saruman123 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, Pankar95 είπε Ξέρει κανείς αν έχει έρθει το 64/4 Redmi Note 5 σε καταστήματα Γερμανός; Θα το παιρνα απο σκρουτζ αλλά έχω σε δωροεπιταγές 100ρικο μέχρι τέλος του μήνα και πρέπει να βιαστώ λίγο Αν δεν υπάρχει το 64/4 θα τσιμπήσω έστω το 32/3 I guess https://www.germanos.gr/product/xiaomi-redmi-note-5-dual-64gb/20373377/
Pankar95 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 22 λεπτά πριν, saruman123 είπε https://www.germanos.gr/product/xiaomi-redmi-note-5-dual-64gb/20373377/ To είδα στο σάιτ τους αλλά απ' ότι φαίνεται δεν σημαίνει πως είναι και σε διαθεσημότητα στα φυσικά καταστήματα, και οι δωροεπιταγές δεν μπορούν αν χρησιμοποιηθούν για παραγγελίες του estore. Σε 2 καταστηματα της περιοχης που πήγα σε ένα υπήρχε μόνο το 3/32 και στο άλλο ούτε αυτό. Γιαυτό θα βοηθούσε να ξέρω αν έχει έρθει σε κάποιο συγκεκριμένο να μην τρέχω σε όλη την Αθήνα.
SeNNinhA Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Εξαρταται τι ψαχνεις. Καλυτερο τηλεφωνο θα ειναι αλλα οχι κατι δραματικα καλυτερο θα ελεγα. Πες μας τι ειναι αυτο που σου λειπει απο το 4 για να απαντησουμε.
26ska Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε Εξαρταται τι ψαχνεις. Καλυτερο τηλεφωνο θα ειναι αλλα οχι κατι δραματικα καλυτερο θα ελεγα. Πες μας τι ειναι αυτο που σου λειπει απο το 4 για να απαντησουμε. Καλύτερη κάμερα βασικά...
SeNNinhA Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Καλύτερη κάμερα έχει. Αλλα δεν έχει τοοοοοσοοοοο καλύτερη κάμερα που να δωσεις αλλα στην πραξη +150 ευρω για να αλλαξεις κινητο. Εαν θελεις καλυτερη καμερα τότε παρε απο Banggood με ~270€ το Mi Note 3 για να λεμε οτι θα αξιζει η αλλαγη σου. Γνωμη μου παντα. 1
saruman123 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, Pankar95 είπε To είδα στο σάιτ τους αλλά απ' ότι φαίνεται δεν σημαίνει πως είναι και σε διαθεσημότητα στα φυσικά καταστήματα, και οι δωροεπιταγές δεν μπορούν αν χρησιμοποιηθούν για παραγγελίες του estore. Σε 2 καταστηματα της περιοχης που πήγα σε ένα υπήρχε μόνο το 3/32 και στο άλλο ούτε αυτό. Γιαυτό θα βοηθούσε να ξέρω αν έχει έρθει σε κάποιο συγκεκριμένο να μην τρέχω σε όλη την Αθήνα. Αφού βρήκες το 32αρη πάρτο από εκεί.
Fulgore Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, 26ska είπε Αξίζει να δώσω το redmi note 4 και να πάω στο 5αρι; Αν η διαφορα δεν ειναι μεγαλη στα χρηματα ναι αξιζει. Καλυτερος επεξεργαστης Νεα αναλογια οθονης με 6ιντσες Καλυτερη καμερα Android 8 out of the box Μπαταρια στα ιδια πανω κατω επιπεδα(λογικα ελαχιστα πιο καλη στο 4ρι αν ειναι με snapdragon,αλλιως απο mediatek καλυτερη) 1
SeNNinhA Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Αφού βρήκες το 32αρη πάρτο από εκεί. Το εφεραν ολοι πια. Και το Πλαισιο ειδα να το εχει και στις δυο εκδοσεις
26ska Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Αν η διαφορα δεν ειναι μεγαλη στα χρηματα ναι αξιζει. Καλυτερος επεξεργαστης Νεα αναλογια οθονης με 6ιντσες Καλυτερη καμερα Android 8 out of the box Μπαταρια στα ιδια πανω κατω επιπεδα(λογικα ελαχιστα πιο καλη στο 4ρι αν ειναι με snapdragon,αλλιως απο mediatek καλυτερη) θα πουλησω το 4αρι κανα 100αρι,οποτε θα θελω κανα 15οαρι,δεν τα λες και λιγα...,αλλα ουτε και πολλα
parmalid Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Προς ενημέρωση. Πήγα σήμερα το μεσημέρι για αγορά στο public στο metro mall και δυστυχώς δεν είχαν το χρυσό 64αρι που ήθελα. Πήραμε τηλέφωνο και δεν υπήρχε διαθέσιμο σε κανένα μαγαζί παρά μόνο στην αποθήκη. Κατόπιν τούτου έγινε τηλεφωνική παραγγελία και παραλαμβάνω αύριο από το συγκεκριμένο κατάστημα. Παίδες το χάζεψα λίγο και πραγματικά είναι πολύ καλό και ταχύτατο, η οθόνη μου φάνηκε λίγο ξεθώριασμενη στα χρώματα αλλά ούτως ή άλλως η ζιαο παίζει με παστέλ εικονίδια οπότε μπορεί και να σε ξεγελάει. Επίσης να τονίσω ότι πριν από μένα 2 άτομα πήραν το μαύρο το 64αρι και άλλη μια κοπέλα το χρυσό το 32αρι σε διάστημα 10 λεπτών. Σουξέ μυρίζει η φάση.
SeNNinhA Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Ετσι γινεται εαν βγαλεις κατι σωστο σε σωστη τιμη. Δεν θελει να ειναι top αλλα να καλύπτεις σωστα τις βασικες αναγκες του χρηστη.
Fulgore Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, 26ska είπε θα πουλησω το 4αρι κανα 100αρι,οποτε θα θελω κανα 15οαρι,δεν τα λες και λιγα...,αλλα ουτε και πολλα Αν σε ενδιαφερει μονο η καμερα(και οταν λεω μονο το εννοω)τοτε προφανως και δεν αξιζει μονο για αυτην τοσα χρηματα,ειδικα οταν το G6 παιζει στα 296 απο bestprice. Αν παλι εχεις βολευτει τα xiaomi γενικα και απλα θες ενα κινητο με ολα τα καλουδια του redmi note 4 αλλα καλυτερη καμερα απο αυτο,τοτε ναι αξιζει. Βεβαια οταν λεμε ''αξιζει'΄ και καλυτερη καμερα,μιλαμε παντα για τα δεδομενα του τι βρισκεις στα χρηματα αυτα ετσι? 57 λεπτά πριν, parmalid είπε Επίσης να τονίσω ότι πριν από μένα 2 άτομα πήραν το μαύρο το 64αρι και άλλη μια κοπέλα το χρυσό το 32αρι σε διάστημα 10 λεπτών. Σουξέ μυρίζει η φάση. Θα ξεπουλησει σαν ζεστα ψωμακια το κινητο εγω το εχω πει εδω και λιγες μερες απο οταν ανακοινωθηκε σε αυτη την τιμη. Οχι μονο δεν βρισκεις κατι καλυτερο και πιο πληρες στα χρηματα αυτα αλλα δεν εχει και την νεα μοδα του notch(ακους p20lite?) Αυριο μεθαυριο θα παω και εγω να το παρω λογικα,αν και απο ποια αλυσιδα δεν ξερω. Το μονο θεμα ειναι οτι δεν παιζουν πολλα πραγματα απο πλευρας αξεσουαρ(θηκες).
kodorevi8ulis Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 13 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το μονο θεμα ειναι οτι δεν παιζουν πολλα πραγματα απο πλευρας αξεσουαρ(θηκες). Ρεεε εδώ και ένα μήνα έχω 3 θήκες και τις κοιτάω :)))
parmalid Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, kodorevi8ulis είπε Ρεεε εδώ και ένα μήνα έχω 3 θήκες και τις κοιτάω :))) Να φανταστώ φίλε μου από Κίνα? γιατι σκρουτζ δεν....ή mythiki κ.λ.π 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα