Pantelos2000 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Αλλα ρε παιδιά αν στείλουμε απλά μήνυμα στο 1256 δεν θα διαγραφεί η συνδρομή;
DrLo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 26/5/2018 στις 3:18 ΜΜ, georgeγ είπε ποιος αλλος μπορει να στελνει sms με το λογοτυπο της cosmote?😮 Η υπηρεσία iGirls ενεργοποιήθηκε .... Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από DrLo
_filippos_ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) ελπίζω να κάνετε καταγγελία διότι απο εδω μεσα δεν θα βρείτε το δίκιο σας Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από _filippos_ 1
greekbusters Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Προχτές μου ήρθε παρόμοιο μνμ ότι εγραφηκα σε παιχνίδια καζίνο και με χρέωσε 5 ευρώ που είχα μέσα υπόλοιπο. Πήρα απευθείας την κόσμοτε και έκανα φραγή. Μακάρι να είχα διαβάσει νωρίτερα το θρεντ γτ τα έχω διαγράψει τώρα τα μνματακ δεν εχω αποδεικτικά... Η πλάκα τώρα; διαβάζοντας το παρόν θρεντ χτυπάει το κινητό μου από έναν αριθμό σταθερού, το σηκώνω και μου λέει κερδίσατε 800 ευρώ. Πόσο σκαμ δηλαδή; Ποτέ δεν μου έχει ξανατύχει και έγινε μέσα σε 2 μέρες και μέσω μνματων και τηλεφώνου, αλλά στο δεύτερο δεν με χρέωσε όταν το σήκωσα. Ήθελε να τους δώσω αριθμό κινητού (λες και δεν είχαν αυτόν που με καλεσε) Ο αριθμός ήταν αυτός https://www.white-pages.gr/arithmos/2120001057 Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από greekbusters
thanosAIAS Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Την πάτησα και γω αλλα με άλλο τρόπο. Είπα γυρνώντας με τον προαστιακό απο τους Νέους Πόρους που πήγα για μπάνιο, να δω με πόσο τρέχει το τρένο, οπότε μπήκα στο Android store να κατεβάσω μια εφαρμογή για GPS speed. Βρήκα μία, είχε διαφημίσεις, δε πειράζει λέω, το βάζω το τρέχω και μου βγαίνει η οθόνη με το καντράν κλπ αλλα δεν έκανε τίποτα. Με το που το ακούμπησα κάπου στο μενού, φορτώνει ένα βίντεο με κορίτσια και ακαριαία μου ήρθε μήνυμα απο cosmote ότι η υπηρεσία igirls ενεργοποιήθηκε με 3 ευρώ και ότι αν θέλω να το απενεργοποιήσω να στείλω μύνημα στο 1256 το IGIRSL STOP το οποίο και έκανα. ΕΝ τω μεταξύ, έγραφε ότι μπορούσα να κάνω και διαγραφή απο τη σελίδα τους. Μπαίνω, το κάνω και αυτό και παρατηρώ ότι είχαν στη σελίδα τους ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ αναφορά στην cosmote, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι συνεργάζονται! ΜΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΝΗΞΕΡΗ! Έστειλα μήνυμα στην cosmote με τα στοιχεία μου και το θέμα, ζητώντας να επικοινωνήσουν μαζί μου και ακόμη το επεξεργάζονται! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ, τους είχα και για μεγάλη εταιρεία. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ υπόλοιπο στο λογαριασμό του what's up. ΠΟΤΕ συμβόλαιο με αυτούς τους ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ! Φαντάσου να έχεις συμβόλαιο, τι μπορείς να πάθεις! Κλέβουν διάφοροι, αλλα πρέπει να βοηθάει και ο πάροχος απ'ότι κατάλαβα! Και σίγουρα, όχι με το αζημίωτο!
agamoi-thytai Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μα εδώ κάποιος ειδικός έχει γράψει σε άλλο νήμα πως δεν συνεργάζονται.(not)
thanosAIAS Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, agamoi-thytai είπε Μα εδώ κάποιος ειδικός έχει γράψει σε άλλο νήμα πως δεν συνεργάζονται.(not) H ΥΠΗΡΕΣIA IGIRLS ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ 3,00€/ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ COSMOTE. ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ 000027308419. ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΕΙΛΕ IGIRLS STOP ΣΤΟ 1256 ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ Η ΜΠΕΣ ΣΤΟ http://igirls.cloudmobile.gr KAI ΕΠΙΛΕΞΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ Στη διεύθυνση που σου λέει να πας μπορείς να δεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα