narta Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δεν νομίζω να αναφέρει πουθενά ότι θα ασχοληθεί επαγγελματικά, απλά θέλει ένα all around μηχάνημα
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μην ασχολειστε τσαμπα.Ο ts ανοιξε το θεμα αυτο και δεν μπηκε καν στον κοπο να απαντησει στα σχολια ή να κουβεντιασει γυρω απο το τι να προτιμησει και γιατι. Φαινεται ουτως ή αλλως και απο την αγγελια ζητησης που ανοιξε.Ουτε ενα ευχαριστω ξερω γω σε οσους μπηκαν στον κοπο να γραψουν 2 λογια..... Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από Fulgore 1
Alos912 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Φίλε απλά αυτό οι intel έχουν πιο καλές gaming επιδόσεις από τους amd Αλλά οι amd είναι καλύτεροι στο video editing και σε multitasking Ένα καλό με intel είναι ότι έχουν οι περισσότεροι δίκη τους κάρτα γραφικών δηλαδή πες θες να ξεκουράσεις την main σου κάρτα και θες να παίξεις lol cos go η ακόμα και Minecraft κλείνεις την καλή κάρτα να πέσουν οι θερμοκρασίες και την ενεργοποιεί στο PUBG Εκτός αν βρεις and με δίκη του κάρτα όπου συνήθως οι and είναι καλύτερες
strawman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 3 hours ago, Alos912 said: Φίλε απλά αυτό οι intel έχουν πιο καλές gaming επιδόσεις από τους amd Αλλά οι amd είναι καλύτεροι στο video editing και σε multitasking Ένα καλό με intel είναι ότι έχουν οι περισσότεροι δίκη τους κάρτα γραφικών δηλαδή πες θες να ξεκουράσεις την main σου κάρτα και θες να παίξεις lol cos go η ακόμα και Minecraft κλείνεις την καλή κάρτα να πέσουν οι θερμοκρασίες και την ενεργοποιεί στο PUBG Εκτός αν βρεις and με δίκη του κάρτα όπου συνήθως οι and είναι καλύτερες Aπλα δεν. Η καρτα σου ουτως η αλλος ξεκουραζεται οταν παιζεις lol / cs go / minecraft. Βαζεις το game να τρεχει στα settings και στα FPS που θα εβγαζε η onboard (ας πουμε στο lol ολα low και lock 80 fps) και ξεκουραζεται η καρτα σου.
ilos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Παιδιά οι σύγχρονες κάρτες είναι κτήνη και το καταλαβαίνεις αν παίζεις "old" games με vsync ή το game είναι capped. Killer Instict 1080p max settings και η 1080 είναι με κλειστά τα fans και αστείο gpu utilization. 1
Shadows Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Στις 15/6/2018 στις 3:06 ΜΜ, Alos912 είπε Φίλε απλά αυτό οι intel έχουν πιο καλές gaming επιδόσεις από τους amd Αλλά οι amd είναι καλύτεροι στο video editing και σε multitasking Ένα καλό με intel είναι ότι έχουν οι περισσότεροι δίκη τους κάρτα γραφικών δηλαδή πες θες να ξεκουράσεις την main σου κάρτα και θες να παίξεις lol cos go η ακόμα και Minecraft κλείνεις την καλή κάρτα να πέσουν οι θερμοκρασίες και την ενεργοποιεί στο PUBG Εκτός αν βρεις and με δίκη του κάρτα όπου συνήθως οι and είναι καλύτερες Σεναριο κατα το οποιο,η εξωτερικη καρτα τα παιζει και εχεις προσωρινα μια λυση για να δουλευεις το pc,οκ βοηθαει η igpu,αλλο σεναριο να περιμενεις να βαλεις εξωτερικη και να χεις προσωρινα παλι ενα συστημα οκ δεκτο και αυτο. Αλλα να μπεις στην διαδικασια να ανοιγεις κουτια,να ξεβιδωσεις την καρτα,για να παιξεις απλα με την ενσωματωμενη,ειναι μαζοχισμος,δεν εχει νοημα και δεν βοηθα πουθενα.Δεν υπαρχει ξεκουραζω την καρτα.Το hardware ειναι για να το δουλευεις και απο την στιγμη που το προσεχεις και διατηρεις σωστες θερμοκρασιες,δεν θα παθει κατι επειδη επαιξες ενα cs go,δεν ειναι μουλαρι για να σου λαχανιασει στην ανηφορα.
TechnoV Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Στις 27/5/2018 στις 5:25 ΜΜ, InTheEnd είπε Την τετάρτη θα πουλήσω τον υπολογιστή που χρησιμοποιώ τα τελευταία 2-3 χρόνια Είναι αυτός εδώ.... Τώρα η απορίες που έχω... σύντομα θα ξανά φτιάξω υπολογιστή,συνήθως ο τρόπος που λειτουργώ είναι αγοράζοντας κομμάτι κομμάτι ανταλλακτικά από το Insomnia, για να τα βρίσκω σε καλύτερες τιμές ώστε να γλυτώνω κάποια χρήματα.... Είμαι σε μεγάλο δίλημμα γιατί θέλω να φτιάξω κάτι που να είναι διαχρονικό δηλαδή να μην χρειαστεί αναβάθμιση για 2-3-4 χρόνια,και θέλω να είναι και τελευταίας γενιάς πράγματα ώστε να μην έχω πρόβλημα... Όμως είδα ας πούμε μια μητρική 1151 με εναν i7 6700k πάνε γυρω στα 300 ευρώ... θα μου προτείνατε κάτι τέτοιο η να πάω σε Ryzen? η θεωρία που έχω για τους Ryzen είναι η ίδια με τα Samsung Vs iPhone.... θεωρω τα iPhone πιο Value of Money γιατι και μετά απο 2-3 χρονια η διαφορα τους ας πουμε στην τιμη δεν θα ειναι μεγαλη αν θες να το πουλησεις μεταχειρισμενο,και η λειτουργια τους δεν αλλαζει τοσο τραγικά... αντίθετα τα Samsung οι τιμες τους σε μεταχειρισμένα πεφτουν 400ευρώ μετά απο 2-3 μήνες... Κάτι που φοβάμαι και με τα Ryzen... ενω ο i7 6700k ας πουμε κραταει μια τιμη στα 200 η Ryzen ειναι καινουργιοι και μεταχειρισμενους τους βρισκεις ηδη 60-70 ευρω φτηνοτερα και αυτο ειναι γυρω στα 35% κατω η τιμη απο καινουργιους.... Οπότε το μεγάλο μου δίλημμα είναι Ryzen η Intel? Και τα λεφτά που πιστεύω ότι μπορώ να δώσω ειναι γυρω στα 350-400... μεταχειρισμένα ανταλλακτικά πάντα οπότε ειναι λίγο πιο δύσκολο στο τι θα μπορώ να αγοράσω... Η χρήση που το κάνω είναι γενική.... δηλαδή... ασχολουμαι με γραφιστική με coding με τα πάντα οπως και gaming! οποτε χρειαζομαι κατι να με ακολουθεί στο ταξίδι μου! Χόμπυ θες να κάνεις ή επένδυση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα