Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, προσφατα εφτιαξα pc και το μονο που μενει ειναι η καρτα γραφικων, τωρα εχω μια gtx 650 to παρών  σύστημα  ειναι το εξης cpu ryzen 7 2700 x, μητρικη asus prime x470pro, ram flarex (2x8 στα 3200) και τελος η οθονη μου ειναι μια lg 32' sta 1080p.Και καπου εδω θελω τα φωτα σας για την καρτα γραφικων, κυριως για gaming. Σας ευχαριστω προκαταβολικά 

Επεξ/σία από Sneakypoudi
Δημοσ.

Η οθόνη σου είναι τηλεόραση? Τι παιχνίδια παίζεις? Πόσα χρήματα σκοπεύεις να διαθέσεις ? 

Δημοσ.

Οχι monitor ειναι οχι tv, gaming εννοω κανα witcher,  btfd, forza etcτο budget einai σχετικο μιας και θελω να μου κρατησει τουλαχιστον μια 5tia

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sneakypoudi είπε

exeis kapoio modelo na proteineis?

Χρήματα;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Sneakypoudi είπε

mexri 500-600,alla auto pou thelw einai na krathsei 7-8 xronia alliws 4-5 alla se pio liga xrhmata

Ελληνικά.

Το ξεκίνησες τόσο ωραία.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι συγνωμη για τα greeklish, αυτην ειχα δει και γω αλλα ηθελα και αλλες γνωμες, εχεις δικιο για την 1080 αλλα δν νομιζω πως εχουν και μεγαλες διαφορες με. Την 1070τι, στην 1080ti βλεπεις διαφορες αν δν κανω λαθος αλλα δν ειναι για εμενα τουλαχιστον.... Πολλα χρηματα

Επισκέπτης
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Sneakypoudi είπε

mexri 500-600,alla auto pou thelw einai na krathsei 7-8 xronia alliws 4-5 alla se pio liga xrhmata

Κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει πόσο θα κρατήσουν και να ξέρει ποιές είναι οι δικές σου απαιτήσεις.

Ή θα περιμένεις το φθινόπωρο για 1170 ή θα επιλέξεις τώρα ανάμεσα σε 1070ti και 1080 που είναι πάνω κάτω ίδιες και βρίσκονται μέσα στο budget που διαθέτεις.

Φρόντισε μόνο να χωράνε στο κουτί που έχεις

https://www.skroutz.gr/comparelists/55?compare=13177426%2C13277187%2C9561371

6 λεπτά πριν, Sneakypoudi είπε

εχεις δικιο για την 1080 αλλα δν νομιζω πως εχουν και μεγαλες διαφορες με.

Για 1080p μίλησε όχι για την κάρτα

Δημοσ.

Δεν ανησυχώ  για τον χώρο  παλι καλα, απλα βλεπω μεγαλη απόκλιση  στις τιμες αναμεσα στις εταιρειες και δν ξέρω  ποια εταιρεια εχει την καλυτςρη  υλοποίηση , μιλαω για 1070ti πλεον

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Sneakypoudi είπε

Δεν ανησυχώ  για τον χώρο  παλι καλα, απλα βλεπω μεγαλη απόκλιση  στις τιμες αναμεσα στις εταιρειες και δν ξέρω  ποια εταιρεια εχει την καλυτςρη  υλοποίηση , μιλαω για 1070ti πλεον

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις

Εγώ θα προτιμούσα την evga

έχει νομίζω την καλύτερη υποστήριξη

Δημοσ.

Και οι 1080 είναι πολύ κοντά σε τιμή με τις 1070ti (ίσως και φθηνότερες μερικές). Γιατί τις απέρριψες;

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...