Προς το περιεχόμενο

H ΖΤΕ και οι ΗΠΑ κατέληξαν σε συμφωνία για άρση της απαγόρευσης

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άσε, κατάλαβα. Αφού βγαίνεις και λες ότι το Ισραήλ καλά κάνει, δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω συζήτηση. Ρίξε μόνο μια ματιά στους χάρτες με τις εκτάσεις των 2 κρατών ανά τις δεκαετίες και έλα πες μου τι κάνει το Ισραήλ και τι κάνουν οι Παλαιστίνιοι.

Όσο για τα δις δολάρια (φυστίκια μπροστά στα 13 τρις ΑΕΠ), περίμενε όταν θα σκάσει η φούσκα του και τότε τα λέμε. Είδες έναν εκκεντρικό τύπο και νομίζεις ότι θα τα αλλάξει όλα. Κούνια που σε κούναγε... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
5 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Είδες έναν εκκεντρικό τύπο και νομίζεις ότι θα τα αλλάξει όλα. Κούνια που σε κούναγε... 

Όχι άνθρωπε μου, ξέρω να διαβάζω ανάμεσα στις λέξεις. Δεν είμαι αμαθής.

Ήταν προφανές ότι δεν πήρα στάση υπερ/κατά του Ισραήλ. Πήρα τη στάση ότι αν σε απειλούν με όπλα και εκρηκτικά, θα αναγκαστείς να αμυνθείς με κάθε κόστος, και πήρα τη δεύτερη στάση ότι κανένας trump (ή hillary) δεν πρέπει να προστάζει να μην γίνονται γενικότερα διαμαρτυρίες.

Σε άλλη δημοσίευση τόνισα την αναγκαιότητα να μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε. Αλλά τουλάχιστον σήμερα, τον τελευταίο λόγο δεν θα τον έχει η αμάθεια.

Δεν λέμε κάτι διαφορετικό. Ισχυρίζεσαι ότι και οι Παλαιστίνιοι επιτίθενται. Χωρίς καμία ιστορική αναφορά για τη γενοκτονία που επιβάλλει το Ισραήλ στους Παλαιστίνιους. Φυσικά, η επίθεση αυτή ήταν μετά από ακόμα μια αιματοχυσία εκ μέρους των Ισραηλινών αλλά αυτά είναι μικρά γράμματα.

Χαίρομαι που δεν θέλεις τον τελευταίο λόγο να τον έχει η αμάθεια, ελπίζω να το τηρήσεις και να μην απαντήσεις. Αν και δεν είσαι αμαθής, απλά παρουσιάζεις μισά τα δεδομένα για να βγάλεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Καλό βράδυ.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Χωρίς καμία ιστορική αναφορά για τη γενοκτονία που επιβάλλει το Ισραήλ στους Παλαιστίνιους.

Και τι σχέση έχει το παρελθόν τους με την εξωτερική πολιτική που προσπαθεί ο Trump;

Για πες γιατί κάτι ανέφερες για παρουσιάσεις μισών δεδομένων αλλά συνεχίζεις τις πλάνες για να πουλήσεις ασυναρτησίες

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Πλάκα έχεις. Δεν ξέρω αν το έχεις υπόψιν σου, αλλά πρόσφατα αποφάσισε τη μεταφορά της πρεσβείας των ΗΠΑ από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ. Σύνδεσέ το αυτό με την ιστορία που υπάρχει στην περιοχή και βγάλε το συμπέρασμα.

Οι αναφορές σου είναι ξεκάθαρα μισές. Προσπάθησες να υπερασπιστείς τις σφαγές του Ισραήλ παραθέτοντας ένα άρθρο που αναφέρεται σε επιθέσεις των Παλαιστινίων δίνοντας την εντύπωση ότι αυτοί φταίνε για τις σφαγές που υπόκεινται. Οπότε ή είσαι ημιμαθής ή επίτηδες παραθέτεις μονόπλευρα δεδομένα για να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος και για την παγκόσμια ειρήνη και για την παγκόσμια οικονομία. Παρόλα αυτά, υπάρχουν ανιστόρητοι που βλέπουν ηγέτη στο πρόσωπο του Τραμπ. Θλιβερό. 

Επισκέπτης

Κι έλεγα τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει αυτό το username.....

Αναφορά σε κείμενο

Πραγματικά, δεν ρωτούσα για να μάθω. Ρωτούσα για να δω πόσο αφελής μπορεί να είναι κάποιος ....

Ενάμιση μήνας πριν. Σε είχα ξεχάσει. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να πέσω στο ίδιο άτομο.

Τελικά άσ'το εκείνο για τον τελευταίο λόγο. Ειλικρινά χάρισμα σου. Καλό βράδυ

Μόλις τώρα, triapoulakiakathontan είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Κι έλεγα τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει αυτό το username.....

Ενάμιση μήνας πριν. Σε είχα ξεχάσει. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να πέσω στο ίδιο άτομο.

Τελικά άσ'το εκείνο για τον τελευταίο λόγο. Ειλικρινά χάρισμα σου. Καλό βράδυ

Ασφαλώς, στο στρίμωγμα λίγοι μπορούν να απαντήσουν με πραγματικά επιχειρήματα. Καλό βράδυ. :)

Επισκέπτης
4 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Πλάκα έχεις. Δεν ξέρω αν το έχεις υπόψιν σου, αλλά πρόσφατα αποφάσισε τη μεταφορά της πρεσβείας των ΗΠΑ από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ. Σύνδεσέ το αυτό με την ιστορία που υπάρχει στην περιοχή και βγάλε το συμπέρασμα.

Οι αναφορές σου είναι ξεκάθαρα μισές. Προσπάθησες να υπερασπιστείς τις σφαγές του Ισραήλ παραθέτοντας ένα άρθρο που αναφέρεται σε επιθέσεις των Παλαιστινίων δίνοντας την εντύπωση ότι αυτοί φταίνε για τις σφαγές που υπόκεινται. Οπότε ή είσαι ημιμαθής ή επίτηδες παραθέτεις μονόπλευρα δεδομένα για να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος και για την παγκόσμια ειρήνη και για την παγκόσμια οικονομία. Παρόλα αυτά, υπάρχουν ανιστόρητοι που βλέπουν ηγέτη στο πρόσωπο του Τραμπ. Θλιβερό.  

Αναφορά σε κείμενο

το παραπάνω site είναι από τα μεγαλύτερα anti-trump της Αμερικής.

Αναφορά σε κείμενο

1) Ήταν προφανές ότι δεν πήρα στάση υπερ/κατά του Ισραήλ.

2) Πήρα τη στάση ότι αν σε απειλούν με όπλα και εκρηκτικά, θα αναγκαστείς να αμυνθείς με κάθε κόστος,

3) και πήρα τη δεύτερη στάση ότι κανένας trump (ή hillary) δεν πρέπει να προστάζει να μην γίνονται γενικότερα διαμαρτυρίες. 

Αυτό ήταν το στρίμωγμα; Σε αυτά που ξαναλες ενώ απάντησα ήδη;

Για πες τελικά με τον Κιμ που ήταν το αρχικό ζήτημα (και όχι σε αυτό που το πήγες εκεί για να πουλήσεις εξυπνάδες, πόσο μάλλον να παραποιήσεις τα λεγόμενα μου για να με κατηγορήσεις με ψέματα). Θα τον συναντήσει τον μπαμπά πορτοκάλι στις 12 του επόμενου μήνα ή όχι; Θα βρουν σοβαρές λύσεις για τα πυρηνικά ή όχι; Υποστηρίζεις τον Κιμ ή όχι;

Αγαπητέ, δεν απάντησες σε τίποτα γιατί απλά λες αρλούμπες όταν ισχυρίζεσαι ότι αν σε απειλούν με όπλα θα αναγκαστείς να αμυνθείς. Λες δηλαδή ότι το Ισραήλ αμύνεται τόσα χρόνια απλά έχει πολύ καλή άμυνα και σκοτώνει κάποιες εκατοντάδες κάθε φορά.

Το ζήτημα με τον Κιμ δεν ήταν το αρχικό, εσύ επέλεξες να παραθέσεις μόνο αυτό από όλα όσα έγραψα. Αν θα συναντήσει ο Τραμπ τον Κιμ θα είναι άλλη μια κωλοτούμπα του Τραμπ που απειλούσε με πόλεμο και αφανισμό τη Βόρειο Κορέα.

Εξαρτάται τι θεωρείς εσύ σοβαρές λύσεις για τα πυρηνικά και γιατί ας πούμε δικαιούνται να έχουν οι ΗΠΑ κάποιες χιλιάδες πυρηνικές κεφαλές ενώ την ίδια ώρα θέλουν να κάνουν κουμάντο στις υπόλοιπες χώρες. Επίσης, τα πυρηνικά θα είναι ίδια με του Ιράκ; Αγαπητέ, δεν απάντησες σε τίποτα γιατί απλά λες αρλούμπες όταν ισχυρίζεσαι ότι αν σε απειλούν με όπλα θα αναγκαστείς να αμυνθείς. Λες δηλαδή ότι το Ισραήλ αμύνεται τόσα χρόνια απλά έχει πολύ καλή άμυνα και σκοτώνει κάποιες εκατοντάδες κάθε φορά.

Το ζήτημα με τον Κιμ δεν ήταν το αρχικό, εσύ επέλεξες να παραθέσεις μόνο αυτό από όλα όσα έγραψα. Αν θα συναντήσει ο Τραμπ τον Κιμ θα είναι άλλη μια κωλοτούμπα του Τραμπ που απειλούσε με πόλεμο και αφανισμό τη Βόρειο Κορέα.

Εξαρτάται τι θεωρείς εσύ σοβαρές λύσεις για τα πυρηνικά. Γιατί σε κόβω να θεωρείς σοβαρή λύση να έχουν μόνο οι Αμερικανοί

😅

Τα πυρηνικά όπλα που έχει η Βόρειος Κορέα είναι σαν αυτά που είχε ο Σαντάμ που δεν βρέθηκαν ποτέ ή τίποτα κανονικά;

Δεν υποστηρίζω κανέναν ημίτρελο, είτε καπιταλιστής είναι είτε κομμουνιστής.

Υ.Γ. Ο άνθρωπος θέλει να αντιμετωπίσει τις μαζικές δολοφονίες στα σχολεία εξοπλίζοντας τους δασκάλους με όπλα κι εγώ κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σου που του κάνεις και αβάντα. Άντε καληνύχτα... Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ.

• Like 1

Επισκέπτης
1 λεπτό πριν, dali13gr είπε

Τα πυρηνικά όπλα που έχει η Βόρειος Κορέα είναι σαν αυτά που είχε ο Σαντάμ που δεν βρέθηκαν ποτέ ή τίποτα κανονικά;

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_nuclear_weapons_tests_of_North_Korea

Τι διάολο, που ζείτε μερικοί... Η αλήθεια είναι ότι τέτοια γκάφα δεν την περίμενα. Αυτό βέβαια δεν αποδεικνύει ότι τα υπόλοιπα είναι ανακρίβειες, αλλά εικάζομαι ότι αρκετά είναι. Λέω εικάζομαι και όχι πιστεύω γιατί ό,τι και να γράψω εσύ θα καταλάβεις το δικό σου και θα απαντήσεις πάλι με πλάνες, ανοησίες και άσχετα πράγματα. Αυτά που αποκαλείς αρλούμπες θα έπρεπε να τα πεις πρώτα στον εαυτό σου γιατί μου φαίνεται παράξενο που ανοίγεσαι τόσο επίμονα και ταυτόχρονα δείχνεις επανειλημμένα ότι δεν κατανοείς ούτε τα στοιχειώδη.

Το γυρνάς στο gun control στα σχολεία, εστιάζεις μονόπλευρα στο αν κάνει τούμπες ο τραμπ, αγνοείς το γεγονός ότι του έκανα παράλληλα κριτική, επιμένεις ότι οι σχέσεις Ισραήλ-Παλαιστίνη είναι κυρίως πρόβλημα του πλανητάρχη επειδή μετέφερε την πρεσβεία του και όχι πρόβλημα των δύο χωρών, αγνοείς εικάζω ότι οι διαμαρτυρίες τους υποστηρίζονται κι από τζιχαντιστές, αγνοείς ότι είπα πως έχουν κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρονται αρκεί να μην ξεκινάνε με εκρηκτικά, αγνοείς ή σκόπιμα δεν γνωρίζεις ότι η στάση της αμερικής μέχρι τώρα είναι να πιέζει τη ΒΚ με οικονομικές κυρώσεις, αγνοείς ότι πολλές χώρες του κόσμου έχουν κρατήσει την ίδια στάση απέναντι στη ΒΚ, εξακολουθείς να δείχνεις συμπάθεια σε έναν ψυχοπαθή αλλά συνεχίζεις να αγνοείς πάρα πολλά πράγματα επειδή κάπου στην άκρη του μυαλού σου μπορεί να υπάρχει η σκέψη "αυτοί θα φταίνε".

Δεν ξέρω την ηλικία σου, ούτε το εκπαιδευτικό σου υπόβαθρο. Αλλά στην τελική αν στη τελική είσαι εσύ ανώμαλος, τότε δικαίωμα σου. Το είπα και πριν, χάνω τον χρόνο μου γιατί εμένα όταν με στριμώχνουν απαντώ και δείχνω λογικά επιχειρήματα. Εσύ όμως στο στρίμωγμα απαντάς με "μήπως τα πυρηνικά της ΒΚ είναι σαν αυτά που δεν βρέθηκαν ποτέ" και το παίζεις ειδήμων επειδή έχεις το ελεύθερο να το κάνεις.

Στο άλλο το νήμα τότε πριν εναμιση μήνα, αντίστοιχες κοτσάνες έλεγες και το θυμάμαι πολύ καλά. Δυστυχώς από ότι βλέπω δεν άλλαξες. Μάντεψε όμως ποιος θα αλλάξει και δεν θα ξανασχοληθεί ποτέ ξανά μαζί σου, όσο κι αν πιέζεις, όσο κι αν προκαλείς, όσο και αν επιχειρηματολογείς σωστά/ψευδώς/παραπλανητικά, όσο και αν λανθασμένα νομίζεις ότι με στριμώχνεις. Ήταν αστείο για όσο κράτησε. Αλλά αρκετά με την ανωριμότητα σου. Δεν κάνω πλάκα.

Παραλήρημα... Η αλήθεια είναι ότι με διασκέδασες όλο αυτό το διάστημα και ευχαριστώ γι αυτό. Το επίπεδό σου φαίνεται από τους χαρακτηρισμούς. Σε καταλαβαίνω γιατί δεν έχεις κάτι σοβαρό να πεις. Καλό δρόμο.

Υ.Γ. Wikipedia για να αποδείξεις ότι η Βόρειος Κορέα έχει πυρηνικά; Μισό λεπτό να πάω να το διορθώσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...