BlueBlood7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Στις 28/5/2018 στις 12:05 ΜΜ, tarif16 είπε 650w....μην ρωτήσεις τι. ακριβώς όπως αισθάνομαι....καθότι στα 48,δεν είμαι ενεργός,όπως όταν έστησα το pc....κι έχω χάσει πολλά επεισόδια. Αν το τροφοδοτικό είναι τόσο παλιό όσο και το μηχάνημα και είναι και μούφα θα τα πάρεις όλα στο χέρι. 1
dpolal Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Ανάλογα με την ηλικία του «μικρού» το σύστημα μπορεί να είναι από «μία χαρά» μέχρι «άχρηστο». Καλύτερα να πείς και ΤΙ παιχνίδια θέλει να παίξει ο μικρός για να βγεί καλύτερο συμπέρασμα και να έχουν αντίκρυσμα οι προτάσεις.
tarif16 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, dpolal είπε Ανάλογα με την ηλικία του «μικρού» το σύστημα μπορεί να είναι από «μία χαρά» μέχρι «άχρηστο». Καλύτερα να πείς και ΤΙ παιχνίδια θέλει να παίξει ο μικρός για να βγεί καλύτερο συμπέρασμα και να έχουν αντίκρυσμα οι προτάσεις. 12 ετών.....κύριος στόχος fortnite....pubg....Και ότι προκύψει....οθόνη 1080.....αν παρακάτω χρειαστούμε πυρηνικό αντιδραστήρα,δεν θα μπορέσω....οι πόροι έχουν στενέψει πλέον!!!...απ ότι βλέπω,θες χιλιάρικα για να είσαι must....άρα μια ανεκτική καρτούλα και τέλος.
dpolal Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Και με μία απλή 1050 με 2Gb RAM είσαι οκ νομίζω. π.χ. https://www.skroutz.gr/s/10297533/Gigabyte-GeForce-GTX1050-2GB-OC-GV-N1050OC-2GD.html Ο δικός μου, 12 ετών επίσης , παίζει fortnite σε G3258 και μία GTX750ti σε οθόνη 42" χωρίς πρόβλημα. Οι τιμές στις κάρτες είναι εξωφρενικά υψηλές, οπότε πιστεύω θα είσαι οκ για ένα 2χρονο ακόμα χωρίς να χρειαστεί να δώσεις πάρα πολλά λεφτά. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2018 από dpolal
TheDevilMayCare Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Ξαναγραφω οτι το συστημα φαινεται αρκετα νορμαλ επιμερους στημενο και δεν θα σου ζητησει > απο 350, το πολυ 400 Watt. Οποτε μπορεσεις, δες: τι στοιχεια δινει το τροφοδοτικο και μας λες -εστω μαρκα / μοντελο. O 2500 ειναι καταρχην οκ, οποτε δινεις χρηματα μονο για καρτα γραφικων και πλην περιπτωσης το τροφοδοτικο να ειναι...Deer(!), πας για 1060 3GB 🤗 1
leros2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Στις 30/5/2018 στις 9:10 ΠΜ, dpolal είπε Και με μία απλή 1050 με 2Gb RAM είσαι οκ νομίζω. π.χ. https://www.skroutz.gr/s/10297533/Gigabyte-GeForce-GTX1050-2GB-OC-GV-N1050OC-2GD.html Ο δικός μου, 12 ετών επίσης , παίζει fortnite σε G3258 και μία GTX750ti σε οθόνη 42" χωρίς πρόβλημα. Οι τιμές στις κάρτες είναι εξωφρενικά υψηλές, οπότε πιστεύω θα είσαι οκ για ένα 2χρονο ακόμα χωρίς να χρειαστεί να δώσεις πάρα πολλά λεφτά. Είσαι τυχερός που δεν παίζει PUBG, το Fortnite είναι εύκολο παιχνίδι ακόμα και για την 750ti, το PUBG όμως καταπίνει κάρτες, την δε 1050 2gb την έχει για ορεκτικό εξπρές....
chrisSerres Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 φίλε μου μήν ακούς πως κινείται το μάρκετινγκ. Το να αγοράσεις μια κάρτα με vram 6gb είναι μια τρύπα στο νερό αν δεν παίζεις σε πάνελ μεγάλης ανάλυσης 4κ ωστε να απαιτούνται κι ανάλογα textures κι επειδή συμπεριλαμβάνεις την οικονομική στενότητα των καιρών, σε παροτρύνω να πάρεις δαγκωτό μια 1060 3gb με 220-230€ ειδικά την zotac amp για την οποία έχω διαβάσει πολύ καλά πράγματα σε σοβαρά forums στο εξωτερικό. Στο λέω ως κάτοχος amd r9 390 η οποία έχει 8gb vram και σπάνια την βλέπω να ξεπερνάει τα 2 παίζοντας τα πάντα σε ultra settings 1080p. Το 4κ είναι κάτι το οποίο απορρίπτω τουλάχιστο για την επόμενη τριετία ακόμα αν κι όπως καταλαβαίνεις έχω μια κάρτα που το 4κ το'χει για σπεσιαλιτέ. Το φαινόμενο αυτό που παρατηρείται είναι όμοιο με τις παπαρολογίες τύπου "εσύ έχεις σναπντραγκον 8χχ τετραπύρινο, εγώ έχω μιντιατεκ οχταπυρινο άρα σ'εχω", αυτά είναι συζητήσεις άσχετων και φυσικά ο πολύς κόσμος δεν ενδιαφέρεται για σωστή πληροφόρηση. Βλέπεις πού είναι το 3d? βλέπεις που οδεύει το vr? τεχνολογίες που πεθαίνουν. Δεν είμαστε καθόλου reddy for 4k απο πάρα πολλές απόψεις, κι το να είσαι enthousiast πολλές φορές σε κάνει κορόιδο. Αν μπεις σε σοβαρό Αγγλικό σαιτ και γράψεις ότι η 1060 3gb δεν αξίζει και πρέπει να πάρεις την 6άρα θα φας τουλάχιστο mute για 1 μηνα αν όχι warning και γραπτή παρατήρηση δημόσια. Αν πάρεις την 970 με 200€ θα'σαι κορόιδο κάτι παλιού τύπου μεταπωλητών-εμπόρων, στο λέω στα ίσα, την πουλάνε τόσο μόνο και μόνο γιατί είναι η 970 γουαου μια κάρτα που τζάμαρε όταν είχε βγει. "ψοφισε" η φοράδα στο αλώνι. Όταν η mid κάρτα της σειρας 1χχχ ρίχνει στα αφτιά της 970 θα πρέπει κάποιος moderator να μπει και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Τέλος, επειδή το σύστημά σου είναι αρχαίο, δεν γνωρίζω αν το ίδιο ισχύει και με το τροφοδοτικό σου, νομίζω ότι με 100€ θα'βρησκες να βάλεις μια 7970, για κάτι παραπάνω φοβάμαι πως ο επεξεργαστής σου θα σου κρεμάει τα fps(μποτλνεκ), βέβαια αν ξεκινήσουμε την συζήτηση του τί αξίζει σε μεταχειρησμένο οι επιλογές είναι πολλές, και η r9 380 είναι στην ουσία πολύ κοντά στην 280/χ/7970. Ο 2ης γεννιάς που φοράς πάντως είναι πολύ αξιόλογος επεξεργαστής και για 1080p gaming δεν θα σε απογοητεύσει. Σε nvidia used θα'λεγα να πάρεις μια gtx780. Το συστηματάκι σου είναι μια χαρά, κι για να χωριατολογήσω, όταν έχεις μια μερσεντές e190 του 1993 με 140 άλογα, δεν την συγκρίνεις με ένα τογιοτα γιάρις του 2018 με 70 άλογα στο δρόμο και την δύναμη, υποστηρίζοντας το δεύτερο επειδή έχει bluetooth ραδιόφωνο. Θα πρέπει να μάθουμε να συγκρίνουμε όμοια πράγματα κι όχι ανόμοια, και πάντα με βάση αυτά που χρειαζόμαστε πραγματικά σύμφωνα με προσωπικούς παράγοντες κι όχι εμπορικούς κ.ο.κ. Τα ενδιάμεσα συμπεράσματα δικά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα