tritonas00 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 59 λεπτά πριν, Human Soul είπε Περιμένω να δω fanboys (όχι απλά χρήστες iphone) που μας λέγανε πριν 1-2 χρόνια ότι η εταιρία ήθελε μόνο το καλό τους και το γεγονός ότι λύγιζαν τα κινητά ήταν απλά "φήμες από haters που θέλουν να βλάψουν την εταιρία". ναι αλλα Στις 21/8/2015 στις 2:39 ΜΜ, billdanos είπε Εχεις δει πολλά ...στραβά iphone 6 γύρω σου? 2
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, tritonas00 είπε ναι αλλα Αχχααχαχαχ που το ξετρυπωσες αυτο? Απορω δηλαδη που δεν εχει ερθει ακομα να μας πει τι κανουμε λαθος
Human Soul Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, tritonas00 είπε ναι αλλα Έχεις δει ταραντούλα ; Ή μήπως επειδή δεν είναι δίπλα μου δεν υπάρχουν Κοίτα η ίδια η apple το παραδέχτηκε ότι είναι 3,3 φορές πιο εύκολα λυγίσουν. Τι παραπάνω θες για να καταλάβεις ότι οι εταιρίες δεν νοιάζονται για εσένα αλλά για το συμφέρον τους και όσο μεγαλύτερη είναι μία επιχείρηση τόσο χειρότερο είναι αυτό το φαινόμενο; 1
AtiX Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Στήσαμε παρτάκι βλέπω... ώρα για ποπ κορν και αναψυκτικό... 1
tritonas00 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Human Soul είπε Έχεις δει ταραντούλα ; Ή μήπως επειδή δεν είναι δίπλα μου δεν υπάρχουν Κοίτα η ίδια η apple το παραδέχτηκε ότι είναι 3,3 φορές πιο εύκολα λυγίσουν. Τι παραπάνω θες για να καταλάβεις ότι οι εταιρίες δεν νοιάζονται για εσένα αλλά για το συμφέρον τους και όσο μεγαλύτερη είναι μία επιχείρηση τόσο χειρότερο είναι αυτό το φαινόμενο; δεν εκανα εγω το post απλα το παρεθεσα... Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από tritonas00
Hatsos Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 20 λεπτά πριν, AtiX είπε Στήσαμε παρτάκι βλέπω... ώρα για ποπ κορν και αναψυκτικό... Εγώ θα το πάω πιο βαριά το θέμα, άνοιξα το efood 1
palawiaris Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Μα δεν έκανε κάτι κακό η μηλοεταιρία. Το έκανε έτσι κατασκευαστικά για να ταιριάζει καλύτερα στην κωλοτσεπη.Οπως παλιότερα το θέμα με την κεραία,που ο κόσμος έπρεπε επιτέλους να μάθει να το πιάνει σωστά. Υπάρχουν και τέτοιοι χρήστες.... Παρακαλώ να διορθωθεί το άρθρο. Είναι ανικουστο για μια τέτοια εταιρία να θέλει να κοροϊδέψει τους πελάτες της. 2
possiz Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Τα ακριβά κινητά δεν τα βάζουμε στην τσέπη, είναι ευαίσθητα και εκλεπτυσμένα. Τα προσέχουμε σαν τα μάτια μας. Είναι λογικό να λυγίζουν πιο εύκολα από τα άλλα μιας και προορίζονται για χρήση υψηλού επιπέδου και από άτομα με λεπτά γούστα. 5
kurkosdr Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Human Soul είπε Περιμένω να δω fanboys (όχι απλά χρήστες iphone) που μας λέγανε πριν 1-2 χρόνια ότι η εταιρία ήθελε μόνο το καλό τους και το γεγονός ότι λύγιζαν τα κινητά ήταν απλά "φήμες από haters που θέλουν να βλάψουν την εταιρία". Εμένα προσωπικά μου αρέσει ο όρος "touch disease", και όχι το σωστό "touch defect", λες και πρόκειται για καμιά γρίπη που προσβάλει μόνο τα iPhone και για την οποία η μαμά Apple δεν φταίει... 1
cpc464 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Η ο Νίο την έκανε την δουλειά η θέλουν να μας πουλήσουν κανα αξεσουάρ όλα τα άλλα είναι κακοήθειες,που θα μου πείτε ότι η apple κοιτά το συμφέρον της και όχι του πελάτη. 1
logistoulis Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, possiz είπε Τα ακριβά κινητά δεν τα βάζουμε στην τσέπη, είναι ευαίσθητα και εκλεπτυσμένα. Τα προσέχουμε σαν τα μάτια μας. Είναι λογικό να λυγίζουν πιο εύκολα από τα άλλα μιας και προορίζονται για χρήση υψηλού επιπέδου και από άτομα με λεπτά γούστα. Τα ακριβά κινητά ούτε καν ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ μπαίνουν υποχρεωτικά σε θήκη και screen protector για να πιάσουν καλή τιμή στη μεταπώληση Αλλά.. τα iPhone έχουν τη καλύτερη μεταπωλητικη αξία άρα κάτι είναι και αυτό Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από logistoulis
joberby Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Το θεμα ειναι αν καλυβει η εγγυηση τα λυγισμενα τηλεφωνα, αν ναι καλως αλλιως μαυρο στην Apple, δεν ειναι η μονη εταιρεια στον κοσμο με κινητα και ουτε χαθηκε ο κοσμος αν ειναι Android ή iOS.
Mazinga Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Ειλικρινα δεν κατανοώ πως ειναι δυνατον τοσο καλα κινιτα τηλεφωνα να τα παιρνει καποιος μαζι του στον δρομο που μπορει να παθουν κατι. Εαν ειχα jesusphone θα το αφηνα σπιτι σε ενα ντουλαπι θυσαυροφυλακιο μην τυχων και παθει κατι. Τηλεφωνικες καμπινες του ΟΤΕ βρισκεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, theoklis είπε Σ.Ο.Κ.! Σ.τραβωσε Ο.λοκαίνουργιο Κ.ινητό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα