Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά. Ειμαι παραμεθόριο στη Ρόδο έκλεισα τωρα 5 μήνες και μου ήρθε μετάθεση για Χανιά 5η μεραρχία αλλά το θέμα είναι ότι δεν θέλω να φυγω έχω σχεδόν 3 μήνες ακόμα και έχω αδιες έδω γίνετε να κάνω κάτι να μην φυγω ; 

Δημοσ.

Παλια (2000) μπορουσες να ζητησεις (και εχω ζητησει) να μεινεις παραμενων αλλα το εκανα αυτο οταν μας εδωσαν το χαρτι να δηλωσουμε που θελουμε μεταθεση. Τωρα δε ξερω τι ισχυει.

• Thanks 1
Δημοσ.

Μακάρι να γίνετε παιδιά 

Το θέμα είναι ότι όταν ηρθα είχα δηλώσει μόνο για Ηράκλειο αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτο 

Δηλαδή αν γίνετε να μην φυγω τωρα .

Δημοσ.

Το βυσμα αργησε να κανει τη δουλεια του. :P

Παρουσιάσου στο διοικητή σου και πες του οτι αρνήσε την μετάθεση γιατι θελεις να φυλας την πατριδα στα συνορα.

Τωρα, ειτε καμπανα για αρνηση εκτελεσης διαταγης θα φας, ειτε θα σου πει μπραβο, θα φωναξει το 1ο γραφειο να τους πει.

ΑΝ ΑΝ θυμαμαι καλα, γινεται να αρνηθεις, ειχε γινει περυσι με καποιους φανταρους που επελεξαν να μεινουν στον εβρο. Το κακο ειναι οτι θα το μαθεις Τριτη; (Δευτερα Αγ.Πνευματος, αργια δεν ειναι στο Στρατο; )

Δημοσ.

Δεν σε ρωτήσανε αν θέλεις να παραμείνεις?Είχα την εντύπωση πως πριν βγουν οι μεταθέσεις ρωτάνε.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Muchacho είπε

Δεν σε ρωτήσανε αν θέλεις να παραμείνεις?Είχα την εντύπωση πως πριν βγουν οι μεταθέσεις ρωτάνε.

Η πρωτη μεταθεση, λεγεται τοποθετηση, εκει σου δινουν την ευκαιρια να δηλωσεις γραπτα την προτιμηση σου. Τωρα που ειναι μεταθεση, δε ρωτανε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alkis13 είπε

Η πρωτη μεταθεση, λεγεται τοποθετηση, εκει σου δινουν την ευκαιρια να δηλωσεις γραπτα την προτιμηση σου. Τωρα που ειναι μεταθεση, δε ρωτανε.

Είσαι σίγουρος?Εγώ ξέρω αρκετούς που απολυθήκαν από παραμεθώριο(ενώ μπορούσαν να πάρουν μετάθεση κοντά στον τόπο κατοικίας τους)  και επειδή δηλώσαν παραμένων πήραν bonus τιμητικές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Muchacho είπε

Είσαι σίγουρος?Εγώ ξέρω αρκετούς που απολυθήκαν από παραμεθώριο(ενώ μπορούσαν να πάρουν μετάθεση κοντά στον τόπο κατοικίας τους)  και επειδή δηλώσαν παραμένων πήραν bonus τιμητικές.

Αυτο ισχυε σιγουρα οταν ημουν εγω το 2000 (εμεινα 16 μηνες στη Κομμοτηνη παραμενων, τελευταια σειρα που εκανε 18μηνο), η τιμητικες ηταν κατα τη κριση του καθε διοικητη.

Επεξ/σία από panoc
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, panoc είπε

Αυτο ισχυε σιγουρα οταν ημουν εγω το 2000 (εμεινα 16 μηνες στη Κομμοτηνη παραμενων, τελευταια σειρα που εκανε 18μηνο), η τιμητικες ηταν κατα τη κριση του καθε διοικητη.

Αυτό ξέρω και εγώ,με μία αναζήτηση βρήκα αυτό:

http://www.kathimerini.gr/896671/article/epikairothta/ellada/sygxarhthria-ges-se-stratiwtes-poy-zhthsan-na-parameinoyn-sthn-parame8orio

Είναι σχετικά πρόσφατο οπότε λογικά συνεχίζεται ακόμα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Muchacho είπε

Δεν έχω πάει μοναδα ειμαι εκτως μονάδες με εχουνε στείλει κάπου άλλου για μια εβομαδα  αλλά θα πάρω το πρώτο γραφείο Τρίτη πρωί πρωί γιατί Δευτέρα είναι αργεια 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, opcorsa είπε

επειδη ειμαστε στο οτο μοτο, μονο Mercedes g class 240 gd

@paylidis γουστάρεις κι εσυ G Class τυπε ? 😍

240gd και τα μυαλά πουρές...! Θελω να αγοράσω κανένα για αναπαλαίωση και κυκλοφορία όταν και αν τα εκποιήσουν !

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, paylidis είπε

240gd και τα μυαλά πουρές...! Θελω να αγοράσω κανένα για αναπαλαίωση και κυκλοφορία όταν και αν τα εκποιήσουν !

ωραιες αναμνησεις, αλλα βαρκες, 4ταχυτο κιβωτιο αλλα δεν πανε μια...  σε πανε ομως παντου... το λατρευω κι εγω... + οτι χωραει 8 ατομα

• Like 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...