26ska Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Fulgore είπε Αν σε ενδιαφερει μονο η καμερα(και οταν λεω μονο το εννοω)τοτε προφανως και δεν αξιζει μονο για αυτην τοσα χρηματα,ειδικα οταν το G6 παιζει στα 296 απο bestprice. Αν παλι εχεις βολευτει τα xiaomi γενικα και απλα θες ενα κινητο με ολα τα καλουδια του redmi note 4 αλλα καλυτερη καμερα απο αυτο,τοτε ναι αξιζει. Βεβαια οταν λεμε ''αξιζει'΄ και καλυτερη καμερα,μιλαμε παντα για τα δεδομενα του τι βρισκεις στα χρηματα αυτα ετσι? Θα ξεπουλησει σαν ζεστα ψωμακια το κινητο εγω το εχω πει εδω και λιγες μερες απο οταν ανακοινωθηκε σε αυτη την τιμη. Οχι μονο δεν βρισκεις κατι καλυτερο και πιο πληρες στα χρηματα αυτα αλλα δεν εχει και την νεα μοδα του notch(ακους p20lite?) Αυριο μεθαυριο θα παω και εγω να το παρω λογικα,αν και απο ποια αλυσιδα δεν ξερω. Το μονο θεμα ειναι οτι δεν παιζουν πολλα πραγματα απο πλευρας αξεσουαρ(θηκες). Το g6 σε τι είναι καλύτερο από το redmi note 5 πιστεύεις;Aπο μπαταρία το g6 πώς πάει σε σύγκριση με το redmi note 4 που έχω;Είμαι στο τσακ να το πάρω! Επεξ/σία 29 Μαΐου 2018 από 26ska
Fulgore Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, 26ska είπε Το g6 σε τι είναι καλύτερο από το redmi note 5 πιστεύεις;Aπο μπαταρία το g6 πώς πάει σε σύγκριση με το redmi note 4 που έχω;Είμαι στο τσακ να το πάρω! Εχει καλυτερη οθονη(απο πλευρας αναλυσης και χρωματων), εχει καλυτερη δευτερη καμερα(wide), εχει προφανως δυνατοτερο επεξεργαστη/γραφικα(snapdragon 821), ειναι αδιαβροχο και εχει χαμηλοτερο δεικτη ακτινοβολιας sar και υποστηριζει quick charge 3 και εχει usb type c θυρα και τελος εχει Nfc και ακουστικα στο κουτι(το redmi δεν εχει αλλα εχει θηκη) To G6 δεν εχει IR blaster εχει χειροτερη μπαταρια εχει μικροτερη οθονη εχει πιο μικρο εσωτερικο χωρο(32gb χωρου το Ευρωπαικο) ειναι ακριβοτερο(εστω και για 50-60ευρω ειναι κοντα 20% πανω απο το redmi) δεν εχει Notification led το note 5 αν δεν κανω λαθος ερχεται με android 8.1 ενω το G6 τωρα πηρε android 8.0. ειναι απο γυαλι(που ειναι πιο ευκολο να σπασει απο το αλουμινιο του redmi δεν ειναι δικαρτο(το Ευρωπαικο)το G6 1 1
26ska Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εχει καλυτερη οθονη(απο πλευρας αναλυσης και χρωματων), εχει καλυτερη δευτερη καμερα(wide), εχει προφανως δυνατοτερο επεξεργαστη/γραφικα(snapdragon 821), ειναι αδιαβροχο και εχει χαμηλοτερο δεικτη ακτινοβολιας sar και υποστηριζει quick charge 3 και εχει usb type c θυρα και τελος εχει Nfc και ακουστικα στο κουτι(το redmi δεν εχει αλλα εχει θηκη) To G6 δεν εχει IR blaster εχει χειροτερη μπαταρια εχει μικροτερη οθονη εχει πιο μικρο εσωτερικο χωρο(32gb χωρου το Ευρωπαικο) ειναι ακριβοτερο(εστω και για 50-60ευρω ειναι κοντα 20% πανω απο το redmi) δεν εχει Notification led το note 5 αν δεν κανω λαθος ερχεται με android 8.1 ενω το G6 τωρα πηρε android 8.0. ειναι απο γυαλι(που ειναι πιο ευκολο να σπασει απο το αλουμινιο του redmi δεν ειναι δικαρτο(το Ευρωπαικο)το G6 Το τσίμπησα τώρα το g6, ευχαριστώ!
saruman123 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Εχει καλυτερη οθονη(απο πλευρας αναλυσης και χρωματων), εχει καλυτερη δευτερη καμερα(wide), εχει προφανως δυνατοτερο επεξεργαστη/γραφικα(snapdragon 821), ειναι αδιαβροχο και εχει χαμηλοτερο δεικτη ακτινοβολιας sar και υποστηριζει quick charge 3 και εχει usb type c θυρα και τελος εχει Nfc και ακουστικα στο κουτι(το redmi δεν εχει αλλα εχει θηκη) To G6 δεν εχει IR blaster εχει χειροτερη μπαταρια εχει μικροτερη οθονη εχει πιο μικρο εσωτερικο χωρο(32gb χωρου το Ευρωπαικο) ειναι ακριβοτερο(εστω και για 50-60ευρω ειναι κοντα 20% πανω απο το redmi) δεν εχει Notification led το note 5 αν δεν κανω λαθος ερχεται με android 8.1 ενω το G6 τωρα πηρε android 8.0. ειναι απο γυαλι(που ειναι πιο ευκολο να σπασει απο το αλουμινιο του redmi δεν ειναι δικαρτο(το Ευρωπαικο)το G6 Επίσης δεν έχει καλή μπροστινή κάμερα. 2 ώρες πριν, 26ska είπε Το τσίμπησα τώρα το g6, ευχαριστώ! Μπορούσες να δεις και το S7...... 1
xgol Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, 26ska είπε Το τσίμπησα τώρα το g6, ευχαριστώ! Παίζει να μην έχει εγγύηση απο την ελληνικη αντιπροσωπεια.
26ska Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, xgol είπε Παίζει να μην έχει εγγύηση απο την ελληνικη αντιπροσωπεια. Γιατι;Είναι γερμανικό από ότι είδα το imei,οπότε έχει εγγύηση. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2018 από 26ska
parmalid Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Παίδες σας ευχαριστω όλους για την βοηθεια σας στην συγκεκριμενη αγορα. Δεν θα πω πολλά γιατι θα ειναι off topic, απλά μόνο αυτό.....το τηλεφωνο είναι υπερσουπερ σε όλα όσα είδα απο χθες που περαλαβα, δεν νιωθει με την καμια οτι και να του κανεις, μπαταρια ατελειωτη και το βασικο που ρωτανε πολλοι για καμερα......πολυ παραπανω ποιοτητα στα λεφτα αυτα. Για μενα 10/10 στα 259 ευρω που το πηρα. Οπως καταλαβαινετε θα δω mundial χωρις μουρμουρα....😉😂 Επεξ/σία 30 Μαΐου 2018 από parmalid
xgol Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Κι εγώ παρέλαβα σήμερα για συγγενικό πρόσωπο και έχω μείνει ενθουσιασμένος και με το note 5, αλλά και με το 4a (για 79 ευρώ που κόστισε). Προερχόμενος απο s5 και ipad air 2, και παρότι πάντα ήμουν υπερ του να αγοράζει κάποιος flagship, δουλεύοντας το note δε βλέπω πλέον το λόγο. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2018 από xgol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα