madrivermadonus Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σε όλους Θέλω να στήσω ένα VPN Μέσω teamviewer για απομακρυσμένο έλεγχο του η/υ ακομα και οταν ειναι σβηστο. Γιαυτο θελω να καταχωρησω DYNDNS του NO-IP ωστε να κανει trigger. Το πρόβλημα είναι οτι στο Technicolor tg788 Που εχω δεν μπορω να ανοιξω πορτα 5900 που θελέι το Teamviewer. Την πχ 81 την ανοίγει κανονικα. Γνωρίζει κανείς κάτι; υ.σ. για κάποιο περίεργο λόγο δεν μπορώ να δώ την private ip μου. και σε ipconfig και στην καρτα φαινεται η Public. γιατι; Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από madrivermadonus
poulinos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 On 27/05/2018 at 19:06, madrivermadonus said: Γεια σε όλους Θέλω να στήσω ένα VPN Μέσω teamviewer για απομακρυσμένο έλεγχο του η/υ ακομα και οταν ειναι σβηστο. Γιαυτο θελω να καταχωρησω DYNDNS του NO-IP ωστε να κανει trigger. Το πρόβλημα είναι οτι στο Technicolor tg788 Που εχω δεν μπορω να ανοιξω πορτα 5900 που θελέι το Teamviewer. Την πχ 81 την ανοίγει κανονικα. Γνωρίζει κανείς κάτι; υ.σ. για κάποιο περίεργο λόγο δεν μπορώ να δώ την private ip μου. και σε ipconfig και στην καρτα φαινεται η Public. γιατι; σε Ipconfig πρεπει να βλεπεις την Lan ip του υπολογιστη σου εκτος αν εχεις block of ip's που δρομολογουνται πισω απο την wan ip. η 5060 ειναι για το sip.δεν νομιζω να εχουν χρησιμοποιησει καπου αλλου την 5900.το πιο ευκολο κανεις Port forward την 5900 περνας το Mtorrent βαζεις την πορτα εκει και μετα πας στο www.canyouseeme.org και βλεπεις αν περναει το τεστ.αν δεν περναει μπορει να σε κοβει Firewall.επισης αν η πορτα δεν χρησιμοποιειται για αυτο σου ειπα βαλτην στο Mtorrent μπορει το canyouseeme να στην δειξει κλειστη.
madrivermadonus Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 ευχαριστω poulinos οντως ετσι παιζει...αρα ανοιγει σωστα η πορτα. και την 9 που εβαλα την ανοιγει κανονικα.
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 On 08/06/2018 at 08:53, madrivermadonus said: ευχαριστω poulinos οντως ετσι παιζει...αρα ανοιγει σωστα η πορτα. και την 9 που εβαλα την ανοιγει κανονικα. αν παιζει απο το τορρεντ τοτε θα πρεπει να παιξει και με οτιδηποτε αλλο αρα δεν εχεις κανει λαθος στο Port forward.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα