megaklhs Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Καλησπέρα έχω μια μητρική Asus P6t9 καρτα γραφικων Gigabyte 1050ti i7 920 τροφοδοτικο powertech 750w ram kingston 2100 mhz 8gb και θελω να ρωτησω εαν σε αυτο το συστημα μπορω να βαλω εναν σκληρο δισκο ssd 500gb που εχω βρει της samsung. Ρωταω γιατι στο κουτι μου εχει καποιες θυρες usb με μπλε χρωμα αλλα δυστυχως λογω οτι η μητρικη μου μαλλον ειναι λιγο παλια δεν εχει μεσα υποδοχη για να τις συνδεσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 53 λεπτά πριν, megaklhs είπε Καλησπέρα έχω μια μητρική Asus P6t9 καρτα γραφικων Gigabyte 1050ti i7 920 τροφοδοτικο powertech 750w ram kingston 2100 mhz 8gb και θελω να ρωτησω εαν σε αυτο το συστημα μπορω να βαλω εναν σκληρο δισκο ssd 500gb που εχω βρει της samsung. Ρωταω γιατι στο κουτι μου εχει καποιες θυρες usb με μπλε χρωμα αλλα δυστυχως λογω οτι η μητρικη μου μαλλον ειναι λιγο παλια δεν εχει μεσα υποδοχη για να τις συνδεσω. Καλησπερα,ψαχνεις για ανταπτορα οπως αυτο https://www.e-hardware.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=2323&virtuemart_category_id=45 το θηλυκο παει στην μητρικη κ το αρσενικο στο καλωδιο για τις μπροστινες θυρες usb του κουτιου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Tι σχεση εχει ο ssd με τα usb ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Η μητρική σου έχει sata ii αλλά όχι sata iii μάλον. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να βάλεις αλλά δεν θα πιάνει τις τιμές μεταφοράς των σύγχρoνων ssd. Θα πιάνεις γύρω στα 250-300. Αυτό ισχύει αν η μητρική σου έχει σατα 2. Την έψαξα στα γρήγορα αλλά δεν την βρήκα. Έχεις το λινκ της; Οι usb3 θύρες δεν έχουν σχέση με το sata interface. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από antbyron Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megaklhs Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, panoc είπε Tι σχεση εχει ο ssd με τα usb ; Απλος το λεω σαν πληροφορια λογω οτι η μητρικη μου ειναι αρκετα παλια.. Οσα περισοτερα ξερει καποιος για την μητρικη τοσο το καλυτερο. 2 ώρες πριν, antbyron είπε Η μητρική σου έχει sata ii αλλά όχι sata iii μάλον. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να βάλεις αλλά δεν θα πιάνει τις τιμές μεταφοράς των σύγχρoνων ssd. Θα πιάνεις γύρω στα 250-300. Αυτό ισχύει αν η μητρική σου έχει σατα 2. Την έψαξα στα γρήγορα αλλά δεν την βρήκα. Έχεις το λινκ της; Οι usb3 θύρες δεν έχουν σχέση με το sata interface. Συγνωμη ειναι σκετο p6t .. https://www.e-shop.gr/asus-p6t-p-PER.522699 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Ισχύουν αυτά που σου είπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα