Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν εισαι root το ξαναβαζεις αφου magisk module ειναι.😏😉

Και για 5/5Τ δουλευει αψογα.

17 ώρες πριν, Comic maniak είπε

Παιδια μην αγχωνεστε εχω τη λυση. Μπειτε στο Playstore και κατεβαστε το Always On Amoled-Beta.

Παρακαλω😁

Το συγκεκριμενο καιει τα κερατα του και δεν ειναι τοσο αξιοπιστο.

Το εχω τεστραει σε πολλες συσκευες.

Γενικα ολα αυτα τα AOD του play store καίνε πολυ σε σχεση με stock υλοποιηση η μεσω root. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, alextrela172 είπε

Αν εισαι root το ξαναβαζεις αφου magisk module ειναι.😏😉

Και για 5/5Τ δουλευει αψογα.

Το συγκεκριμενο καιει τα κερατα του και δεν ειναι τοσο αξιοπιστο.

Το εχω τεστραει σε πολλες συσκευες.

Γενικα ολα αυτα τα AOD του play store καίνε πολυ σε σχεση με stock υλοποιηση η μεσω root. 

Εγω εχω j7 2016 και δεν καει σχεδον καθολου μπαταρια.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

άσχετο αλλα ενδιαφέρον

μονο που το ποιανουν με τα χερια και δεν το κανει μηχανημα μου αρχει να μη το παρω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Black Demis είπε

μονο που το ποιανουν με τα χερια και δεν το κανει μηχανημα μου αρχει να μη το παρω

τοτε μην ακουμπησεις κανενα κινητο, ή βασικα τιποτα που να το εχει φτιαξει ο ανθρωπος ;)

Δημοσ.

Σε LG v30 το AOD δεν τραβάει περισσότερο από 5% την μερα, εχει όμως auto dim lighting δλδ όταν είναι σε χαμηλο φωτισμο είναι low brightness, και όταν είναι αναποδα στο τραπεζι η μεσα σε τσαντα  κλίνει. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, overpower είπε

τοτε μην ακουμπησεις κανενα κινητο, ή βασικα τιποτα που να το εχει φτιαξει ο ανθρωπος ;) 

προσπαθώ και το αυτοκίνητο διάλεγα βάση το πόσο αυτοματοποιημένο είναι το εργοστάσιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γι αυτο και η Ambient display λυση της OnePlus ειναι πολυ καλυτερη. Δεν θελουμε καταναλωση μπαταριας απο χαζομαρες και τετοια gimmicks.

Οποιος βαριεται να σηκωσει το κουλο του για να δει την οποια ειδοποιηση μπορει να εχει στην οθονη του, ειναι αξιος της μοιρας του. Ολοι βαριουνται να κουνηθουν και να σηκωθουν σε αυτο τον τοπο, γι αυτο ειμαστε πρωτοι στην παχυσαρκια και στα αντικαταθλιπτικα χαπια 😛

Επεξ/σία από baiosss
Δημοσ.
Στις 27/5/2018 στις 5:06 ΜΜ, Questioner είπε

9nohQh4.jpg

maxresdefault.jpg

21 ώρες πριν, Black Demis είπε

Που ζεις? Όλα στα χέρια γίνονται εκτός από ελάχιστες συγκεκριμένες εργασίες.. Δεν υπάρχει μηχάνημα να μπορέσει να συναρμολογήσει κινητό με ανθρώπινη ακρίβεια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...