parmalid Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Παίδες ο τίτλος τα λέει όλα νομιζω. Είμαι σε αυτα τα 2 αναμεσα με γνωμονα τις καμερες και την αυτονομια. Θα το έχει η συζυγος οπότε και οι γνωμες σας για ευκολια χρήσης μεταξύ emui και mui καλοδεχούμενες. Εχω γνωμη για την huawei, όχι όμως για xiaomi μιας και εχω το mate 9, αλλά ειναι άλλης κλάσης τηλεφωνο σχετικα με αυτά τα 2. H αγορά θα γίνει άμεσα (αν προλάβω Δευτέρα) από γνωστή αλυσίδα (public ή wind) λόγω επιδότησης. Αν υπάρχει καλύτερη πρόταση εώς 300 ευρώ από τα συγκεκριμένα καταστήματα, ευχαρίστως να την ακούσω.
xgol Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Note 5 με τον snapdragon 636, μολις ηρθε Ελλαδα και το παρηγγειλα και γω. Το mate 10 lite εχει αρκετά θεματακια (δες long term review στο gsmarena). Επεξ/σία 26 Μαΐου 2018 από xgol
saruman123 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Mate 10 lite Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 8.2 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 6.8 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 7.6 Διαθέτει ισχυρό φλας; 7.2 Redmi note 5 Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.7 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 8.8 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 9.4 Διαθέτει ισχυρό φλας; 9.2 Για μένα ξεκάθαρα το Note 5 που είναι και καινούριο. Το Mate δεν θα πάρει αναβάθμιση και έχει όντως θεματάκια
saruman123 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, kodorevi8ulis είπε υπερβολικά τα βρίσκω τα νούμερα Αυτό θα δείξει στην πορεία. Μέχρι στιγμής αυτά βλέπω σαν στατιστικά από 14 χρήστες.
CaptainChris Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Redmi Note 5, 4/64 ξεκάθαρα είναι η καλύτερη συσκευή για τα λεφτά της
parmalid Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Παίδες πολύ κατατοπιστικοί όλοι σας σχετικά με το διλλημα που έχω. Νομίζω οτι σχεδόν έχω κλείσει προς xiaomi. Σχετικά με mui η ευχρηστία? Έχω διαβάσει και καλά και κακά. Επίσης η ποιοτητα κλήσεων είναι καλή όπως στην huawei? (γιατί μην ξεχνάμε πως πάνω απο όλα ειναι τηλέφωνο) Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από parmalid
saruman123 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 47 λεπτά πριν, parmalid είπε Παίδες πολύ κατατοπιστικοί όλοι σας σχετικά με το διλλημα που έχω. Νομίζω οτι σχεδόν έχω κλείσει προς xiaomi. Σχετικά με mui η ευχρηστία? Έχω διαβάσει και καλά και κακά. Επίσης η ποιοτητα κλήσεων είναι καλή όπως στην huawei? (γιατί μην ξεχνάμε πως πάνω απο όλα ειναι τηλέφωνο) Κοίτα την Miui η θα την λατρέψεις ή θα την μισήσεις. Από κλήσης,ίντερνετ,gps,κλπ δεν θα έχεις προβλήματα. Εκτός και αν έχει η περιοχή που θα είσαι.
parmalid Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 απλά ρωτάω γιατι δεν ειναι για μενα φιλε μου, είναι για την συζυγο και καταλαβαινεις...😖😤. πάντως με τις απαντησεις σας εχω ηδη πια κλεισει προς xiaomi, φωτο οκ, μπαταρια οκ, miui οκ οπότε κομπλέ 😃 αυριο θα το τσιμπησω, παρεπιπτοντως καμια θηκη δεν βλεπω να κυκλοφορεί και επισης για fast charge τι φορτιστη προτεινετε να παρω, μιας και στα unboxιng στο youtube ειδα οτι δεν εχει (όπως και ακουστικά)
saruman123 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, parmalid είπε απλά ρωτάω γιατι δεν ειναι για μενα φιλε μου, είναι για την συζυγο και καταλαβαινεις...😖😤. πάντως με τις απαντησεις σας εχω ηδη πια κλεισει προς xiaomi, φωτο οκ, μπαταρια οκ, miui οκ οπότε κομπλέ 😃 αυριο θα το τσιμπησω, παρεπιπτοντως καμια θηκη δεν βλεπω να κυκλοφορεί και επισης για fast charge τι φορτιστη προτεινετε να παρω, μιας και στα unboxιng στο youtube ειδα οτι δεν εχει (όπως και ακουστικά) Εγώ λέω να μην πάρεις τίποτα από φορτιστή. Θήκες υπάρχουν. Ακουστικά πάντα δεν είχαν τα Xiaomi. Αν φας παντόφλα εδώ θα είμαστε
parmalid Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) λεω απλα για φορτιστή γιατι υποστηριζει quick charge 2.0 οποτε γιατι όχι? ακουστικα δεν με πολυνοιαζει, άλλωστε και τα huawei απο το p9 lite που εχει τωρα ειναι μια χαρα για μεσα στο μετρό. η αλήθεια είναι ότι θηκες στο skroutz δεν κυκλοφορούν, μονο μια βρηκα σιλικονης (σαπια μου φαινεται έχοντας συνηθησει τοσα χρόνοα μονο spigen) Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από parmalid
saruman123 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, parmalid είπε λεω απλα για φορτιστή γιατι υποστηριζει quick charge 2.0 οποτε γιατι όχι? ακουστικα δεν με πολυνοιαζει, άλλωστε και τα huawei απο το p9 lite που εχει τωρα ειναι μια χαρα για μεσα στο μετρό. η αλήθεια είναι ότι θηκες στο skroutz δεν κυκλοφορούν, μονο μια βρηκα σιλικονης (σαπια μου φαινεται έχοντας συνηθησει τοσα χρόνοα μονο spigen) Για θήκες μπες εδώ https://www.stoucky.gr/xiaomi-cases-mobile
parmalid Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 φιλε μου μπηκα και παιζει μονο αυτη: https://www.stoucky.gr/dux-ducis-thermatine-theke-portofoli-me-vase-sterixes-yia-xiaomi-redmi-note-5-pro-mi-6x-ykri.html?search=redmi note 5&description=true η οποια ειναι πιο universal, μαλλον απλα ακομα δεν εχει "φορτώσει" η αγορα την συγκεκριμενη θηκη (πιστεψε με πολυ μικρο το κακο). Φανταζομαι σε ενα μηνα θα ειναι τελειως διαφορετικη η εικονα. Σε ευχαριστώ για όλη την βοηθεια σαρουμαν, όπως και όλα τα παιδια. Πάω να το παρω σημερα 👍
saruman123 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 57 λεπτά πριν, parmalid είπε φιλε μου μπηκα και παιζει μονο αυτη: https://www.stoucky.gr/dux-ducis-thermatine-theke-portofoli-me-vase-sterixes-yia-xiaomi-redmi-note-5-pro-mi-6x-ykri.html?search=redmi note 5&description=true η οποια ειναι πιο universal, μαλλον απλα ακομα δεν εχει "φορτώσει" η αγορα την συγκεκριμενη θηκη (πιστεψε με πολυ μικρο το κακο). Φανταζομαι σε ενα μηνα θα ειναι τελειως διαφορετικη η εικονα. Σε ευχαριστώ για όλη την βοηθεια σαρουμαν, όπως και όλα τα παιδια. Πάω να το παρω σημερα 👍 Άμα χτυπήσεις στο Σκρουτζ όλο και κάτι θα βρεις δεν μπορεί...
Pankar95 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ξέρει κανείς αν έχει έρθει το 64/4 Redmi Note 5 σε καταστήματα Γερμανός; Θα το παιρνα απο σκρουτζ αλλά έχω σε δωροεπιταγές 100ρικο μέχρι τέλος του μήνα και πρέπει να βιαστώ λίγο Αν δεν υπάρχει το 64/4 θα τσιμπήσω έστω το 32/3 I guess Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από Pankar95
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα