Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν από ένα μήνα μου ήρθε πρώτη φορά αυτό το μήνυμα στο τηλέφωνο. Εννοείται πως δεν έχω δώσει τον αριθμό μου πουθενά στο διαδίκτυο και απορώ πως γίνεται να με χρέωσαν για κάτι που δεν ζήτησα. Έστειλα το STOP, επικοινώνησα άμεσα με το 13888, μου έκαναν φραγή εισερχομένων κι εξερχομένων στα 5ψήφια και μετά από 15 μέρες περίπου, αν και μου ανέφεραν πως δεν ευθύνεται η Cosmote, μου πίστωσαν κατ' εξαίρεση και το ποσό το οποίο χρεώθηκα.

Παρόλα αυτά, χθες το βράδυ ήρθε πάλι το ίδιο μήνυμα και χρεώθηκα εκ νέου 3 ευρώ. Ξέρει μήπως κάποιος τί παίζει; Μιάς και δεν έχω σταθερό, φορητό ή ταμπλέτα, υπάρχει πιθανότητα κάποια εγκατεστημένη εφαρμογή στο ανδροειδές τηλέφωνο να κάνει αυτήν τη βρωμιά στο παρασκήνιο;

Screenshot_20180526-135106.png

Επεξ/σία από Πιτούλιας
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μίλησε με τον πάροχο σου και να απαιτήσεις να σου επιστρέψουν ότι σε έχουν χρεώσει.

κανε και μια καταγγελία κάπου εδώ λένε τι ακριβώς πρέπει να κάνεις,

• Like 1
Δημοσ.

στην εικονα φαινεται οτι ο αποστολεας δεν ειναι καποιο αγνωστο πενταψηφιο αλλα η ιδια η cosmote 😮 τι εννοουν δεν ευθυνονται?ποιος αλλος μπορει να στελνει sms με το λογοτυπο της cosmote?😮

Δημοσ.

Το εχουν παρακανει με αυτα τα νουμερα... Και οι δικαιολογιες που δινουν οι παραχοι ειναι για γελια...

Για να καταλαβετε

Ειχαμε ενα καρτοκινητο στο μαγαζι το οποιο το ειχαμε μονο για εξωτερικες εργασιες..

Συνηθως ηταν στο συρταρι του γραφειου με συσκευη ενα ΝΟΚΙΑ 101.

Σε καποια επιδοτηση μπορουσαμε να το βαλουμε στο εταιρικο πακετο με 8€ το μηνα και επειδη καταργηθηκε η 10αρα καρτα το βαλαμε..

Μετα απο περιπου 4 μηνες ξαφνικα ηρθε λογαριασμος αυξημενος κατα 250€

Ψαχνουμε τα εταιρικα νουμερα και βλεπουμε οτι η χρεωση ειναι σε αυτο. Το κοιταμε και ειχε καμια 30αρια εισερχομενα μυνηματα...

Παει ο υπευθυνος της εταιριας στο καταστημα διπλα στην μαγαζι και του λενε οτι καπου κανατε εγγραφη.

Ρε παιδια τους λεει δεν το χρησιμοποιουμε το νουμερο.. Τοτε του λενε σε καποιο site θα  μπηκατε και θα κολλησατε ιο.

Πας καλα ρε ανθρωπε με το Νοκια 101 ? Παρτο και μπες οπου θες και κολλα οτι θες του λεει...

Εκανε αιτηση να πιστωθει το ποσο και κανανε την παπια.

Οποτε καναμε αιτηση φορητοτητας σε ολο το εταιρικο πακετο ...

Ως δια μαγειας το πιστωσανε για να μην χασουν το εταιρικο πακετο....

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 minutes ago, georgeγ said:

ποιος αλλος μπορει να στελνει sms με το λογοτυπο της cosmote?😮

Οποιοσδήποτε. Αλλά το συγκεκριμένο το έστειλαν όντως αυτοί για ενημέρωση ενεργοποίησης third-party υπηρεσίας . Αυτό δεν σημαίνει και ότι ευθύνονται.

Επεξ/σία από infin1tyGR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Πιτούλιας said:

Εννοείται πως δεν έχω δώσει τον αριθμό μου πουθενά στο διαδίκτυο και απορώ πως γίνεται να με χρέωσαν για κάτι που δεν ζήτησα.

Τζάμπα απορείς. Έτσι όπως το έχουνε κάνει κάποιες εταιρείες, μπορεί κάποιος να δώσει το νούμερο σου σε μια τέτοια υπηρεσία και να σε γράψει χωρίς εσύ να το καταλάβεις. Μου συνέβη πρόσφατα. Όταν επικοινώνησα με την ίδια την εταιρεία, μου απάντησαν «συγγνώμη, έγινε από λάθος». Ναι, σίγουρα.

Επεξ/σία από akpe
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Οποιοσδήποτε. Αλλά το συγκεκριμένο το έστειλαν όντως αυτοί για ενημέρωση ενεργοποίησης third-party υπηρεσίας . Αυτό δεν σημαίνει και ότι ευθύνονται.

ναι οκ λαθος καταλαβα.ενημερωση ηταν

Δημοσ.

Όσο δεν πάτε σε έναν σοβαρό δικηγόρο να τους κάνετε αγωγή και να πάρετε τα προβλεπόμενα από το νόμο (~10.000€ μείον ~2.000€ η αμοιβή του, ΑΦΟΥ αποζημιωθείτε), τότε αυτά θα συνεχίσουν να συμβαίνουν. ΕΕΤΤ και λοιποί, δεν ενδιαφέρονται και δεν κάνουν τίποτα. Τα δε "μου πίστωσαν κατ' εξαίρεση και το ποσό" τα ακούω βερεσέ, γιατί καμία εταιρία δε θα έκανε πίσω αν είχαν προηγουμένως τη συναίνεση του πελάτη.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 minutes ago, margaritagr said:

To σημαντικό λάθος που κάνει το άρθρο είναι εκεί που αναφέρει "οι πολίτες δεν κάνουν μήνυση για 2-3€, επειδή το παράβολο κοστίζει 100€".

Ξεχνάει να αναφέρει όμως την αποζημίωση που ορίζεται από το νόμο που είναι 10.000€.

Περισσότερα από τον κορυφαίο στην Ελλάδα:

http://elawyer.blogspot.ie/2007/09/10000-sms.html

• Thanks 2
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Zaytsev είπε

To σημαντικό λάθος που κάνει το άρθρο είναι εκεί που αναφέρει "οι πολίτες δεν κάνουν μήνυση για 2-3€, επειδή το παράβολο κοστίζει 100€".

Ξεχνάει να αναφέρει όμως την αποζημίωση που ορίζεται από το νόμο που είναι 10.000€.

Περισσότερα από τον κορυφαίο στην Ελλάδα:

http://elawyer.blogspot.ie/2007/09/10000-sms.html

Για να εφαρμοστει το προστιμο του νομου ξερεις ποσος καιρος θα περασει με διακστηρια και εφεσεις και δικηγορικα εξοδα ?

Δημοσ.
4 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Για να εφαρμοστει το προστιμο του νομου ξερεις ποσος καιρος θα περασει με διακστηρια και εφεσεις και δικηγορικα εξοδα ?

Εσύ ξέρεις;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Zaytsev είπε

Εσύ ξέρεις;

Εγώ ξέρω ότι ποιος μπλέξει με δικαστήρια την πάτησε. Βέβαια μερικές φορές δεν μπορεί να κάνει αλοιως. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...