Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, DeVilMaYcRyGR είπε

Και αφού κοιτας για επισκευές πάρε και υπερτουρμπατα τουμπανα στα σχετικα βίντεο . Love youtube . Sorry αλλα δεν αντεξα. Πάντως και ο πρώτος του βίντεο που ανέβασες δεν φαίνεται για ανθρωπος ο οποιος δεν είχε τι να κανει . Σπάστικε από τις χαζές απαντήσεις και είπε να τους τραβήξει ένα ξεφτίλισμα

Δεν το ειπα για να προσβαλω τον ανθρωπο, στη τελικη το βιντεο του εβαλα, απλα δεν τον ηξερα απο πριν, οποτε δεν ειχα καποια στοιχεια να δωσω οπως εκανα στο δευτερο.

• Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Περίμενα πως και πως να δω εάν το insomnia θα δημοσιεύσει την είδηση. Αλλά απογοητεύτηκα. Δεν υπάρχουν πια αρκετοί apple haters, αλλά ούτε τα fanboys σκίζονται να υποστηρίξουν ότι, ενώ η Apple τους πούλησε σαβούρα και τους κοροϊδευε 3 χρόνια, το λύγισμα είναι feature.
Τελικά το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε κάποιον που σκάζει χιλιάρικο κάθε χρόνο μόνο για να κάνει φιγούρα (δήθεν τάχα "λεφτάς") είναι να τον αγνοείς.
Και σχόλια; ότι το iPhone είναι "καλύτερο" θα είχαν αξία πριν 2-3 χρόνια. Σήμερα ακόμη και η Xiaomi τους έφτασε και τους ξεπέρασε (βλέπε Mi8). Και κανείς δεν πουλάει με 1.000% κέρδος από την αρχική αγορά και 1.000% σε κάθε επισκευή.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει μια ωραία παροιμία που λέει ότι τις κοντή ψwλής τις φταίνε οι τρίχες... μερικοί αντιδράτε ακριβώς έτσι... 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, cp5120 είπε

Σήμερα ακόμη και η Xiaomi τους έφτασε και τους ξεπέρασε (βλέπε Mi8). Και κανείς δεν πουλάει με 1.000% κέρδος από την αρχική αγορά και 1.000% σε κάθε επισκευή.

και μιας και μηλαμε για Bendgates κτλ, φανταζομαι εχεις δει βιντεακια με xiaomi mi5 και max-max2 να διπλωνονται η να σπανε στα 2 λες και ειναι απο βουτυρο ε... οντως τους ξεπερασε...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fmarkos είπε

Αν και δεν είμαι φίλος του  ΠΑΟΚ, βρίσκω το μήνυμα σου άκρως προσβλητικό για μια ομάδα ανθρώπων, εντελώς εκτός ΟΧΠ και δεν μπαίνω στην διαδικασία να σου πω ότι είσαι funboy που βρίσκεις και ελαφρυντικό σε μια,, απαράδεχτη για εταιρία, λογική του ξέρω ότι έχει λάθος αλλά θα το βγάλω κι ότι γίνει. 

Δεν ξέρω αν κατάλαβες για ποιο πράγμα μιλούσα ,,, αλλά δεν πειράζει , από την άλλη δεν με νοιάζει αν είναι προσβλητικό ,,, αλλά μιας και το έφερε η κουβέντα ,,, μόλις είπες εσυ κάτι προσβλητικό και δεν το πηρες χαμπάρι ,,,, αντέδρασες από τη μια με το ότι ειπα τους ΠΑΟΚΤΖΙΔΕΣ ουρουκ χάι ,,, αλλά δεν αντεδρασες με το ότι ανέφερα - καθυστεριμενους ή άτομα που έχουν επιληψιες ,,, δηλαδή αυτούς τους έχεις χεσμενους ,,,, μόνο για τους ΠΑΟΚΤΖΙΔΕΣ σε ένοιαξε ,,,, τέλος πάντων ,,, και γι να τελειώσω , το ότι ειπα ότι ειπα είναι σε πλαίσια σάτιρας γι τα άτομα που αναφέρω !!!!! Απλά την άλλη φορά τουλάχιστον πρόσεξε ποια «ομάδα» ατόμων θα κατατάξεις για το ότι προσβλήθηκαν ,,,,,,,, 

1 ώρα πριν, fmarkos είπε

Αν και δεν είμαι φίλος του  ΠΑΟΚ, βρίσκω το μήνυμα σου άκρως προσβλητικό για μια ομάδα ανθρώπων, εντελώς εκτός ΟΧΠ και δεν μπαίνω στην διαδικασία να σου πω ότι είσαι funboy που βρίσκεις και ελαφρυντικό σε μια,, απαράδεχτη για εταιρία, λογική του ξέρω ότι έχει λάθος αλλά θα το βγάλω κι ότι γίνει. 

Επισεις θα ήθελα να πω στους κράχτες της Apple ότι τα iPhone αν τα ρίξεις από ύψος 100m ..... καταστρέφονται ,,,,, για αυτό μην Α αγοράζεται ,,,, οποίος κατάλαβε , κατάλαβε 

• Sad 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

Δεν ξερω τι αναφερει το αρθρο, παντως ακομα και αμα σου πεσει μια φορα απο μικρο υψος και δεν παθει τιποτα, εχεις πιθανοτητες να παρουσιασει το προβλημα στην οθονη. Το λογο ακριβως δεν θυμαμαι να στον πω, ουσιαστικα αμελησαν να βαλουν ενα υλικο κατω απο το υπεύθυνο τσιπακι. 

Επισης εχω πει και παλιοτερα οτι οταν οι συσκευες του μηλου βγαζουν θεμα το ινσομνια κανει 2 βδομαδες να αναφερουν (και αν το κανουν). Καταλαβαινω να υπαρχουν αρεσκειες κλπ, αλλα θα παρακαλουσα οχι σε θεματα εγγυησεων/κατασκευαστικων προβληματων καθως οι ιδιοι οι χρηστες χανουν αν αποσιωπηθουν.

Αντε να δουμε ποτε θα βγαλετε για το γυαλι της καμερας στα Χ και το "Vesa mount"

Nα μη σου πέσει ρε φίλε ούτε από 5 εκατοστά ύψος! Αν είναι δυνατόν. 1000 € συσκευή είναι, να της φερθείς ως τέτοια. 
Θα κυκλοφορούσες ποτέ με 1000 στην κωλότσεπη να τα κάθεσαι πάνω λες και είναι εισιτήριο του μετρό? Καλά να πάθει όποιου του λύγισε, να μάθει να προσέχει. 

Είναι σοβαρά τώρα πράγματα αυτά που λες? Θα κατηγορήσουμε μια εταιρία επειδή εμείς έχουμε μανταλάκια στα χέρια και επειδή το βάζουμε στην τσέπη λες και είναι αναπτήρας? 

Ένα λαπτοπ των 300€ γιατί το προσέχεις σαν τα μάτια σου και δεν σου πέφτει ποτέ κάτω, και αν σου πέσει ΞΕΡΕΙΣ από πριν ότι την έκατσες τη βάρκα? Σε κινητό των 700 και 1000€ συζητάμε για το ότι έχει ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ να έχει πρόβλημα στην οθόνη αν πέσει "έστω από μικρό ύψος"???

Και ο παραληρυσμός σου είναι τέτοιος που σου φταίει το insomnia ότι δεν βγάζει τα προβλήματα στη φόρα επειδή τί? Επειδή τα παίρνει από την Apple, εξήγησέ το λίγο το σκεπτικό σου... Το τερμάτισες φίλε....

• Like 4
  • Sad 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Plig88 είπε

Δεν ξέρω αν κατάλαβες για ποιο πράγμα μιλούσα ,,, αλλά δεν πειράζει , από την άλλη δεν με νοιάζει αν είναι προσβλητικό ,,, αλλά μιας και το έφερε η κουβέντα ,,, μόλις είπες εσυ κάτι προσβλητικό και δεν το πηρες χαμπάρι ,,,, αντέδρασες από τη μια με το ότι ειπα τους ΠΑΟΚΤΖΙΔΕΣ ουρουκ χάι ,,, αλλά δεν αντεδρασες με το ότι ανέφερα - καθυστεριμενους ή άτομα που έχουν επιληψιες ,,, δηλαδή αυτούς τους έχεις χεσμενους ,,,, μόνο για τους ΠΑΟΚΤΖΙΔΕΣ σε ένοιαξε ,,,, τέλος πάντων ,,, και γι να τελειώσω , το ότι ειπα ότι ειπα είναι σε πλαίσια σάτιρας γι τα άτομα που αναφέρω !!!!! Απλά την άλλη φορά τουλάχιστον πρόσεξε ποια «ομάδα» ατόμων θα κατατάξεις για το ότι προσβλήθηκαν ,,,,,,,, 

Επισεις θα ήθελα να πω στους κράχτες της Apple ότι τα iPhone αν τα ρίξεις από ύψος 100m ..... καταστρέφονται ,,,,, για αυτό μην Α αγοράζεται ,,,, οποίος κατάλαβε , κατάλαβε 

Το να έχεις νοητική υστέρηση ή να έχεις κρίσεις επιληψίας είναι κάτι που μπορεί να συμβεί και δεν είναι υποτιμητικό για έναν άνθρωπο αν το κουβαλάει πάνω του. Το να εξισώνεις μια ομάδα ανθρώπων όμως με ανθρώπους που πάσχουν κατά μία έννοια είναι προσβλητικό. Φαντάζομαι μπορείς να καταλάβεις την διαφορά ε; Σε περίπτωση που δεν μπορείς θα σου πρότεινα να επισκεφτείς κάποιον ειδικό που θα βοηθήσει στην περίπτωση αυτή. Βέβαια από την στιγμή που λες πως δεν σε νοιάζει ότι είναι προσβλητικό καταλαβαίνεις ότι αντίστοιχα δίνεις δικαίωμα σε όποιον σου μιλάει να σε προσβάλει γιατί αντίστοιχα και αυτόν δεν τον νοιάζει αν εσύ προσβληθείς. 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, DeVilMaYcRyGR είπε

αν διαβασες ζηταει στα κοροιδα 149δολλαρια αν ειδα και θυμαμαι καλα

Στους ατζαμήδες απρόσεκτους και αδέξιους ζητάει 149 για να τους φτιάξει αυτό που αυτοί ΜΟΝΟΙ τους προκάλεσαν στο κινητό τους. 
Δεν λύγισε μόνο του το τηλέφωνο. Εσύ κάθισες πάνω του, μην μπερδεύεσαι. 

• Like 4
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Το να έχεις νοητική υστέρηση ή να έχεις κρίσεις επιληψίας είναι κάτι που μπορεί να συμβεί και δεν είναι υποτιμητικό για έναν άνθρωπο αν το κουβαλάει πάνω του. Το να εξισώνεις μια ομάδα ανθρώπων όμως με ανθρώπους που πάσχουν κατά μία έννοια είναι προσβλητικό. Φαντάζομαι μπορείς να καταλάβεις την διαφορά ε; Σε περίπτωση που δεν μπορείς θα σου πρότεινα να επισκεφτείς κάποιον ειδικό που θα βοηθήσει στην περίπτωση αυτή. Βέβαια από την στιγμή που λες πως δεν σε νοιάζει ότι είναι προσβλητικό καταλαβαίνεις ότι αντίστοιχα δίνεις δικαίωμα σε όποιον σου μιλάει να σε προσβάλει γιατί αντίστοιχα και αυτόν δεν τον νοιάζει αν εσύ προσβληθείς. 

Xaxaxaxxaxaxaxax εκλασα στο γελιο δικιε μου ,,,,, ρε τρελακια εννοητε ότι για να λέω κάτι προσβλητικό για άλλους είμαι έτοιμος να ακούσω και για μένα ,, και το δέχομαι κανονικά .,,, δεν έχω κόμπλεξ , να μιλάω αλλά να μην ακούω ,,,, και όσο για τα άτομα που ανέφερες μάλλον κανεις λάθος ,,,, αν έχεις γνωρίσει φανατικό οπαδό , από οποιαδήποτε ομάδα , θα καταλάβεις ότι και αυτοί από τη μεριά τους έχουν πρόβλημα !!!!!! Όχι με τη καλή έννοια , αλλά έχουν ,,,,όταν ο άλλος παρατάει τα παιδιά του και τη δουλειά του για να πάει να δει το Παναθηναϊκό ,,,, τι ; Είναι φυσιολογικό ;; Όχι !!!!!!! ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!!!!!!!!!!!!

1 ώρα πριν, cp5120 είπε

Περίμενα πως και πως να δω εάν το insomnia θα δημοσιεύσει την είδηση. Αλλά απογοητεύτηκα. Δεν υπάρχουν πια αρκετοί apple haters, αλλά ούτε τα fanboys σκίζονται να υποστηρίξουν ότι, ενώ η Apple τους πούλησε σαβούρα και τους κοροϊδευε 3 χρόνια, το λύγισμα είναι feature.
Τελικά το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε κάποιον που σκάζει χιλιάρικο κάθε χρόνο μόνο για να κάνει φιγούρα (δήθεν τάχα "λεφτάς") είναι να τον αγνοείς.
Και σχόλια; ότι το iPhone είναι "καλύτερο" θα είχαν αξία πριν 2-3 χρόνια. Σήμερα ακόμη και η Xiaomi τους έφτασε και τους ξεπέρασε (βλέπε Mi8). Και κανείς δεν πουλάει με 1.000% κέρδος από την αρχική αγορά και 1.000% σε κάθε επισκευή.

1 ώρα πριν, cp5120 είπε

Το να λέει κάποιος ότι τα Apple είναι τα καλύτερα κινητά ,, είναι χαζός ,,,,, συγκρίνουμε πάντα ίδια πράγματα ,!!!!! Το να συγκρίνεις ένα Android των 500 ευρώ με ένα iPhone των 800-900 ευρώ , δεν βγάζει νόημα ,,,, το θέμα είναι να συγκρίνεις σχετικά ίδια πράγματα ,,,,, εγώ έχω το 6 . Ο αδερφός μου έχει το lg g3 ( νομίζω έτσι λέγεται ) εμένα έχει 1 gb ram και το δικό του 3 gb και πιο γρήγορο επεξεργαστή ,,,επειδή μου είχε ζαλίσει τα παπάρια για το κινιτο μου ότι είναι μαλακια και ότι έδωσα τσάμπα τόσα λεφτά όταν το πήρα και ότι με λιγότερα επερνα σαν το δικό του και αλλά τέτοια ,, μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί όταν τα βάλαμε μαζί test , το ξεφτιλησα το lg ????????    Είναι μαλακες νομίζεται αυτοί που τα φτιάχνουν , ετσιιι ;;

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, polaki είπε

Nα μη σου πέσει ρε φίλε ούτε από 5 εκατοστά ύψος! Αν είναι δυνατόν. 1000 € συσκευή είναι, να της φερθείς ως τέτοια. 
Θα κυκλοφορούσες ποτέ με 1000 στην κωλότσεπη να τα κάθεσαι πάνω λες και είναι εισιτήριο του μετρό? Καλά να πάθει όποιου του λύγισε, να μάθει να προσέχει. 

Είναι σοβαρά τώρα πράγματα αυτά που λες? Θα κατηγορήσουμε μια εταιρία επειδή εμείς έχουμε μανταλάκια στα χέρια και επειδή το βάζουμε στην τσέπη λες και είναι αναπτήρας? 

Ένα λαπτοπ των 300€ γιατί το προσέχεις σαν τα μάτια σου και δεν σου πέφτει ποτέ κάτω, και αν σου πέσει ΞΕΡΕΙΣ από πριν ότι την έκατσες τη βάρκα? Σε κινητό των 700 και 1000€ συζητάμε για το ότι έχει ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ να έχει πρόβλημα στην οθόνη αν πέσει "έστω από μικρό ύψος"???

Και ο παραληρυσμός σου είναι τέτοιος που σου φταίει το insomnia ότι δεν βγάζει τα προβλήματα στη φόρα επειδή τί? Επειδή τα παίρνει από την Apple, εξήγησέ το λίγο το σκεπτικό σου... Το τερμάτισες φίλε....

Μιλησα για αρεσκειες, και νομιζω δεν κρυβονται αυτες. Να τα παιρνουν που λες δεν ξερω, αλλα δεν νομιζω

Επισης δεν εχεις καταλαβει τι εχει γινει, οποτε καλο θα ηταν να μην επιτιθεσαι αλλα να ρωτας να μαθεις. Αν και δεν το ζητησες ευγενικα θα σου εξηγησω

Ολες οι συσκευες, ακομα και τα τελευταια κινεζικα αντεχουν να πεσουν χωρις να σπασουν οι κολλησεις στα ποδια των τσιπ, ε τα iphone 6 αυτο δεν ρο αντεχουν γιατι δεν βαλανε κατι (δεν θυμαμαι πως λεγεται). Επισης οι πιο καλες συσκευες (οχι τοσο τα κινεζικα) αντεχουν μπολικες πτωσεις χωρις να παραμορφωθουν, ενω αμα δει το καναλι του jerryrigseverything τα περισσότερα δεν σπανε και συνεχιζουν να λειτουργουν κανονικα ακομα και με εθελημενη πιεση (οχι τα κινεζικα)

Επισης υπαρχουν πολλοι χρηστες που αναφερουν οτι χωρις πτωση ή κινητο στη κωλοτσεπη, τα κινητα στραβωναν στη μπροστα τσεπη

Το τελευταιο  το πιστευω καθως κατι στενα τζιν που φοραγα παλια ειχαν κανει ενα οβαλ σημαδι στην οθονη του G2 που παντα το χα στη μπροστα τσεπη. Δεν το επηρεαζε λειτουργικα και τα χρωματα και η αφη ολα κομπλε, αλλα οταν ηταν σβηστο εβλεπες ενα οβαλ πιο γκρι σε σχεση με την υπολοιπη οθονη που ταν πιο μαυρη. Αν ειχα iphone6 στο ιδιο τζιν, τωρα θα ταν σα μπανανα στραβο

Επισης οτι κοστιζει πιο ακριβα σημαινει οτι περιμενω αντιστοιχη ποιοτητα, αν οχι καλυτερη. Και ασχετου τιμης δεν γουσταρω προβληματα που πηγαζουν απο κακο σχεδιασμο και την εταιρεια να πεταει το μπαλακι σε μενα αντι να φτιαξει τα χαλια της που τοσα χρονια τωρα δεν μπορει να βγαλει συσκευη χωρις point of failure. Αισχος δηλαδη

23 λεπτά πριν, polaki είπε

Στους ατζαμήδες απρόσεκτους και αδέξιους ζητάει 149 για να τους φτιάξει αυτό που αυτοί ΜΟΝΟΙ τους προκάλεσαν στο κινητό τους. 
Δεν λύγισε μόνο του το τηλέφωνο. Εσύ κάθισες πάνω του, μην μπερδεύεσαι. 

Μια χαρα λυγιζε το τηλεφωνο μονο του, υπαρχουν "ισιοτιρια" ακριβως για αυτο. Αν και βλακεια και δειχνει ποσο σχεδιασμο της πλακας κανανε για να το βγαλουν στην αγορα, δεν θα ηταν αρκετο να σπασει ή να αποκτησει θεμα με την οθονη αν δεν κατσεις πανω του. Διαβασε πιο πανω για να καταλαβεις γιατι, παρολο που δεν θα επρεπε, αποκτουσε αυτο το προβλημα χωρις να σπασει/κατσεις απανω

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
17 ώρες πριν, joberby είπε

Το θεμα ειναι αν καλυβει η εγγυηση τα λυγισμενα τηλεφωνα, αν ναι καλως αλλιως μαυρο στην Apple, δεν ειναι η μονη εταιρεια στον κοσμο με κινητα και ουτε χαθηκε ο κοσμος αν ειναι Android ή iOS.

.... "Αν καλυβει".. τι άλλο θα δουν τα μάτια μου 😲😲

Δημοσ.

Όντας κάτοχος του iPhone 6 πέρυσι , έπειτα από 1.5 χρόνο χρήση , στράβωσε( αυτό π η οθόνη προεξειχε, με αποτέλεσμα να μην δίνει εντολή η οθόνη ) . Ευτυχώς ήταν σε εγγύηση και ήρθε ανατασκευασμενη συσκευή όμως είχε κ Αυτή τ ίδιο πρόβλημα. Γνωρίζοντας ότι τ πρόβλημα όσες συσκευές κ αν αλλάξω θα παραμείνει , αναγκάστηκα να τ πουλήσω . Τ κακό είναι ότι έχω iPhone και δεν άλλαξα εταιρία και ούτε πρόκειται . Για κύρια συσκευή μιλάμε πάντα κ όχι για τ σπίτι βίντεο παιχνίδια ...

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

Ολες οι συσκευες, ακομα και τα τελευταια κινεζικα αντεχουν να πεσουν χωρις να σπασουν οι κολλησεις στα ποδια των τσιπ, ε τα iphone 6 αυτο δεν ρο αντεχουν γιατι δεν βαλανε κατι (δεν θυμαμαι πως λεγεται). Επισης οι πιο καλες συσκευες (οχι τοσο τα κινεζικα) αντεχουν μπολικες πτωσεις χωρις να παραμορφωθουν, ενω αμα δει το καναλι του jerryrigseverything τα περισσότερα δεν σπανε και συνεχιζουν να λειτουργουν κανονικα ακομα και με εθελημενη πιεση (οχι τα κινεζικα)

Μια χαρα λυγιζε το τηλεφωνο μονο του, υπαρχουν "ισιοτιρια" ακριβως για αυτο. Αν και βλακεια και δειχνει ποσο σχεδιασμο της πλακας κανανε για να το βγαλουν στην αγορα, δεν θα ηταν αρκετο να σπασει ή να αποκτησει θεμα με την οθονη αν δεν κατσεις πανω του. Διαβασε πιο πανω για να καταλαβεις γιατι, παρολο που δεν θα επρεπε, αποκτουσε αυτο το προβλημα χωρις να σπασει/κατσεις απανω

Κάτσε λίγο... Δηλαδή είναι σα να μου λες ότι το iphone 6s που βγηκε ίδια περίοδο με το S7 δεν βάλανε "κάτι" να είναι αδιάβροχο, ενώ το Samsung S7 το είχε. Το βάλανε στο 7 και μετά, άρα ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ κατά την άποψη σου δεν το βάλανε στο 6s ώστε όταν είμαστε ΚΟΥΛΟΙ και μας πέφτει το κινητό στη λεκάνη, να χαλάει. Ή όταν είμαι ατζαμής και χύσω τον καφέ μου στο κινητό να χαλάσει επίτηδες, για να με τιμωρήσουν.

Το ότι πληρώνεις (που δεν πληρώνεις, γιατί δεν σε ενδιαφέρει το iPhone, άρα τί κάθεσαι και ασχολείσαι δεν καταλαβαίνω) premium τιμή για κάτι δεν σου λέει κανείς ότι δεν θα χαλάσει. Πληρώνεις επειδή τα βάζεις κάτω και λες ότι αυτά που παίρνεις πιστεύεις ΕΣΥ ότι αξίζουν τα λεφτά που δίνεις. Αλλιώς δεν το παίρνεις. ΠΟΙΟΤΗΤΑ υλικών στο iPhone παίρνεις ΠΟΛΥ καλύτερη απτην πλαστικούρα των κινητών που αναφέρεις. ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ δεν σου έταξε κανείς περισσότερη. Έχει διαφορά. 

Ώρες ώρες απορώ αν όντως τα πιστεύετε αυτά που λέτε ή αν γκρινιάζετε έτσι επειδή δεν έχετε τί άλλο να κάνετε για προϊόντα της τεχνολογίας ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ...

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, polaki είπε

Κάτσε λίγο... Δηλαδή είναι σα να μου λες ότι το iphone 6s που βγηκε ίδια περίοδο με το S7 δεν βάλανε "κάτι" να είναι αδιάβροχο, ενώ το Samsung S7 το είχε. Το βάλανε στο 7 και μετά, άρα ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ κατά την άποψη σου δεν το βάλανε στο 6s ώστε όταν είμαστε ΚΟΥΛΟΙ και μας πέφτει το κινητό στη λεκάνη, να χαλάει. Ή όταν είμαι ατζαμής και χύσω τον καφέ μου στο κινητό να χαλάσει επίτηδες, για να με τιμωρήσουν.

Το ότι πληρώνεις (που δεν πληρώνεις, γιατί δεν σε ενδιαφέρει το iPhone, άρα τί κάθεσαι και ασχολείσαι δεν καταλαβαίνω) premium τιμή για κάτι δεν σου λέει κανείς ότι δεν θα χαλάσει. Πληρώνεις επειδή τα βάζεις κάτω και λες ότι αυτά που παίρνεις πιστεύεις ΕΣΥ ότι αξίζουν τα λεφτά που δίνεις. Αλλιώς δεν το παίρνεις. ΠΟΙΟΤΗΤΑ υλικών στο iPhone παίρνεις ΠΟΛΥ καλύτερη απτην πλαστικούρα των κινητών που αναφέρεις. ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ δεν σου έταξε κανείς περισσότερη. Έχει διαφορά. 

Ώρες ώρες απορώ αν όντως τα πιστεύετε αυτά που λέτε ή αν γκρινιάζετε έτσι επειδή δεν έχετε τί άλλο να κάνετε για προϊόντα της τεχνολογίας ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ...

Εσυ απορω αμα τα πιστευεις, ειμαι 50 50 απο το πρωτο σου ποστ αν τρολαρεις ή οχι. Τωρα τεινω στο οτι τρολαρεις, αλλα αφου δεν ειμαι σιγουρος ας μη προτρεχω

Το παραδειγμα που λες ειναι αστοχο, ο τροπος με τον οποιο "κολλανε" τα τσιπ απανω στη μητρικη σε κινητες συσκευες ειναι στανταρ και το κανει και η apple. Ουσιαστικα βγηκαν απο τα προκαθορισμενα για να το παραλειψουν

Σου προτεινα καναλι να δεις ποια κινητα αντεχουν και τι, θα εκπλαγεις ποσο ανθεκτικη ειναι η "κατωτερη ποιοτητα" των μη κινεζικων κινητων. 

Πλεον σπανια θα βρεις πλαστικο. Το χουν γυρισει ολοι στο μεταλο και το γυαλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...