BlueBlade Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Παιδιά κρατήστε λίγο το κόμπλεξ μέχρι να ετοιμάσω τα Ποπ Κορν, πέντε λεπτάκια θέλω μόνο.
bahamut_zero Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) το ποπ κορν ειναι το αγαπημενο σνακ του ινσομνια βλεπω Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από bahamut_zero
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, bahamut_zero είπε το ποπ κορν ειναι το αγαπημενο σνακ του ινσομνια βλεπω Καλα εγω τωρα θα φαω ενα billy's και καθιστε εσεις με τα ποπ κορν
Cosbuster Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Οπότε η apple τότε γνώριζε πως δεν γνωρίζουμε οτι γνώριζε αλλά τώρα πλέον γνωρίζουμε πως γνωρίζει οτι γνωρίζουμε οτι γνώριζε. Πολύ ευχάριστα νέα. 2
Pitsfitili Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, mdkamael είπε Ποιος νοημων θα λυγιζε το κινητο του επιτηδες ? Εκτος εαν καθοταν με τη φακλανοκωλαρα του πανω στο κινητο ... δε νομιζω αλλο κινητο να αντεχε και διαφορετικα Σημασία έχει ότι κανείς δεν θα το έκανε η ότι μια εταιρία που την πληρώνεις 1000ρικα δεν ενημέρωσε τους καταναλωτές κ 3γω θα έλεγα εσκεμενα για να μην πιάσει πάτο η συσκευή?
tolstoy Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Υπάρχει ακόμα αυτή η εταιρεία; Εγώ ήξερα ότι έκλεισε οριστικά το 2019 μετά το αποτυχημένο iPhone 11. 1
Ducatista Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Cosbuster είπε Οπότε η apple τότε γνώριζε πως δεν γνωρίζουμε οτι γνώριζε αλλά τώρα πλέον γνωρίζουμε πως γνωρίζει οτι γνωρίζουμε οτι γνώριζε. Πολύ ευχάριστα νέα. Αυτο ακριβως! 1
fylatos Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Εγώ το ιφοου το 6 το είχα πάρει για να το πετάω στο τραπέζι στο καφέ και να γυρνάνε μάτια. Έβγαλε όμως λωρίδες στο πανο μέρος και δε με καλύβει η εγγύηση. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσω να πάρω τα λεφτά μου πισο;
newton91 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Αγαπημένη εταιρία. Μπράβο. Δώστε λεφτά στο μήλο.Γελαει ο κόσμος όλος
fmarkos Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Η Apple έβγαλε ανακοίνωση, δεν φταίει η εταιρία φταίνε αυτοί που την υποστηρίζουν. Δεν είναι δυνατόν να τα κάνει αυτά και να έχει ακόμα υποστηρικτές. Άλλες εταιρίες μέχρι και συσκευή απέσυραν σε άλλη περίπτωση
dancer Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 δυστυχως ως τεχνικος εχω δει δυο τρια τετοια λυγισμενα και βεβαια μολις εβγαζες την μητρικη να τη βαλεις σε αλλο τπτ δε λειτουργουσε γτ ειχε σπασει εσωτερικα η πλακετα, σε αυτη τη ζωη κρινομαστε για τις επιλογες μας και οταν καποιος εσκεμενα υποστηριζει τετοιες εταιριες και τετοιου ειδους πρακτικες, γτ το αρθρο μιλαει για εσκεμενη συνεχιση χρησης προβληματικου υλικου τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας, και καλο ειναι μετα να μην γκρινιαζουμε και να ψαχνουμε βιντεακια πως επιδιορθωνεται το προβλημα και να τα κανουμε τσουρεκια στους τεχνικους. 1
vasvasvas Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Τα μεταξωτά βρ@κι@.... Ακόμα και έτσι η ποιότητα κατασκευής τους είναι καλύτερη από οτιδήποτε κυκλοφορεί Το πρόβλημα που έχει με την Απλ ο οποιοσδήποτε σκεπτόμενος άνθρωπος είναι το ρουφιανολογισμικο της και αν πράγματι το χρησιμοποιεί για την βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη ή περισσότερο προς δικό της οφελος
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, vasvasvas είπε Τα μεταξωτά βρ@κι@.... Ακόμα και έτσι η ποιότητα κατασκευής τους είναι καλύτερη από οτιδήποτε κυκλοφορεί Το πρόβλημα που έχει με την Απλ ο οποιοσδήποτε σκεπτόμενος άνθρωπος είναι το ρουφιανολογισμικο της και αν πράγματι το χρησιμοποιεί για την βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη ή περισσότερο προς δικό της οφελος Το να μην εχουν τοποθετηθει τα τσιπακια με τον ενδεδειγμένο τρόπο για φορητη συσκευη δεν το κανουν ουτε οι ΚΙΝΕΖΟΙ. Για ποια ποιοτητα κατασκευης μιλας? Και μη κοιτας μονο οσα αποφασιζουν να γραψουν στο ινσομνια, ψαξε λιγο στο εξωτερικο και θα δεις οτι ολες σχεδον οι συσκευες του μηλου εχουν καποιο κατασκευαστικο προβλημα. Αυτό κατ εμε απο μονο του ειναι ξεφτιλα για την "premium" apple, αλλα το χειροτερο ειναι οτι ΠΟΤΕ δεν σε καλυπτουν. Μονο οταν πεσουν οι μαζικες αγωγες σου βγαζουν μια "προσφορα" να τους πληρωσεις λιγοτερα να φτιαξουν το λαθος ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ, και εννοειτε μονο οταν επιτελους αναγνωρισουν οτι υπαρχει θεμα (1-2 χρονακια μονο παιδια, υγεια).
opcorsa Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 12 ώρες πριν, possiz είπε Τα ακριβά κινητά δεν τα βάζουμε στην τσέπη, είναι ευαίσθητα και εκλεπτυσμένα. Τα προσέχουμε σαν τα μάτια μας. Είναι λογικό να λυγίζουν πιο εύκολα από τα άλλα μιας και προορίζονται για χρήση υψηλού επιπέδου και από άτομα με λεπτά γούστα. με λιγα λογια ειναι για αρχοντους και οχι για λινατσες
Plig88 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Για το να γαμωτο της υπόθεσης και όχι γιατί είμαι fanboy της apple κ.λ.π. , επειδή είμαι κάτοχος iPhone 6 ,,,,το να λυγισεις το κινιτο σου σε τέτοιο βαθμό κατά λάθος , πρέπει να είσαι ή καθυστερημένος ή κουλος ή βαράς επιληψίες ή καλνιβαλος ή ΠΑΟΚτζης ΟΥΡΟΥΚ ΧΑΙ ,,,,,,, ρε παιδιά οκ , το κινιτο λυγίζει , και λογικό είναι , έτσι όπως είναι το σασί του ,,, αλλά όχι όταν είναι μέσα στη τσέπη και σκιβεις όπως λένε κάποιοι , αυτα είναι του κωλου,,και το θυμάμαι αυτό το παραμύθι όταν πρωτοβγήκε το 6 ,,,, πανικός στο Ίντερνετ ,, ΤΑ IPHONE 6 ΛΥΓΙΖΟΥΝ!!!!!!! σκατα σκατα και από σκατα , με τα μυαλά που κουβαλανε,,,,, 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα