Προς το περιεχόμενο

Playstation 2 Topic [Redux]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Η θολουρα ειναι που φοβάμαι!

Τοτε προτεινω αγορα παλιας τηλεορασης.Εγω παντως στην δικη μου που ειναι σχετικα καινουργια και με υψηλη αναλυση ολα φαινονται τελεια😁

Δημοσ.

Αλλιως περνεις παλια τηλεοραση και νιωθεις το nostalgia😁

Στις 9/6/2018 στις 2:29 ΜΜ, d_gkal είπε

Η θολουρα ειναι που φοβάμαι!

• Like 2
Δημοσ.

Σε συνεχεια των αρνητικων του πσ2 σλιμ ( ασυμβατοτητα με oem ps1 memory cards) να αναφερω οτι τωρα με την ζεστη το δικο μου μετα απο λιγη ωρα παιχνιδιου, ξαφνικα σβηνει. Το εψαξα λιγο το θεμα και ο λογος ειναι το μικρο ανεμιστηρακι που φοραει για ψυξη λογο μεγεθους της κονσολας, τελικα βρηκα λυση φερνοντας εναν ανεμιστηρα δαπεδου😂 που φυσαει πανω στο πσ2, παιδια οποιος σκεφτεται αγορα πσ2 μακρια απο το σλιμ ( ειχα κ φατ και ξερω τι λεω, ποτε δεν ειχα τετοια θεματα)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pollop είπε

Σε συνεχεια των αρνητικων του πσ2 σλιμ ( ασυμβατοτητα με oem ps1 memory cards) να αναφερω οτι τωρα με την ζεστη το δικο μου μετα απο λιγη ωρα παιχνιδιου, ξαφνικα σβηνει. Το εψαξα λιγο το θεμα και ο λογος ειναι το μικρο ανεμιστηρακι που φοραει για ψυξη λογο μεγεθους της κονσολας, τελικα βρηκα λυση φερνοντας εναν ανεμιστηρα δαπεδου😂 που φυσαει πανω στο πσ2, παιδια οποιος σκεφτεται αγορα πσ2 μακρια απο το σλιμ ( ειχα κ φατ και ξερω τι λεω, ποτε δεν ειχα τετοια θεματα)

Διαφωνω με τα παντα.Εμενα το slim μου μετα απο 12 χρονια δουλευει οπως την πρωτη μερα και δεν εχει βγαλει ποτε προβλημα.Και εχει χρησιμοποιηθει απειρες ωρες.

Μόλις τώρα, pollop είπε

( ασυμβατοτητα με oem ps1 memory cards)

Αυτο δεν ισχυει my friend.

Απο οτι καταλαβαινω απλως το δικο σου slim δινει τις τελευταιες του πνοες.....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ok παω πασο, αν εχεις παντως ορεξη και επειδη βλεπω αγαπας το ps2 κανε ενα search να δεις ποσος κοσμος εχει προβλημα με τις oem ps1(μονο)καρτες και με την υπερθερμανση των slim, απο εκει και περα δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο επι του θεματος, μπορει να παιζουν διαφορες παρτιδες, μπορει το δικο μου play να πνεει τα λοισθια, τι να πω.... η αληθεια ειναι οτι θα βρεις πολλες αναφορες στα παραπανω προβληματα που ανεφερα

Επεξ/σία από pollop
  • Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/6/2018 στις 8:56 ΜΜ, SavvasKrgn είπε

Καλησπέρα σε όλους! 

Ανακάλυψα/Βρήκα πρόσφατα το PS2 μου, και από τότε, με έχει πιάσει μια νοσταλγία. Δυστυχώς, ποτέ δε το είχα τσιπαρισμένο, με αποτέλεσμα τα μόνα παιχνίδια που μπορούσα να παίξω, ήταν μετρημένα στο ένα χέρι (Jak and Daxter, Crash Bandicoot Warped, WRC & κάτι άλλα των οποίων τους τίτλους δε θυμάμαι). Πλέον, η γκάμα των παιχνιδιών που θέλω να παίξω στο PS2, έχει μεγαλώσει κατά πολύ, με αποτέλεσμα να αρχίσω να ψάχνομαι λίγο για να μπορώ να παίζω, πλέον, και αντιγραμμένα παιχνίδια (δηλαδή chip). Ένα μαγαζί, εδώ στην περιοχή, που ρώτησα, τσιπάρει μεν Ps2, αλλά το χρεώνει 40€ δίνοντάς σου 4 παιχνίδια της επιλογής σου δώρο (Κάτι που μου φαίνεται εντελώς κοροϊδία). Από την άλλη πλευρά, διάβασα ότι υπάρχει και η άλλη εναλλακτική με το Free MC Boot στην Memory Card, αλλά, δυστυχώς, κανένας κοντινός μου δεν έχει Memory με Free MC Boot + ότι δε νομίζω να με "κόφτει" να το κάνω. Τι θα μου προτείνατε εσείς, μιας και σίγουρα ξέρετε παραπάνω από ότι εγώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας! 

[ Πληροφορίες για το PS2 μου: SCPH-75004 PAL 5D ] 

Console club φιλε μου. Έχει μια αρκετά μεγαλη γκάμα original παιχνιδιών για PS2 και σε αρκετά χαμηλές τιμές. Εννοείται πως είναι μεταχειρισμένα αυτά με την χαμηλή τιμή αλλά είναι σε πολύ καλή κατάσταση τα παιχνίδια του. Πουλά ωστόσο και καινούργια αλλά είναι μετρημένα

Δημοσ.
Στις 10/7/2018 στις 12:45 ΜΜ, RX-8 Lover_GR είπε

Console club φιλε μου. Έχει μια αρκετά μεγαλη γκάμα original παιχνιδιών για PS2 και σε αρκετά χαμηλές τιμές. Εννοείται πως είναι μεταχειρισμένα αυτά με την χαμηλή τιμή αλλά είναι σε πολύ καλή κατάσταση τα παιχνίδια του. Πουλά ωστόσο και καινούργια αλλά είναι μετρημένα

Μετριο μαγαζι αλλα οκ. Προτιμω ενα αλλο εδω στην Πατρα😁

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 11/7/2018 στις 5:05 ΜΜ, Comic maniak είπε

Μετριο μαγαζι αλλα οκ. Προτιμω ενα αλλο εδω στην Πατρα😁

Για πε'.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Le Perv είπε

Για πε'.

Συγνωμη φιλε ειναι μυστικο μερος. Και αν τυχον ξερεις καποια μην πεις κατι. Πρεπει να μην γινουν γνωστα😂😂😂

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Argyris almpanellis είπε

Πουλαει κάνεις ps2 σε τέλεια κατάσταση?

Φιλε μου εδω ειναι thread συζητησης😂😂. Ριξε μια ματια στις αγγελειες,σιγουρα θα βρεις κατι. Αν οχι, ισως μπορω να βοηθησω😁.

Επεξ/σία από Comic maniak
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον,προσθεσα 4 games στην συλλογη μου και ειπα να τα παραθεσω εδω, μιας και ηταν ολα ευκαιριες. Θα δειτε γιατι, καθως θα σας πω και ποσο πληρωσα για το καθενα.

1) God Of War 1 ---> 10€

2) God Of War 2 ---> 10€

3) Deviel May Cry 3 Dante's Awakening Special Edition ---> 5€

Και....

4) The Legend of Spyro Dawn Of The Dragon ---> Σφραγισμενο 10€ 

Τελειο ετσι;😁 Και ολα ηταν σε τελεια κατασταση. Μονο το DMC3 ειχε λιγες γρατζουνιες😁.

Επεξ/σία από Comic maniak
  • Like 2
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιχνιδια PS1 στο PS2

γεια σας

θα ηθελα να σας ρωτησω το εξης εχω ενα ps2 και θελω να παιξω παιχνιδια του ps1 , τα αντιγραφω απλα τα iso στην ποιο αργη ταχυτητα η θελει καποιο πατσακι ?

επισης τι σιντι να παρω για να αντιγραψω ενα απλο κενο σιντι +-R η κατι τετοιο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...