leonidas95 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Παιδια καλησπερα ! Στις 19/2 κλεινω ακριβως 5 μηνες στον Εβρο και περιμενω τη μεταθαση αυτες τις μερες , συγκεντρωνω πολλα μορια αλλα δν εχω καποιο βυσμα υπαρχειι περιπτωαη να μην την παρω (ειμαι απο αθηνα)
panoskatos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Στις 26/5/2018 στις 10:24 ΜΜ, paylidis είπε 240gd και τα μυαλά πουρές...! Θελω να αγοράσω κανένα για αναπαλαίωση και κυκλοφορία όταν και αν τα εκποιήσουν ! Τι αναπαλαίωση ρε μαν. Το αυτοκίνητο γαμει και δεν μασάει μια. Δεν θέλεις να μάθεις την εμπορική του αξία σαν ιχ. Τώρα ο ελληνικός στρατός δεν ξέρω πόσο τα πήρε αλλά είναι τρελά εργαλεία. 1
papoys1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 26/5/2018 στις 8:43 ΜΜ, VenomSb είπε Παιδιά. Ειμαι παραμεθόριο στη Ρόδο έκλεισα τωρα 5 μήνες και μου ήρθε μετάθεση για Χανιά 5η μεραρχία αλλά το θέμα είναι ότι δεν θέλω να φυγω έχω σχεδόν 3 μήνες ακόμα και έχω αδιες έδω γίνετε να κάνω κάτι να μην φυγω ; Βλέπω κάποια Ροδίτισα σου πήρε τα μυαλά. Φύγε γρήγορα για Χανιά γιατί στο τέλος σε βλέπω να μένεις μόνιμα στη Ρόδο. Edit. axaxaxaxaxax Επιβεβαιώνεται η σύζυγος ότι αρχίζω να τα χάνω.Απαντάω σε μήνυμα από πέρισυ.Με παρέσυρε η μιάμισυ σελίδα και νόμισα ότι το πρώτο μήνυμα είναι χτεσινό. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από papoys1
Προτεινόμενες αναρτήσεις