Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!! Μου έκαναν εγκατάσταση σήμερα το Inventor Passion Pro II και προσπαθώ ώρες να κάνω σύνδεση του WiFi me τις οδηγίες της εφαρμογής.
https://www.inventoraircondition.gr/blog/syxnes-erotiseis-kai-apantiseis/odigies-egkatastasis-wifi

Στο βήμα 9 μου κάνει fail (Failed, please try again later) και δεν έχω ιδεα γιατι... Τα έχω κάνει όλα σωστα (κωδικους, δικτυα , κτλ) και έχω τσεκάρει και τις συχνες ερωτησεις για προβλήματα

Έχει κάνεις ιδεα να μου δώσει καμια συμβουλη?

Ευχαριστώ!!

Γιωργος

Δημοσ.

καταργηση και επανεγκατασταση εφαρμογης ισως?

παντως φαινεται ευκολη η διαδικασια.

εγω την ειχα κανει σε κλιματιστικο αλλης μαρκας και ηταν πολυ πιο δυσκολη,εφαγα ωρες για να το καταφερω.Αν θυμαμαι καλα το κλειδι της υποθεσης ηταν να κανω update την συσκευη αφου την προσθεσω.δες μηπως εχεις καμμια τετοια επιλογη.καποιο εικονιδιο * ρυθμισεις

ΥΓ

κανονικα επρεπε αυτο να ηταν δουλεια του ανθρωπου που εκανε την εγκατασταση του κλιματιστικου

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fspike είπε

Καλησπέρα σε όλους!! Μου έκαναν εγκατάσταση σήμερα το Inventor Passion Pro II και προσπαθώ ώρες να κάνω σύνδεση του WiFi me τις οδηγίες της εφαρμογής.
https://www.inventoraircondition.gr/blog/syxnes-erotiseis-kai-apantiseis/odigies-egkatastasis-wifi

Στο βήμα 9 μου κάνει fail (Failed, please try again later) και δεν έχω ιδεα γιατι... Τα έχω κάνει όλα σωστα (κωδικους, δικτυα , κτλ) και έχω τσεκάρει και τις συχνες ερωτησεις για προβλήματα

Έχει κάνεις ιδεα να μου δώσει καμια συμβουλη?

Ευχαριστώ!!

Γιωργος

Κανε disable τα 4g data στο κινητο σου (ασχετα αν εισαι συνδεδεμενος στο wifi) και προσπαθησε παλι.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alphaleader είπε

Κανε disable τα 4g data στο κινητο σου (ασχετα αν εισαι συνδεδεμενος στο wifi) και προσπαθησε παλι.

@Alphaleader είσαι Θεος!! Έπαιξε!!!! Προσπάθω περίπου 4 ωρες :) :) Nα σαι καλα!!

Κανονικά θα πρεπει να βάλουν αυτη τη συμβουλη στο troubleshooting tips στο επισημο site

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fspike είπε

@Alphaleader είσαι Θεος!! Έπαιξε!!!! Προσπάθω περίπου 4 ωρες :) :) Nα σαι καλα!!

Κανονικά θα πρεπει να βάλουν αυτη τη συμβουλη στο troubleshooting tips στο επισημο site

heh... αυτο το πρόβλημα ισχυει σχεδόν σε ολες τις συσκευες (smart switches, smart lights, κλπ κλπ) με παρομοιου τυπου setup. Εχω φάει και γω πακέτο παλιοτερα ψάχνοντας, και παρατηρησα απλα στιγμιαια το switch που εκανε σε 4G το κινητο στην διάρκεια της διαδικασιας και ψιλιάστικα οτι εκει γινεται η μαλακια.

Χαιρομαι που τα κατάφερες!

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Alphaleader είπε

heh... αυτο το πρόβλημα ισχυει σχεδόν σε ολες τις συσκευες (smart switches, smart lights, κλπ κλπ) με παρομοιου τυπου setup. Εχω φάει και γω πακέτο παλιοτερα ψάχνοντας, και παρατηρησα απλα στιγμιαια το switch που εκανε σε 4G το κινητο στην διάρκεια της διαδικασιας και ψιλιάστικα οτι εκει γινεται η μαλακια.

Χαιρομαι που τα κατάφερες!

Παρόλο που είμαι στο χώρο της τεχνολογίας, είναι η πρώτη μου επαφή με IoT & smart devices και το μυαλό μου δεν πηγε μεχρι εκει... Εβλεπα και γω που εκανε switch σε 4G αλλά δεν ψιλιάστικα ότι εκείνη τη στιγμή το κινητό σταματουσε να είναι ο "μεσάζοντας" μεταξυ κλιματιστικού και router...

Eυχαριστώ και πάλι!!

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/5/2018 στις 8:46 ΜΜ, Alphaleader είπε

Καλησπέρα μπορείς να μου γράψεις πιο αναλυτικά κ απλά πως γίνεται για να το καταλάβω; γτ κ γω σήμερα που το πήρα το inventor passion eco ii μόλις φτάνω στην σύνδεση και με πετάει στα δεδομένα με ακυρώνει. 

Επεξ/σία από leopayne
  • Moderators
Δημοσ.
11 ώρες πριν, leopayne είπε

Καλησπέρα μπορείς να μου γράψεις πιο αναλυτικά κ απλά πως γίνεται για να το καταλάβω; γτ κ γω σήμερα που το πήρα το inventor passion eco ii μόλις φτάνω στην σύνδεση και με πετάει στα δεδομένα με ακυρώνει. 

Απλά κλείσε το mobile data ή το ίντερνετ του κινητού σου μέσω της sim. Άφησε ανοιχτό μονο το WiFi 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Σε κλιματιστικο Comfee by Media, ανοιξα το καπακι και ειδα θυρα usb. Aρα μαλλον ειναι wifi ready. Αν βαλω ενα usb wifi υπολογιστη, θα καταφερω να το συνδεσω ασυρματα με ρο κινητο η θελει το δικο του comfee/media usb adaptror?

Επεξ/σία από James.
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ξέρω ότι έχει περάσει καιρός από την τελευταία απάντηση. Αλλά επειδή ήμουν και εγώ στο ψάξιμο... Δεν μπορούσα να συνδεθώ με το wifi με τίποτα. Και τελικά το πρόβλημα μου το δημιουργούσε μια εφαρμογή adbock στο κινητό. . Μόλις την έκλεισα συνδέθηκε κατευθείαν. Δείτε και αυτό... 

Δημοσ.

Εχω το inventor omnia eco αγορασμενο περιπου οταν ξεκίνησε το topic. Πατάω 7 φορές το κουμπι led και δεν μπαίνει σε ΑΡ .. Ξέρει κανεις τπτ? Ψαχνομουν και πιο παλιά αλλά τα παράτησα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...