emilios.k Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 καλησπερα και απο εμενα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση πιο απο τα δυο να αγορασω ? ssd sata i m.2 ? γενικα παιζω games οχι καμενα chrome youtube οχι τρελα πραγματα δηλαδη εχω εναν 250gb ssd sata και θελω να αγορασω αλλον εναν 500αρι τι θα μου προτεινατε ? και πιον ακριβως ? η διαφορα στην τιμη ειναι απο οτι βλεπω περιπου στα 50ε γενικα εχω χρηματα να διαθεσω αλλα δεν θελω να τα δοσω χωρις λογο ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Υπαρχουν sata ssd, m.2 ssd και nvme m.2 Προφανως ενδιαφερεσαι για την διαφορα μεταξυ του 1ου και του 3ου. Οχι για αυτα που ειπες δεν θα δεις αισθητη διαφορα. Αν εκανες compression/decompression ή μεταφορα μεγαλων αρχειων θα εβλεπες. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από narta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emilios.k Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 16 minutes ago, narta said: Υπαρχουν sata ssd, m.2 ssd και nvme m.2 Προφανως ενδιαφερεσαι για την διαφορα μεταξυ του 1ου και του 3ου. Οχι για αυτα που ειπες δεν θα δεις αισθητη διαφορα. Αν εκανες compression/decompression ή μεταφορα μεγαλων αρχειων θα εβλεπες. ναι νομιζω εχεις δικιο ειμαι λιγο ασχετος γιαυτο και ζηταω την βοηθεια του forum οποτε παμε σε απλο ssd sata ? τι θα μου προτεινες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Οι περισσότεροι άσχετοι ήμασταν κάποτε Οποιοσδήποτε SSD με ταχύτητα ~550mb/s κανει. Και περισσεύει. Εγώ θα προσανστολιζομουν στον πιο φθηνό επώνυμο που πληρεί το άνωθεν κριτήριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnpopexi Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Για "οχι τρελά πράγματα" δεν επαρκεί ο 250gb για λογισμικό και ένας μεγάλος hdd για λοιπά αρχεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emilios.k Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 40 minutes ago, johnpopexi said: Για "οχι τρελά πράγματα" δεν επαρκεί ο 250gb για λογισμικό και ένας μεγάλος hdd για λοιπά αρχεία; θα ηθελα να παω σε ssd γιατι ολα τα αρχεια σχεδον ειναι παιχνιδια οπως ειπα και γενικα δεν νομιζω οτι συμφερει να αγορασω εναν 250 και εναν hdd οποτε εχεις να μου προτινεις κατι σε ssd ? Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από emilios.k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
handsomegamer Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Αν η μητρική σου υποστηρίζει nvme m.2 και θες 500αρι πήγαινε σε αυτόν https://www.skroutz.gr/s/10160642/Samsung-960-Evo-NVMe-M-2-500GB.html Αλλιώς για 2.5" προτείνω αυτούς https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=5918223%2C13867020%2C9527729%2C10026960%2C14026850 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnpopexi Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 12 ώρες πριν, emilios.k είπε καλησπερα και απο εμενα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση πιο απο τα δυο να αγορασω ? ssd sata i m.2 ? γενικα παιζω games οχι καμενα chrome youtube οχι τρελα πραγματα δηλαδη εχω εναν 250gb ssd sata και θελω να αγορασω αλλον εναν 500αρι τι θα μου προτεινατε ? και πιον ακριβως ? η διαφορα στην τιμη ειναι απο οτι βλεπω περιπου στα 50ε γενικα εχω χρηματα να διαθεσω αλλα δεν θελω να τα δοσω χωρις λογο ευχαριστω 11 ώρες πριν, emilios.k είπε θα ηθελα να παω σε ssd γιατι ολα τα αρχεια σχεδον ειναι παιχνιδια οπως ειπα και γενικα δεν νομιζω οτι συμφερει να αγορασω εναν 250 και εναν hdd οποτε εχεις να μου προτινεις κατι σε ssd ? Κατάλαβα αρχικά "λιγα games" και ότι έχεις ήδη εναν 250gb ssd. Η αντιπρόταση ήταν απλά ενας μεγάλος hdd. Για τη χρήση σου με nvme σε σχέση με κλασσικό ssd για boot drive κερδίζεις πολύ λίγα δευτερόλεπτα σε boot time(5sec max) και κανα δυο sec σε load time σε games. Και στο installation των games αν γίνεται απο τον nvme στον nvme πάλι λίγα δευτερόλεπτα(4-5) . 960 evo 500gb για nvme και 860 evo 500gb για sata ssd (διπλάσια tbw σε σχέση με τον "παλιό" 850 evo). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emilios.k Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 8 minutes ago, johnpopexi said: Κατάλαβα αρχικά "λιγα games" και ότι έχεις ήδη εναν 250gb ssd. Η αντιπρόταση ήταν απλά ενας μεγάλος hdd. Για τη χρήση σου με nvme σε σχέση με κλασσικό ssd για boot drive κερδίζεις πολύ λίγα δευτερόλεπτα σε boot time(5sec max) και κανα δυο sec σε load time σε games. Και στο installation των games αν γίνεται απο τον nvme στον nvme πάλι λίγα δευτερόλεπτα(4-5) . 960 evo 500gb για nvme και 860 evo 500gb για sata ssd (διπλάσια tbw σε σχέση με τον "παλιό" 850 evo). Ok ευχαριστω πολυ φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα