Προς το περιεχόμενο

Playstation 2 Topic [Redux]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,ψαχνοντας στο φορουμ ειδα οτι υπαρχει topic για ps3,ps4,nintendo 3ds και πολλα αλλα.Και σκεφτηκα...δεν αξιζει ενα thread και το πολυαγαπημενο PS2? Οσοι θυμαστε τις παλιες καλες εποχες με τα controllers που ειχαν καλωδια και τα αμετρητα παιχνιδια καθε ειδους σιγουρα θα νιωθετε nostalgia αυτη την στιγμη.Αρα,φτιαχνω αυτο το thread για να μιλαμε για οτιδηποτε εχει σχεση για την θρυλικη αυτη κονσολα.

Αυτο περιλαμβανει:

1) Παιχνιδια

2) Εξοπλισμο (π.χ τιμονιερα)

3) Περιφερειακα

4) Hacking

5) Εμπειρειες

6) Αγαπημενα Walkthroughs

7) Game lore

8) Ερωτησεις

9) Reviews

10) Internet

11)) Οτιδηποτε αλλο εχει σχεση με το PS2

Ελπιζω να προχωρησει το thread και να μην το αφησουμε να χαθει μεσα στο forum😁

Ας αρχισω με μια ερωτηση που παντα με βασανιζε.Τελικα το PS2 Slim (ανεξαρτητως μοντελου) παιζει ολα τα παιχνιδια του PS1? Εχω απορια για Croc 1, Crash και Spyro.

Επεξ/σία από Comic maniak
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κοιταξε, εχω το slim με το matrix chip, παιζει τα παντα απο ps 1, croc και crash 1 (που επαιζα σημερα), οποτε υποθετω και ατσιπαριστο δεν εχει θεμα, το αρνητικο με το slim ομως ειναι οτι για να κανεις saves στα παιχνιδια γενικα πρεπει να εχεις original καρτες μνημης. Ειχα μια για ps2 αλλα, για ps1 που ειναι απαριτητη για να σωζονται τα παιχνιδια του ps1 στο ps2, αναγκαστηκα και πηρα μια απο αγγελια εδω.

Επισης  δυο πραγματακια που αγνοει ο πολυς κοσμος σχετικα με το ps2, ειναι οτι κυκλοφορουν και ασυρματα χειριστηρια για την κονσολα, after market βεβαια, αλλα πολυ καλη ποιοτητα και το αλλο ειναι οτι με component καλωδιο η εικονα ειναι πολυ καλυτερη στης συγχρονες τηλεορασεις

Επεξ/σία από pollop
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@pollop
Έχεις να προτείνεις κανένα ασύρματο χειρισ΄τηριο αλλά καλό;
Σκεφτόμουν κάποια στιγμή να έπαιρνα από κανένα ebay κάποιο μτχ της logitech.

Επεξ/σία από Grim Ripper
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οσο και αν σου φανει παραξενο εχω μια κινεζια του κερατα😉 https://www.aliexpress.com/item/Wireless-USB-for-PS3-PS2-Game-Controller-Joystick-Gamepad-with-PS2-PS3-USB-plug-For-PC/32787539548.html?spm=2114.search0104.3.33.ab1c309bbYoCM3&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_1_10152_10151_10065_10344_10068_10342_10343_5722611_10340_10341_10696_5722911_5722811_10084_5722711_10083_10618_10304_10307_10302_5711211_10059_308_100031_10103_10624_10623_10622_10621_10620_5711311_5722511-5722811,searchweb201603_55,ppcSwitch_3&algo_expid=71c37b7f-d880-4436-a36f-c26c462b0b35-4&algo_pvid=71c37b7f-d880-4436-a36f-c26c462b0b35&priceBeautifyAB=0

μεχρι τωρα ( γυρω στο 30αρι ωρες χρησης συνολικα) , εχει αψογη συμπεριφορα απροβληματιστα.

Για το logitech που λες δεν εχω αποψη,  μην σε παρω και στον λαιμο μου, απλα αυτο που εχω εγω για οικονομικη λυση το προτεινω ανετα.

Επισης για την ιστορια, εχει ενα ενδειαφερον, μιας και το εψαξα λιγο σχετικα με το ps2 slim και τις καρτες μνημης aftermarket, διαβασα οτι η Σονυ σχεδιασε ξανα τις υποδοχες των καρτων μνημης στο σλιμ ωστε να μην μπορουν να περασουν και καλα  mcboot με καρτες κινεζιες😋

Επεξ/σία από pollop
Δημοσ.

Οκ. 😛
Εγω πρόσφατα πήρα 2 original κάρτες μνήμης για το phat μου και την μία (ημιδιάφανη κόκκινη) την έφτιαξα σε FMCB.

Θέλω να πάρω και το network adapter για να βάλω σκληρό και ίσως κάποια στιγμή ένα slim σειρά 7xxxx (επειδή παίζει με FMCB και έχει ethernet πάνω)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια μια ενδιαφερουσα ενημερωση γι ολους.Το online στο PS2 δεν εχει σταματησει.Υπαρχουν ακομα ιδιωτικοι server και με λιγο ψαξιμο μπορειτε να μπειτε.

9 ώρες πριν, pollop είπε

κοιταξε, εχω το slim με το matrix chip, παιζει τα παντα απο ps 1, croc και crash 1 (που επαιζα σημερα), οποτε υποθετω και ατσιπαριστο δεν εχει θεμα, το αρνητικο με το slim ομως ειναι οτι για να κανεις saves στα παιχνιδια γενικα πρεπει να εχεις original καρτες μνημης. Ειχα μια για ps2 αλλα, για ps1 που ειναι απαριτητη για να σωζονται τα παιχνιδια του ps1 στο ps2, αναγκαστηκα και πηρα μια απο αγγελια εδω.

Επισης  δυο πραγματακια που αγνοει ο πολυς κοσμος σχετικα με το ps2, ειναι οτι κυκλοφορουν και ασυρματα χειριστηρια για την κονσολα, after market βεβαια, αλλα πολυ καλη ποιοτητα και το αλλο ειναι οτι με component καλωδιο η εικονα ειναι πολυ καλυτερη στης συγχρονες τηλεορασεις

Pollop ευχαριστω για τις πληροφοριες θα αγορασω μια καρτα μνημης ps1😁 .Πρεπει να ειναι αναγκαστικα της Sony?

Και κατι αλλο,προσθεσα το θεμα "Review και "Internet" στο thread.Αν θελετε να βαλω κατι αλλο γραψτε το εδω😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Comic maniak αν εχεις το phat και μενεις Αθηνα μπορω να σου χαρισω μια καρτα μνημης για ps1, aftermarket που ειχα παρει και δεν κανει για το slim

επισης με component καλωδιο πετυχαινεις την μεγιστη καλυτερη εικονα που μπορεις στα πσ 1 παιχνιδια σε HD  τηλεορασεις

27 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Οκ. 😛
Εγω πρόσφατα πήρα 2 original κάρτες μνήμης για το phat μου και την μία (ημιδιάφανη κόκκινη) την έφτιαξα σε FMCB.

Θέλω να πάρω και το network adapter για να βάλω σκληρό και ίσως κάποια στιγμή ένα slim σειρά 7xxxx (επειδή παίζει με FMCB και έχει ethernet πάνω)

δεν ηξερα οτι εχει ethernet η σειρα 7xxxxx

Επεξ/σία από pollop
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, pollop είπε

@Comic maniak αν εχεις το phat και μενεις Αθηνα μπορω να σου χαρισω μια καρτα μνημης για ps1, aftermarket που ειχα παρει και δεν κανει για το slim

επισης με component καλωδιο πετυχαινεις την μεγιστη καλυτερη εικονα που μπορεις στα πσ 1 παιχνιδια σε HD  τηλεορασεις

δεν ηξερα οτι εχει ethernet η σειρα 7xxxxx

Ευχαριστω αλλα εχω slim και δεν μενω Αθηνα😂😂

Τσεκαρετε εδω οσοι θελετε για online gaming: http://www.ps2onlinegaming.com

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

@pollop

Όλα τα slim έχουν την ethernet πάνω, μόνο τα phat θέλουν το network adapter.

Σωστα😎

Δημοσ.

ναι ρε παιδια εχετε δικιο, ειδα και το δικο μου και οντως εχει εθερνετ, επειδη δεν ασχοληθηκα ποτε, δεν ειχα ιδεα οτι υπαρχει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, pollop είπε

ναι ρε παιδια εχετε δικιο, ειδα και το δικο μου και οντως εχει εθερνετ, επειδη δεν ασχοληθηκα ποτε, δεν ειχα ιδεα οτι υπαρχει

Αν θες να παιξεις online ριξε μια ματια στο link που παρεθεσα😁

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! 

Ανακάλυψα/Βρήκα πρόσφατα το PS2 μου, και από τότε, με έχει πιάσει μια νοσταλγία. Δυστυχώς, ποτέ δε το είχα τσιπαρισμένο, με αποτέλεσμα τα μόνα παιχνίδια που μπορούσα να παίξω, ήταν μετρημένα στο ένα χέρι (Jak and Daxter, Crash Bandicoot Warped, WRC & κάτι άλλα των οποίων τους τίτλους δε θυμάμαι). Πλέον, η γκάμα των παιχνιδιών που θέλω να παίξω στο PS2, έχει μεγαλώσει κατά πολύ, με αποτέλεσμα να αρχίσω να ψάχνομαι λίγο για να μπορώ να παίζω, πλέον, και αντιγραμμένα παιχνίδια (δηλαδή chip). Ένα μαγαζί, εδώ στην περιοχή, που ρώτησα, τσιπάρει μεν Ps2, αλλά το χρεώνει 40€ δίνοντάς σου 4 παιχνίδια της επιλογής σου δώρο (Κάτι που μου φαίνεται εντελώς κοροϊδία). Από την άλλη πλευρά, διάβασα ότι υπάρχει και η άλλη εναλλακτική με το Free MC Boot στην Memory Card, αλλά, δυστυχώς, κανένας κοντινός μου δεν έχει Memory με Free MC Boot + ότι δε νομίζω να με "κόφτει" να το κάνω. Τι θα μου προτείνατε εσείς, μιας και σίγουρα ξέρετε παραπάνω από ότι εγώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας! 

[ Πληροφορίες για το PS2 μου: SCPH-75004 PAL 5D ] 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, SavvasKrgn είπε

Καλησπέρα σε όλους! 

Ανακάλυψα/Βρήκα πρόσφατα το PS2 μου, και από τότε, με έχει πιάσει μια νοσταλγία. Δυστυχώς, ποτέ δε το είχα τσιπαρισμένο, με αποτέλεσμα τα μόνα παιχνίδια που μπορούσα να παίξω, ήταν μετρημένα στο ένα χέρι (Jak and Daxter, Crash Bandicoot Warped, WRC & κάτι άλλα των οποίων τους τίτλους δε θυμάμαι). Πλέον, η γκάμα των παιχνιδιών που θέλω να παίξω στο PS2, έχει μεγαλώσει κατά πολύ, με αποτέλεσμα να αρχίσω να ψάχνομαι λίγο για να μπορώ να παίζω, πλέον, και αντιγραμμένα παιχνίδια (δηλαδή chip). Ένα μαγαζί, εδώ στην περιοχή, που ρώτησα, τσιπάρει μεν Ps2, αλλά το χρεώνει 40€ δίνοντάς σου 4 παιχνίδια της επιλογής σου δώρο (Κάτι που μου φαίνεται εντελώς κοροϊδία). Από την άλλη πλευρά, διάβασα ότι υπάρχει και η άλλη εναλλακτική με το Free MC Boot στην Memory Card, αλλά, δυστυχώς, κανένας κοντινός μου δεν έχει Memory με Free MC Boot + ότι δε νομίζω να με "κόφτει" να το κάνω. Τι θα μου προτείνατε εσείς, μιας και σίγουρα ξέρετε παραπάνω από ότι εγώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας! 

[ Πληροφορίες για το PS2 μου: SCPH-75004 PAL 5D ] 

Εδω στο φορουμ βρισκεις τσιπαρισμενο ps2 με 20€.Τα 40€ μου ακουγονται αρκετα πολλα.Ριξε μια ματια στις αγγελιες😁

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Εδω στο φορουμ βρισκεις τσιπαρισμενο ps2 με 20€.Τα 40€ μου ακουγονται αρκετα πολλα.Ριξε μια ματια στις αγγελιες😁

Προς το παρόν, 40-50€ είναι η χαμηλότερη τιμή...! 😕 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...