Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω ενα lenovo g505s και το τελευταιο εξαμηνο μ κολλαει και δεν ξεκολαει και μ καταστρεφει τα windows. Μολις του ξαναπερναω windows επανερχεται για 2 βδομαδες περιπου το πολυ 1 μηνα μεχρι να το ξανακανει. Επειδη εχει Dual channel ram δοκιμασα να βγαλω την μια και να το δουλεψω με μια ραμ δοκιμαζοντας και τις 2 μονες τους η μια κολλουσε αισθητα περισσοτερο απο την αλλη. Υπαρχει περιπτωση να εχει καει η μια ραμ και για αυτο να εχω αυτο το προβλημα? Μολις μπορεσω θα δοκιμασω και αλλο σκληρο δισκο εναν παλιο που εχω απο σταθερο αν ταιριαζει να δω τι θα κανει αλλα σκεφτομαι να το αφησω λιγο με την ραμ που φαινεται να δουλευει καλα. Εσεις τι λετε πιστευετε φταιει η ραμ ή ο δισκος?

Δημοσ.

κατέβασε το memtest86+ και φτιαξε ενα bootable μέσο.

99% η μνήμη έχει θέμα αλλα συνήθως με πρόβλημα στη ραμ θα είχες και μπλε οθόνες.

Δημοσ.

Το Bootable μεσο για τον δισκο? Δεν ξερω πως να το κανω. Οταν μ κολλαει μολις παω να το ανοιξω αφου περασει την επιδιορθωση(καμια φορμα δεν τελειωνει ποτε) με βγαζει σε μπλε οθονη π λεει οτι καποιο αρχειο των Windows εχει καταστραφει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν έχεις ενα δισκάκι κενό είτε ένα usb stick (προσοχή θα στο κάνει διαμόρφωση)

http://www.memtest.org/#downiso

Το πως να ξεκινήσεις το σύστημα απο τον οπτικό δίσκο η απο usb φαντάζομαι το γνωρίζεις; (προς αποφυγή παρεξηγήσεων)

Επεξ/σία από Xristaras12
Δημοσ.

Ναι αυτο το ξερω με τοσα φορματ π του χω κανει τωρα φτιαχνω και το Bootable usb

Προσπαθησα 2 φορες να κανω bootable to usb και μ βγαζει σφαλμα ξερεις τι να κανω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...