TeenSpirit Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Γεια σας, εχω αγορασει το s8 απο τον Σεπτεμβη και του ειχα τζαμακι μεχρι σημερα. Τον τελευταιο μηνα ειχα παρατηρησει οτι εχει μια μαυρη κουκιδα στην ακρη της οθονης αλλα νομιζα οτι ειχε μπει σκουπιδακι κατω απο το τζαμακι. Σημερα που εβγαλα το τζαμακι διαπιστωσα οτι ειναι μεσα απο την οθονη. Δεν μοιαζει με καμμενο πιξελ. Σας εχει συμβει κατι αντιστοιχο; Μηπως εχετε καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει; Θα παρω τηλεφωνο και την υποστηριξη της samsung.
kogi4ever Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Αυτο δημιουργειται οταν η οθονη χτυπηθει σε ενα καποιον σημειο.Επικοινωνησε με την Sammy...
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Βάλε μια φωτογραφία θα λάβεις πιο αντικειμενική απάντηση. Πάντως έτσι όπως το θέτεις για σπάσιμο μου κάνει.
TeenSpirit Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 16 ώρες πριν, DeVilMaYcRyGR είπε Βάλε μια φωτογραφία θα λάβεις πιο αντικειμενική απάντηση. Πάντως έτσι όπως το θέτεις για σπάσιμο μου κάνει.
dimips Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Στο s7 edge ενός φίλου μου υπάρχει ένα ίδιο στη μέση. Πιέστηκε απ' τα κλειδιά στη τσέπη και επειδή οι oled οθόνες είναι πιο μπροστά στο τζάκι είναι πιο ευαίσθητες σε τέτοια. Μπορεί να μη φαίνεται καν το σημείο όπου πιέστηκε εξωτερικά αλλά πιέστηκε. Πήγαινε το στη Samsung να ρωτήσεις τι και πως μήπως και το επισκευάσουν εντός εγγύησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα