Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρετε,

η 42" panasonic plasma μου άρχισε να κάνει νερά μετά από 8 χρόνια, εμφάνισε μία κάθετη μπάρα με αλλοιωμένα χρώματα στο κέντρο περίπου.

Σκέφτομαι αν αξίζει η επισκευή της. Αν όχι, πάω για καινούργια, στις 49", γιατί κυρίως μέχρι εκεί μπορώ οικονομικά και γιατί σίγουρα δεν μπορώ να πάω σε πλάτος μεγαλύτερο από 120cm. Ο καναπές είναι στα 2.5μ. περίπου και η 42άρα που έχω τώρα είναι οκ. Ενδιαφέρομαι περισσότερο για LG, γιατί από όσο ακούω δεν είναι κακές, και γιατί το service της είναι δίπλα στο σπίτι μου. Οπότε οι ερωτήσεις μου.-

- Έχω λόγο να πάω σε 4k; Δεν έχω τέτοιο περιεχόμενο στην κατοχή μου και δεν σκοπεύω να έχω σύντομα. Η τηλεόραση χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τηλεόραση, δεν συνδέω ούτε PC ούτε τίποτα. Υπάρχει ενδεχόμενο τα νορμάλ κανάλια να περάσουν σε τέτοιο περιεχόμενο στο ορατό μέλλον; 

-φαντάζομαι ότι πλέον οι ενσωματωμένοι media players των συσκευών παίζουν κανονικά ελληνικούς υποτίτλους, σωστά;

-Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω;  Από αυτές που κυκλοφορούν εντόπισα την  LG  49LJ624V  ξέρει κανείς τίποτα για αυτήν;  Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από Voodooman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...