YellowGr Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, πηρα μια μητρικη απο το εσοπ και ηρθε dod . Το πηγα πισω και ο πωλητης στην αποθηκη του εσοπ μου ειπε οτι πρεπει να επιστραφει στα κεντρικα για να γινει ελεγχος και αυτο θα παρει το πολυ μια βδομαδα. Περασε μια βδομαδα πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι εχει δωθει πισω στην αντιπροσωπεια , αναμενουν απαντηση και θα μου απαντησουν σε 30 ημερες. Ειμαι χωρις υπολογιστη εδω και 1 μηνα .Να σημειωθει οτι πανω στην αποδειξη γραφει οτι το προιον σε περιπτωση doa εχει αμεση αντικατασταση ή επιστροφη χρηματων . Επεξ/σία 26 Μαΐου 2018 από YellowGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Το DOA μόνο για μόστρα το έχουν αδερφέ. Δεν το κατάλαβες ακόμα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Διαβασε εδω τι γινετε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogos Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Ζήτησες άμεση αντικατάσταση ή επιστροφή και δεν στην έκαναν? Γιατί από τα αναφερόμενα δεν βλέπω να ζήτησες κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Ελπίζω να μην πήρες LGA μητρική, γιατί έχουν ιστορικό να τις βγάζουν εκτός εγγύησης λόγω "στραβωμένων pins"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotia Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δεν γράφει κάπου στους όρους αγοράς, τι γίνεται σε περιπτώσεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Τα γνωστά του eshop. Όλα τα σωστά μαγαζιά κάνουν την αντικατάσταση και βγάζουν μετά αυτά άκρη με την αντιπροσωπεία. Όπου ποια αντιπροσωπεία σου λένε, αφού τα περισσότερα είδη τα φέρνουν παραεισαγωγή οι ίδιοι. "αντιπροσωπεία" βαφτίζουν το τεχνικό τους τμήμα για να δούνε τι παραμύθι θα σου πουν μπας και γλιτώσουν την αντικατάσταση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YellowGr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Ψωνιζω κυριως απο εξωτερικο επειδη βιαζομουν τη καρτα ειπα να την παρω απο εδω ΕΙμαστε τοσα μα τοσα χρονια πισω οσο αναφορα την εξυπηρετηση πελατων Τουλαχιστον μου γυρισαν τα χρηματα αλλα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ εσοπ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα