, αν έχεις ενεργοποιημένα 10άρια κατεβάζεις το iso από την microsoft (πατάς εκεί που λέει Άμεση λήψη εργαλείου και κατεβάζεις το exe), το μεταφέρεις σε usb είτε με το εργαλείο που σου δίνει για το κατέβασμα είτε με το rufus, μπουτάρεις από το usb και κάνεις φορμάτ. Η άδεια χρήσης θα ενεργοποιηθεί πάλι αυτόματα μόλις συνδεθείς στο internet.

Για ότι άλλο άνοιξε νέο θέμα στο τμήμα windows.

Με συγχωρείς είμαι καινούργιος εδώ λάθος μου. Εγώ το κάνω format γιατί κόλλησε ιό. Αν το κάνω με το σύστημα επαναφοράς στη εργοστασιακή κατάσταση θα φύγει ο ιός. Επίσης σχετικά με αυτό με την άδεια να πατήσω ενεργοποίηση αργότερα και μόλις συνδεθώ στο internet θα ενεργοποιηθεί μόνο του;

Επεξ/σία από The-Dragon
Δημοσ.

Αν κάνεις επαναφορά και διαγραφή όλως θα καθαρίσει τα πάντα και θα είναι σαν να το πήρες μόλις τώρα. Αν κάνεις εγκατάσταση από usb τότε θα παρακάμψεις την εισαγωγή κλειδιού στην αρχή και τέλος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, micos000 είπε

Αν κάνεις επαναφορά και διαγραφή όλως θα καθαρίσει τα πάντα και θα είναι σαν να το πήρες μόλις τώρα. Αν κάνεις εγκατάσταση από usb τότε θα παρακάμψεις την εισαγωγή κλειδιού στην αρχή και τέλος.

Τη μου προτίνεις να κάνω; Η επαναφορά και διαγραφή όλον πως γίνεται. Επίσης έχω φτιάξει usb stick με Windows Συγνώμης που σε ταλαιπωρώ αλλά είναι η πρώτη φορά που το κάνω.

Επεξ/σία από The-Dragon
Δημοσ.

Πας Έναρξη (από την σημαία)->Ρυθμίσεις (το γρανάζι)->Αποκατάσταση->Γρήγορα αποτελέσματα (το 1ο κουμπί) και επιλέγεις ότι θέλεις να κάνει.

FSeXk2.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, micos000 είπε

Πας Έναρξη (από την σημαία)->Ρυθμίσεις (το γρανάζι)->Αποκατάσταση->Γρήγορα αποτελέσματα (το 1ο κουμπί) και επιλέγεις ότι θέλεις να κάνει.

FSeXk2.jpg

Άρα κάνω αυτό πατάω κατάργηση όλων και θα φύγει ο ιός και θα ξαναπεράσει από την αρχεί τα windows χωρίς να του βάλω κάποιο stick. Επίσης θα χρειαστεί να βάλω drivers.

Επεξ/σία από The-Dragon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...