notist Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Καλημέρα. Έχω ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο που παρακολουθώ κάποιες σειρές που μου αρέσουν. Επειδή προέκυψε νυχτερινή βάρδια, τι μπορώ να πάρω για να βλέπω όταν υπάρχει χρόνος? Εννοείται ότι είμαι οκ από την διεύθυνση. Υπάρχουν dvd players φορητά με οθόνη και usb να βλέπουν το σκληρό και να διαβάζουν ελληνικούς srt σε ξεχωριστό αρχείο? Η να κοιτάξω σε laptop που θα κάνει και αλλά πράγματα σερφάρισμα κτλ? Αν είναι να πάω στην ενότητα των φορητών υπολογιστών. Ευχαριστώ.
notist Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Έχω tv box 2. Ωραία και που θα το συνδέσω? Αφού πρέπει να έχω κάτι φορητό να το έχω μαζί μου.
xrhstosiak Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 αλλιως tablet με μεγαλη sd card ή usb otg που περνει και τροφοδοσια ωστε και να το φορτιζεις και να συνδεσεις και τον δισκο σου γενικα τον εξωτερικο δισκο ειδικα αν ειναι μηχανικος θα τον εβαζα στην ακρη γιατι με τα περα δωθε θα κλαταρει και θα χασεις και τα δεδομενα σου
notist Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Τι να κάνω που τα έχω όλα περασμένα εκεί? 1tb είναι. Μάλλον σε λάπτοπ βλέπω να καταλήγω για να βλέπω τον βραδυνό αγώνα του Μουντιάλ stream στην ΕΡΤ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα