kormos Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, teoepi2 είπε @kormos δοκίμασα περίπου 10 video και έχει τα ίδια προβλήματα είτε δεν προσφέρει καθόλου το format/res που παρουσιάζει το πρόβλημα δίνοντας παρόμοιες αναλύσεις αλλά μόνο από conversion είτε πατάω το εικονίδιο του plugin, επιλέγω hd720p mp4 και παίρνω error edit: ξέχασα, σε μία περίπτωση ξεκινά να κατεβάζει κανονικά το αρχείο αλλά αντί να ολοκληρώσει στο 100%, ξαναξεκινά από το 0% Σε ποιά έκδοση FF έχεις εγκαταστήσεις το Add-on?
teoepi2 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) δεν είμαι εκεί αλλά νομίζω απλή έκδοση είναι, όχι portable ή τίποτα τέτοιο, update πρέπει να κανε χθες/προχθές νομίζω τέλος πάντων, το θέμα δεν ήταν τόσο να βρω πρόγραμμα (αλλιώς θα πήγαινα στην ενότητα software) αλλά περισσότερο να δω πως λειτουργεί και να καταλάβω τη φύση των προβλημάτων πχ γιατί παίρνω error σε video που παίζει στον browser με τον youtube player (σε άλλη περίπτωση βρήκα video που όντως υπήρχε πρόβλημα από το server και μια συγκεκριμένη ποιότητα δεν έπαιζε ούτε σε browser) κατάλαβα μερικά πράγματα, πχ οι server μπορεί να ρίξουν πόρτα αν ο client/downloader δεν έχει κάνει τέλεια δουλειά να εμφανίζεται σαν browser/youtube player κτλ βρήκα και πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες στο internet αλλά δεν έχω βρει χρόνο ακόμη αν τις διαβάσω Επεξ/σία 30 Μαΐου 2018 από teoepi2
kormos Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 11 ώρες πριν, teoepi2 είπε δεν είμαι εκεί αλλά νομίζω απλή έκδοση είναι, όχι portable ή τίποτα τέτοιο, update πρέπει να κανε χθες/προχθές νομίζω τέλος πάντων, το θέμα δεν ήταν τόσο να βρω πρόγραμμα (αλλιώς θα πήγαινα στην ενότητα software) αλλά περισσότερο να δω πως λειτουργεί και να καταλάβω τη φύση των προβλημάτων πχ γιατί παίρνω error σε video που παίζει στον browser με τον youtube player (σε άλλη περίπτωση βρήκα video που όντως υπήρχε πρόβλημα από το server και μια συγκεκριμένη ποιότητα δεν έπαιζε ούτε σε browser) κατάλαβα μερικά πράγματα, πχ οι server μπορεί να ρίξουν πόρτα αν ο client/downloader δεν έχει κάνει τέλεια δουλειά να εμφανίζεται σαν browser/youtube player κτλ βρήκα και πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες στο internet αλλά δεν έχω βρει χρόνο ακόμη αν τις διαβάσω Με τον τρόπο που ανέφερα εδώ και χρόνια δεν έχω αντιμετωπίσει ούτε μια φορά κάποιο πρόβλημα με κανένα βίντεο. Αν μπεις στη διαδικασία πάντως κοίτα να κάνεις χρήση FF γιατί συνεργάζεται καλύτερα όπως έχω παρατηρήσει και μείνε στην έκδοση 59 Θεωρητικά ούτε στην υπάρχουσα κατηγορία θα μπορούσε να ήταν το θέμα αλλά στην κατηγορία internet π.χ. Όπως και να έχει ισως το πρόβλημα προέρχεται από το σύστημα που έχεις. Το έχεις σκεφτεί μήπως δεν αποκρίνεται σε αυτά που θες; Αν θες κάνε μια αναφορά...
teoepi2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) από ότι βλέπω στο screenshot που έχεις βγάλει για το https://www.youtube.com/watch?v=aqlKKQPzP_A, ούτε εσένα δεν σου βγάζει mp4 720p με το plugin που χρησιμοποιείς στο ζήτησα και πριν αλλά μου απάντησες με screenshot για άλλο video (μάλλον νόμισες πως είπα ότι το εργαλείο δεν μπορεί να κατεβάσει mp4 720p γενικώς ενώ εγώ εννοούσα ότι δεν μπορεί να κατεβάσει το συγκεκριμένο video σε mp4 720p - *εκεί είναι το πρόβλημα όχι γενικά το video, δεν ξέρω αν τώρα καταλαβαίνεις τι ψάχνουμε) αν είναι έτσι τότε το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με εμένα αλλά κάπου υπάρχει κόλλημα στην πλευρά του application/development για αυτό τέθηκε εδώ το ερώτημα το οποίο δεν έχει να κάνει με το να βρω εργαλεία για κατέβασμα ή να φτιάξω τον browser μου, αλλά να καταλάβω τι γίνεται από την πλευρά του youtube που μπορεί να δυσκολεύει την διαδικασία - αν συμβαίνει αυτό οπότε νομίζω πως μιλάμε ξεκάθαρα για συζήτηση development και σωστά είμαστε εδώ τώρα αν τα περισσότερα σχόλια είχαν να κάνουν με το 'δοκίμασε αυτό ή το άλλο εργαλείο', νομίζω είναι απόλυτα λογικό, από εκεί θα ξεκινήσει η συζήτηση Επεξ/σία 31 Μαΐου 2018 από teoepi2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα