Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας, σκεφτομαι να αναβαθμισω τον η/υ μου και επειδη δεν ξερω και παρα πολλα δεν θα ηθελα να αγορασω κατι και να μην κανει στο συστημα που εχω 

Operating System
    Windows 10 Home 64-bit
CPU
    Intel Core i5 6400 @ 2.70GHz   
    Skylake 14nm Technology
RAM
    8,00GB Single-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28)
Motherboard
    Dell Inc. 0C2XKD (U3E1)   
Graphics
    ZOWIE RL LCD (1920x1080@60Hz)
    Philips 170S (1280x1024@60Hz)
    2047MB NVIDIA GeForce GT 730 (Dell)    
Storage
    931GB TOSHIBA DT01ACA100 (SATA )    
Optical Drives
    HL-DT-ST DVD+-RW GU90N
Audio
    Realtek Audio

και ενδιαφερομαι να αγορασω 

Gigabyte GeForce GTX 1060 (GV-N1060WF2OC-3GD)

Coolermaster MasterWatt Lite 700W (MPX-7001-ACABW-EU)

Coolermaster MasterBox Q300P (MCB-Q300P-KANN-S02)

ευχαριστω πολυ !!!!

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Να υποθέσω ότι αυτό είναι το pc σου; http://www.public.gr/product/computers-and-software/statheroi-ypologistes/desktop-pc/dell-inspiron-3650-i5-64008gb1tb-gt-730-desktop-pc/prod8250489pp/

Αν ναι είναι δύσκολο να βρεις συμβατό κουτί για αυτή τη μητρική.

ttSZUfK.png

Επίσης για να τροφοδοτήσεις σωστά αυτή την μητρική, εφόσον αλλάξεις τροφοδοτικό θα πρέπει να πάρεις και συμβατό αντάπτορα 24pin to 8pin.

Αν απλά θες να παίξεις παιχνίδια μια λύση είναι να μείνεις όπως είσαι και να πάρεις μια gtx1050ti που τη σηκώνει και το τροφοδοτικό των 240w. Και μετά προσθέτεις άλλα 8gb DDR3L και έναν ssd (όπου θα περάσεις εκεί το λειτουργικό). Έτσι, εύκολα και απλά θα έχεις ένα συμπαθητικό entry level gaming pc.

Όμως είναι ευκολότερο και εξυπνότερο να πουλήσεις όλο το σύστημα όπως είναι και να φτιάξεις κάτι καινούριο και αναβαθμίσιμο. Με λίγα παραπάνω από 400€ ας πούμε που θα έδινες ούτως ή άλλως φτιάχνεις κάτι καινούριο με potential (2400G) και όταν πουλήσεις και το dell χρησιμοποιείς τα λεφτά για μια κάρτα γραφικών (στο μεταξύ με τα ενσωματωμένα γραφικά του 2400G θα παίζεις πολύ πιο άνετα σε σχέση με την gt730).

• Like 2
Δημοσ.
Στις 28/5/2018 στις 6:44 ΜΜ, tanasen01 είπε

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Να υποθέσω ότι αυτό είναι το pc σου; http://www.public.gr/product/computers-and-software/statheroi-ypologistes/desktop-pc/dell-inspiron-3650-i5-64008gb1tb-gt-730-desktop-pc/prod8250489pp/

Αν ναι είναι δύσκολο να βρεις συμβατό κουτί για αυτή τη μητρική.

ttSZUfK.png

Επίσης για να τροφοδοτήσεις σωστά αυτή την μητρική, εφόσον αλλάξεις τροφοδοτικό θα πρέπει να πάρεις και συμβατό αντάπτορα 24pin to 8pin.

Αν απλά θες να παίξεις παιχνίδια μια λύση είναι να μείνεις όπως είσαι και να πάρεις μια gtx1050ti που τη σηκώνει και το τροφοδοτικό των 240w. Και μετά προσθέτεις άλλα 8gb DDR3L και έναν ssd (όπου θα περάσεις εκεί το λειτουργικό). Έτσι, εύκολα και απλά θα έχεις ένα συμπαθητικό entry level gaming pc.

Όμως είναι ευκολότερο και εξυπνότερο να πουλήσεις όλο το σύστημα όπως είναι και να φτιάξεις κάτι καινούριο και αναβαθμίσιμο. Με λίγα παραπάνω από 400€ ας πούμε που θα έδινες ούτως ή άλλως φτιάχνεις κάτι καινούριο με potential (2400G) και όταν πουλήσεις και το dell χρησιμοποιείς τα λεφτά για μια κάρτα γραφικών (στο μεταξύ με τα ενσωματωμένα γραφικά του 2400G θα παίζεις πολύ πιο άνετα σε σχέση με την gt730).

Ο λογος που αγορασα το συγκεκριμενο PC ειναι γιατι δεν ηθελα να δωσω τα λεφτα cash και μονο ο Κωτσοβολος πλεον δινει με δωσεις ετσι λοιπον πηρα αυτο , το οποιο με καληπτε μια χαρα στις αναγκες μου αλλα τωρα θελω να το αναβαθμησω για να παιζει κατα κυριο λογο και ποιο απαιτιτικα παιχνιδια οπως PUBG για αυτο σκεφτικα να παρω τα πραγματα που εγραψα πιο πανω παλι απο τον κωτσοβολο με δωσεις...σκεφτηκα και εγω να παρω την 1050ti αλλα δυστηχως δεν την εχει..δυσκολα θα πουληθει το pc απο οθονη ειμαι μια χαρα εχω μια benq gaming monitor 

Δημοσ.

370ε για 1060 3gb omg δλδ ελεος ...

οχι ρε φιλε δλδ οχι... 

νταξ ειπαμε δοσεις οκ αλλα μιλαμε τα πληρωνεις χρυσα τα πραγματα...κανε λιγο υπομονη μαζεψε κανα φραγκο και με τα λεφτα που θα δωσεις για 2-3 πραγματα στο κωτσοβολο 

θα φτιαξεις ολοκληρο pc ....

Επισκέπτης
Δημοσ.

Χωρίς να υποστηρίζω Κότσ (το αντίθετο ...)

1 ώρα πριν, tanasen01 είπε

Όχι. Υπάρχουν κι άλλα μαγαζιά που δίνουν με δόσεις. https://www.hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=43851082

Αυτές δεν είναι άτοκες δόσεις ... 

Που και που μπορείς στο you.gr να βρεις άτοκες δόσεις σε περίπου φυσιολογικες τιμές.

2 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε

Που και που μπορείς στο you.gr να βρεις άτοκες δόσεις σε περίπου φυσιολογικες τιμές.

Πχ αυτη

Δημοσ.
4 ώρες πριν, chessplayer-alexis είπε

Πχ αυτη

το ξερω οτι εχει και σε αλλα καταστηματα δοσεις αλλα θελει πιστωτικη ενω ο κωτσοβολος δεν θελει πιστωτικη 

Επισκέπτης
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Karas is back είπε

το ξερω οτι εχει και σε αλλα καταστηματα δοσεις αλλα θελει πιστωτικη ενω ο κωτσοβολος δεν θελει πιστωτικη 

/// … αλλά θα σε γδάρει … στους τόκους …. πρόσεχέ το! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Karas is back είπε

Mια κ έξω πόσα λεφτά διαθέτεις; Μπας και βρεις καμιά μτχ. έστω και προσωρινά.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Karas is back είπε

200euro

Φίλε, με 200+- βρίσκεις GTX 1060 3GB μτχ εδώ στο φόρουμ (προσωπικά έχω πάρει ήδη δύο κι είναι άψογες!) 

Κάνε μια αναζήτηση κι δε θα χάσεις - αν είσαι κι από Αθήνα θα βρεις 100% 😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε μάν 233 έχει σκρουτζ.κι εγω περιμένω την gigabyte(240+)από digital master με ένα παιχνίδι δώρο.  μαζεψε αλλά 30 και παρήγγειλε τη.μη βάζετε δόσεις ρε παιδιά κρίμα είναι.

Επεξ/σία από countass
Δημοσ.

Κάνε ερώτηση στο μαγαζί όπου θα πάρεις την κάρτα (hellasphone, digital-master, quickshop για τις φθηνότερες 1060) αν δέχονται κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, εφόσον δεν θες να χρησιμοποιήσεις πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Δημοσ.

ρε παιδια δεν ειναι μονο η καρτα το θεμα ολο το pc ειναι ...

για εμενα θελει μαζεμα χρημα οσο γινεται πουλημα ολο και να φτιαξει για αρχη κανα μπατζετακι συστημα με κανα ryzen 2200g τπτ τετοιο ξερω εγω και βλεπουμε..

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Ghost007 είπε

ρε παιδια δεν ειναι μονο η καρτα το θεμα ολο το pc ειναι ...

για εμενα θελει μαζεμα χρημα οσο γινεται πουλημα ολο και να φτιαξει για αρχη κανα μπατζετακι συστημα με κανα ryzen 2200g τπτ τετοιο ξερω εγω και βλεπουμε..

2ο post προτάθηκε και η απάντηση ήταν 

Στις 1/6/2018 στις 1:36 ΜΜ, Karas is back είπε

δυσκολα θα πουληθει το pc

για τους δικούς του λόγους φαντάζομαι (έλλειψη χρόνου ίσως για να ασχοληθεί με την πώληση;;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...