AtiX Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Το Symbian δυστυχώς ήταν πολύ ελεύθερο για μια εποχή που ήθελε τους χρήστες να μπαίνουν σε μαντριά... Αυτό προσπάθησε και η ms και ευτυχώς απέτυχε... τώρα ζούμε την ελευθερία του ευάερου κλουβιού...
songless_bird Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, AtiX είπε Το Symbian δυστυχώς ήταν πολύ ελεύθερο για μια εποχή που ήθελε τους χρήστες να μπαίνουν σε μαντριά... Αυτό προσπάθησε και η ms και ευτυχώς απέτυχε... τώρα ζούμε την ελευθερία του ευάερου κλουβιού... Για εμένα το κορυφαίο λειτουργικό ήταν και θα είναι το bbos10 . Ελευθερίες Android απλότητα iOS ασφάλεια BlackBerry. Ούτε να σε μαντρώσει σε οικοσύστημα ούτε να έχει κλειστά bt και nfc , outofthebox έτοιμο για χρήση ακόμη και συγχρονισμό με iCloud και υποστηρίχθηκε από το 2013 μέχρι το 2017 Δεκέμβριο με το τελευταίο update από την πρώτη μέχρι την τελευταία συσκευή που το φόρεσε . Δεν πειράζει θα το απολαμβάνουμε στα αυτοκίνητα μας . Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από songless_bird 1
AtiX Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, songless_bird είπε Για εμένα το κορυφαίο λειτουργικό ήταν και θα είναι το bbos10 . Ελευθερίες Android απλότητα iOS ασφάλεια BlackBerry. Ούτε να σε μαντρώσει σε οικοσύστημα ούτε να έχει κλειστά bt και nfc και υποστηρίχθηκε από το 2013 μέχρι το 2017 Δεκέμβριο με το τελευταίο update από την πρώτη μέχρι την τελευταία συσκευή που το φόρεσε . Δεν πειράζει θα το απολαμβάνουμε στα αυτοκίνητα μας . Δεν αντιλέγω αλλά το bb δεν ήταν και τόσο για το ευρύ κοινό... τουλάχιστον έτσι το προωθούσαν κααι για αυτό δεν εξαπλώθηκε ποτέ... κρίμα... 😔 Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από AtiX
songless_bird Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AtiX είπε Δεν αντιλέγω αλλά το bb δεν ήταν και τόσο για το ευρύ κοινό... τουλάχιστον έτσι το προωθούσαν κααι για αυτό δεν εξαπλώθηκε ποτέ... κρίμα... 😔 Δεν το προωθουσαν καν! Ο CEO, καλος αξιος , καταφερε να την σωσει σαν εταιρεια , αλλα ουτε μια διαφημιση. Αρχισε να προωθει τις συσκευες οταν παρουσιασαν το passport... Το UI ηταν χρονια μπροστα. Οταν μου εδειξε φιλος το iphone X και τα gestures ειπα wtf κλεψιμο ειναι αυτο; Καπακι ανακοινωνει για την επομενη εκδοση android gestures και η google... Ανοιγες την συσκευη. Εφτιαχνες ενα blackberry account εβαζες gmail, hotmail , icloud , συγχρονιζε τα παντα απο επαφες και ημερολογια . Facebook, whatsapp,Linkedin ολα στο hub με τα mail τις ειδοποιησεις και sms. Δεν ανοιγες καμια εφαρμογη. Πηγαινες στο hub . Πατουσες "συνθεση" και επελεγες τι ηθελες να γραψεις απο sms και mail μεχρι ΙΜ. Office ηδη εγκατεστημενο, file explorer με ενσωματωση BOX, dropbox , onedrive σαν να ηταν φακελοι μεσα στη συσκευη φυσικα με αυτοματα backup σε ολα. Διαμοιρασμος των αρχειων απο την συσκευη μεσω dlna χωρις εφαρμογες τριτων. Εμπαινα σπιτι και μονο που συνδεονταν στο ιδιο wifi εβλεπα τα αρχεια ασυρματα σε κοινη χρηση σε tv και σαν φακελο στο pc. Εφαρμογες φυλαξης password , δρομολογια πτησεων , μεχρι και το κομπιουτερακι ειχε μετατροπεα για μοναδες μετρησης! Ο browser ειχε μεχρι και flash μεχρι καποια εκδοση του λειτουργικου. Οχι σαν το ios στο Ipad που μεχρι και calculator επρεπε να κατεβασεις... Τι ηταν χαλια; Οι χαρτες του δεν ειχαν φωνητικη πλοηγηση στα ελληνικα. Οπως και η assistant δεν μιλουσε ελληνικα (εδω θα μου πεις και η Siri τι κανει;) και το UI δεν δεχονταν παραμετροποιηση . Βεβαια βραχος στις επιδοσεις με hardware του 2012 ακομη και σημερα... Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από songless_bird 3
Lomar Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 20 hours ago, sexotik said: Ειλικρινά, που κολλάει αυτό που έγραψες;; Είπαμε ότι χρωστάμε κάτι στην blackberry; Ήθελες να πεις κάτι και τοπες ετσι στο άσχετο. BTW αυτή η ψαγμένη φράση με τα μνημόνια, έχει κουράσει απτην πρωτη εβδομάδα κυκλοφορίας της. Βρες κάτι άλλο να νιώσεις ότι κατέχεις τη γλώσσα, δεν προκάλεσες εντύπωση. Ενω ο κομπασμος σου για το τι ήταν η blackberry και πως οφείλουμε να το λαμβάνουμε υπόψη όλοι οι υπόλοιποι, ήτανε σχετικοτατη. Μνημονια ξανά και ξανά όσο υπάρχουν κατά φαντασίαν μέτοχοι εταιρειών σε φορούμ, όπως εσύ και καλό πάτο με την blackberry που μόνο κάτι attention whores είχαν εκτός Αμερικής χωρίς καν να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις μισές υπηρεσίες της.
songless_bird Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 52 λεπτά πριν, Lomar είπε Ενω ο κομπασμος σου για το τι ήταν η blackberry και πως οφείλουμε να το λαμβάνουμε υπόψη όλοι οι υπόλοιποι, ήτανε σχετικοτατη. Μνημονια ξανά και ξανά όσο υπάρχουν κατά φαντασίαν μέτοχοι εταιρειών σε φορούμ, όπως εσύ και καλό πάτο με την blackberry που μόνο κάτι attention whores είχαν εκτός Αμερικής χωρίς καν να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις μισές υπηρεσίες της. Οπως;
haHa Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, songless_bird είπε 14 ώρες πριν, songless_bird είπε 14 ώρες πριν, songless_bird είπε Ναι βρε ανεπαρκές το symbian. Για πες ποτε έβαλαν videocall , file explorer , multitasking , cloud οι αλλοι να γελάσουμε λιγο. Και το Maemo υπηρχε απο το 2005 . Δεν ηταν καμία προσπάθεια της τελευταία στιγμής . Έβαζες διπλα διπλα 3GS και N900 και το ενα ηταν featurephone και το αλλο desktop στην παλάμη σου. Ειπαμε: η nokia ειχε καταλαβει οτι ηταν ανεπαρκες και προβληματικό το symbian για αυτο εκανε κινησεις να το αλλαξει(πχ με maemo). Εσυ βέβαια νομιζεις οτι το πρόβλημα ηταν οτι δεν ηταν αμερικανικο το symbian. Υ. Γ. : Οταν διαβαζω για ανοδικες πωλησεις symbian, ενω ειχε market share* που κατρακυλουσε, καταλαβαινω ποσο κοντοφθαλμα μπορεί καποιος να βλεπει ενα θεμα. Κοινως, οι πωλησεις μπορεί να ήταν ανοδικες γιατι εκεινη την εποχη συνολικα τα smartphones πουλαγαν καθε χρονο σχεδον διπλασια απο πέρυσι, δηλαδη η πιτα μεγαλωνε. Αλλα το market share του symbian(το κομματι απο την πιτα των πωλήσεων smartphone) μειωνοταν λογω του κακου ux και για αυτο η nokia εψαχνε τροπους να το αντικαταστησει(maemo αρχικα κλπ). Ηταν προφανές οτι ολο και λιγοτερος κοσμος ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ προτιμουσε το symbian, ενω και αυτοι που επαιρναν symbian, τα χρησιμοποιουσαν κυριως σαν feature phones και οχι σαν smartphones. Χαρακτηριστικο είναι το γεγονος οτι οι χρηστες symbian καταναλωναν αισθητα λιγοτερα data σε σχεση με ios/android. *Το market share του symbian απο το ~65% το 2007/8, ειχε πεσει στο 37% το 2010, με αυξανομενη μάλιστα ταση πτωσης. Αυτος άλλωστε είναι ο λογος που η nokia εψαχνε να παει σε αλλο λειτουργικο(πχ maemo αρχικά), γιατι εβλεπε οτι ο κοσμος δεν προτιμουσε πια το ανεπαρκες symbian. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2018 από haHa
songless_bird Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Πάλι καλά που κατάλαβες οτι η Nokia έχανε ποσοστό market share επειδη δεν ακολουθούσε τον ρυθμό αύξησης, οχι επειδη δεν πουλούσε και είχε ζημιές . τα αλλα περί data , featurephone και ux ειναι προσωπικές σου εκτιμήσεις . Ποσο κοντόφθαλμα το βλέπεις και μεμονωμένα .Δηλαδη οτι ακριβώς κανει και η Apple που ουτε αυτη ακολουθει τον ρυθμό αύξησης της αγορας , αλλα κανεις δεν ειπε οτι εχει προβλημα . Ειναι ωραιο να μεταφράζεις για την Apple το πούλησα 4 κινητά απο τα 2 που πούλησα περσυ και εχω 100% αύξηση πωλήσεων και στην Nokia να λες κοιτα έχασε ποσοστό επειδη δεν ακολουθεί τον ρυθμό αντι να πεις αύξηση 30% στις πωλήσεις . Τα νούμερα και οι εντυπωσιασμοι οπως συμφέρει . Για δες τα νούμερα της Apple που χάνει συνέχεια ποσοστό στις μεγάλες αγορές. Εχει προβλημα, πρεπει να αλλάξει λειτουργικο . Lol.. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2018 από songless_bird
sexotik Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 13 ώρες πριν, Lomar είπε Ενω ο κομπασμος σου για το τι ήταν η blackberry και πως οφείλουμε να το λαμβάνουμε υπόψη όλοι οι υπόλοιποι, ήτανε σχετικοτατη. Μνημονια ξανά και ξανά όσο υπάρχουν κατά φαντασίαν μέτοχοι εταιρειών σε φορούμ, όπως εσύ και καλό πάτο με την blackberry που μόνο κάτι attention whores είχαν εκτός Αμερικής χωρίς καν να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις μισές υπηρεσίες της. 1. Ο σχολιασμός μου ήταν απάντηση στο ειρωνικό ποστ του συμφορουμίτη σχετικά με το "ποια είναι αυτή η εταιρεία και αν υπάρχει ακόμα". 2. Δεν με νοιάζει αδερφέ αν το λάβεις υπόψιν ή όχι κανείς δεν σε ρώτησε, ούτε καρδούλα δεν πήρες με τις βαρετές πλέον ψαγμενιές, σουπα κόφτες. 3. Ούτε μέτοχος είμαι, Pixel 2 Xl χρησιμοποιώ και είμαι σε αναμονή του key2. Όταν το πάρω, θα με δεις να ποστάρω κάθε μέρα για να τραβήξω προσοχή και να το παίζω μπίζναμαν. Μπορώ αν θες και να το κάνω από το 9900, καθώς έμαθα να χρησιμοποιώ και τις υπόλοιπες μισές υπηρεσίες της, μετά από σύντομο ταξίδι μου στην Αμερική πέρσι το καλοκαίρι. Μπορείς να μας πεις από ποια συσκευή πληκτρολογείς αντιμνημονιακέ; Κάποιο Samsung των 700+; Κάποιο Huawei των 800 που πληκτρολογεί μόνο του με την καταπληκτική Α.Ι. ;; 😅😅
haHa Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, songless_bird είπε Πάλι καλά που κατάλαβες οτι η Nokia έχανε ποσοστό market share επειδη δεν ακολουθούσε τον ρυθμό αύξησης, οχι επειδη δεν πουλούσε και είχε ζημιές . τα αλλα περί data , featurephone και ux ειναι προσωπικές σου εκτιμήσεις . Ποσο κοντόφθαλμα το βλέπεις και μεμονωμένα .Δηλαδη οτι ακριβώς κανει και η Apple που ουτε αυτη ακολουθει τον ρυθμό αύξησης της αγορας , αλλα κανεις δεν ειπε οτι εχει προβλημα . Ειναι ωραιο να μεταφράζεις για την Apple το πούλησα 4 κινητά απο τα 2 που πούλησα περσυ και εχω 100% αύξηση πωλήσεων και στην Nokia να λες κοιτα έχασε ποσοστό επειδη δεν ακολουθεί τον ρυθμό αντι να πεις αύξηση 30% στις πωλήσεις . Τα νούμερα και οι εντυπωσιασμοι οπως συμφέρει . Για δες τα νούμερα της Apple που χάνει συνέχεια ποσοστό στις μεγάλες αγορές. Εχει προβλημα, πρεπει να αλλάξει λειτουργικο . Lol.. Τα περι data consumption δεν ειναι προσωπικες εκτιμησεις, είναι γεγονος. Αλλα καταλαβαινω οτι λογω απουσιας επιχειρηματων θελεις να μην το δεχθείς ως γεγονος καο σκαρφιζεσαι διαφορα. Οσον αφορα τα ποσοστα της apple που αναφερεις, εχεις λαθος στοιχεια(τα οποια φυσικα δεν τα υποστηριζεις με πηγες). Θελεις να δωσεις την πηγή οπου πχ η apple εχει χασει συνολικα/worldwide σε 2-3 χρονια μεγαλο ποσοστο του market share(σχεδον το μισο, οπως ειχε χασει το symbian) ? Προσεξε, μιλαμε για worldwide πτωση μεγαλου ποσοστου σε 2-3 χρόνια (το symbian πχ επεσε σχεδον στο μισο, απο 65% στο 37%) ,γιατι μικρες διακυμάνσεις θα υπαρχουν απο χρονο σε χρονο. Κατι μου λεει οτι δεν θα το κανεις, γιατι αυτο που εγραψες ειναι ανακρίβεια και δεν θελεις να δεχθεις αυτο που ειχε δει η nokia και για αυτο ηθελε να φυγει απο το symbian(προσπάθεια με maemo κλπ) : οτι το symbian ηταν ανεπαρκες και το προτιμουσε ολο και λιγοτερος κοσμος. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2018 από haHa
Lomar Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 5 hours ago, sexotik said: 1. Ο σχολιασμός μου ήταν απάντηση στο ειρωνικό ποστ του συμφορουμίτη σχετικά με το "ποια είναι αυτή η εταιρεία και αν υπάρχει ακόμα". 2. Δεν με νοιάζει αδερφέ αν το λάβεις υπόψιν ή όχι κανείς δεν σε ρώτησε, ούτε καρδούλα δεν πήρες με τις βαρετές πλέον ψαγμενιές, σουπα κόφτες. 3. Ούτε μέτοχος είμαι, Pixel 2 Xl χρησιμοποιώ και είμαι σε αναμονή του key2. Όταν το πάρω, θα με δεις να ποστάρω κάθε μέρα για να τραβήξω προσοχή και να το παίζω μπίζναμαν. Μπορώ αν θες και να το κάνω από το 9900, καθώς έμαθα να χρησιμοποιώ και τις υπόλοιπες μισές υπηρεσίες της, μετά από σύντομο ταξίδι μου στην Αμερική πέρσι το καλοκαίρι. Μπορείς να μας πεις από ποια συσκευή πληκτρολογείς αντιμνημονιακέ; Κάποιο Samsung των 700+; Κάποιο Huawei των 800 που πληκτρολογεί μόνο του με την καταπληκτική Α.Ι. ;; 😅😅 Λάικ, καρδούλες και ποια συσκευή έχω. Μάλιστα. Δώσε πόνο με το blackberry που δεν έχεις μπρο.
songless_bird Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, haHa είπε Τα περι data consumption δεν ειναι προσωπικες εκτιμησεις, είναι γεγονος. Αλλα καταλαβαινω οτι λογω απουσιας επιχειρηματων θελεις να μην το δεχθείς ως γεγονος καο σκαρφιζεσαι διαφορα. Οσον αφορα τα ποσοστα της apple που αναφερεις, εχεις λαθος στοιχεια(τα οποια φυσικα δεν τα υποστηριζεις με πηγες). Θελεις να δωσεις την πηγή οπου πχ η apple εχει χασει συνολικα/worldwide σε 2-3 χρονια μεγαλο ποσοστο του market share(σχεδον το μισο, οπως ειχε χασει το symbian) ? Προσεξε, μιλαμε για worldwide πτωση μεγαλου ποσοστου σε 2-3 χρόνια (το symbian πχ επεσε σχεδον στο μισο, απο 65% στο 37%) ,γιατι μικρες διακυμάνσεις θα υπαρχουν απο χρονο σε χρονο. Κατι μου λεει οτι δεν θα το κανεις, γιατι αυτο που εγραψες ειναι ανακρίβεια και δεν θελεις να δεχθεις αυτο που ειχε δει η nokia και για αυτο ηθελε να φυγει απο το symbian(προσπάθεια με maemo κλπ) : οτι το symbian ηταν ανεπαρκες και το προτιμουσε ολο και λιγοτερος κοσμος. Εντάξει κέρδισες . Δεν ειχα ποτε Nokia και δεν έμπαινα ποτε στο internet . Υποστηρίξες εσυ ποτε τιποτα με στοιχεια; Ουτε κατάλαβες το νόημα του post με το μερίδιο αγορας.. Ας εχεις και το 19% της αγορας απο 24% που είχες , ας εχεις χάσει 5% των πωλήσεων σε έναν χρόνο ας πέφτει το ποσοστό σου στις μεγάλες αγορές και ας χάνεις την Κίνα . Στην ζμπουτσας αν πουλάς περισσότερο καθε χρόνο και εχεις το 51% των κερδών της αγορας και ας πεσει το μερίδιο στο 5%. Γιατι κάποιοι θα μεταφράσουν τα νούμερα οπως θελουν... 30 εκατ. Περισσοτερα symbian σε μια χρονια γιατι ο κόσμο δεν το ήθελε.... ειδε η σοφή Nokia οτι δεν τραβάει με το symbian και δεν πρόβλεψε το χαστούκι με τα wp . Ok!! Οχι οτι οι μέτοχοι της Nokia ( υπήρχαν αμερικανοί χωρίς δικαίωμα ψήφου αλλα με μεγάλη πίεση οταν μέσω funds είχαν πανω απο το 30% των μετόχων) έβαλαν αμερικανό παρά την αντίθεση του kallasvuo . Ουτε αυτός ήξερε για αυτο προσπάθησε να βάλει φινλανδό χωρίς επιτυχια. Ήξερε ομως ο haHa που δεν άνοιγε τα data στο Nokia του μην του φάει κανένα € απο την κάρτα παραπανω... Επεξ/σία 29 Μαΐου 2018 από songless_bird
haHa Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, songless_bird είπε Εντάξει κέρδισες . Δεν ειχα ποτε Nokia και δεν έμπαινα ποτε στο internet . .. Ηξερε ομως ο haHa που δεν άνοιγε τα data στο Nokia του μην του φάει κανένα € απο την κάρτα παραπανω... Καταλαβαίνω οτι προσπαθεις να βαλεις λογια και το πας επι προσωπικου λογω ελλειψης επιχειρηματων.Οπως μπορει ο καθένας. Ποτε δε μιλησα για το τι εκανες εσυ. Μιλησα για το τι έκαναν συνολικα οι χρηστες symbian. Τελος, οπως ηταν αναμενομενο, δεν εφερες στοιχεια για να υποστηριξεις οτι το ποσοστό του ios επεσε τραγικα οπως του symbian(σχεδον στο μισο σε 2-3 χρονια). Αλλη μια ανακρίβεια. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2018 από haHa
songless_bird Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, haHa είπε Καταλαβαίνω οτι προσπαθεις να βαλεις λογια και το πας επι προσωπικου λογω ελλειψης επιχειρηματων.Οπως μπορει ο καθένας. Ποτε δε μιλησα για το τι εκανες εσυ. Μιλησα για το τι έκαναν συνολικα οι χρηστες symbian. Τελος, οπως ηταν αναμενομενο, δεν εφερες στοιχεια για να υποστηριξεις οτι το ποσοστό του ios επεσε τραγικα οπως του symbian(σχεδον στο μισο σε 2-3 χρονια). Αλλη μια ανακρίβεια. Εσυ μιλας προσωπικα για καθε εναν χρηστη symbian οταν ουτε ενα λινκ δεν εχεις βαλει για αυτα που υποστηριζεις. Γιατι εγω προσωπικα μεχρι και streaming tv εβλεπα απο το symbian μου το 2006 , οχι να φοβαμαι να ανοιξω τα δεδομενα το 2010... Το ios δεν επεσε τραγικα. Αλλα πεφτει. Δεν ακολουθει τον ρυθμο αυξησης της αγορας και δεχεται πιεσεις απο τους Κινεζους. Μαλιστα xiaomi και huawei δηλωσαν οτι θα πουλησουν οσο πιο φτηνα μπορουν στην Κινεζικη αγορα για να ανακοψουν οποια προσπαθεια της apple. Αλλα τι νοημα εχει και αν πεσει στο 1% η apple ; 51% των κερδων παγκοσμιος με 19% της αγορας. Τοσο αναξιο στατιστικο στοιχειο ειναι το μεριδιο αγορας για την βιωσιμοτητα και την πορεια μιας εταιρειας. Απο το 23% του q1 του 2012 με αυξομειωσεις και σκαμπανευασματα οπως λες που συμβαινουν εφτασε στο 15,1% του q1 του 2018. Αν και τα δυνατα ειναι τα q4 της apple , μετα τα νεα iphone. Κανεις δεν ξερει φετος. Αλλα τι νοημα εχει οπως ειπα αν μεινει στο 15%; Θα παει τα κερδη στο 60%... Το οτι η Nokia εχασε τοσο μεγαλο ποσοστο γρηγορα ειναι επειδη ασχοληθηκαν πολλοι με μια κατηγορια που μονοπολουσε για μια δεκαετια. Τα smartphones. Οταν την πιτα την τρωνε 2-3 και ξαφνικα μπουν αλλοι 10 τα ποσοστα αλλαζουν. Αυτο που δεν αλλαξε ειναι οι πωλησεις. Για να διατυρησει το ποσοστο της η Nokia θα επρεπε να πουλαει απο 100 εκατ το καθε q! Πωλησεις που δεν εχει πιασει καμια εταιρεια μεχρι σημερα 10 χρονια μετα το Ios και το android. Αλλα ειπαμε. Ο,τι θελουμε διαβαζουμε απο τα νουμερα... Ετσι και ενα στατιστικο για να περναει η ωρα. Απο το 50% ποσοστο που ειχε η nokia το 2007 στο 30% του 2010 ( απο 60εκατ σε 100 εκατ πωλησεις) Θα επρεπε για να διατηρησει το 50% να πουλησει 166 εκατ smartphone. Δηλαδη 276% αυξηση πωλησεων!!! Ειστε τρελοι... Για διατηρησει αυτο το ποσοστο μεχρι το 2017 Θα επρεπε να πουλησει 750εκατ συσκευες το 2017! 😂 Οταν η samsung ως πρωτη πουλησε 320 εκατ. Ειστε τρελοι για δεσιμο... Επεξ/σία 30 Μαΐου 2018 από songless_bird
sexotik Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, Lomar είπε Λάικ, καρδούλες και ποια συσκευή έχω. Μάλιστα. Δώσε πόνο με το blackberry που δεν έχεις μπρο. Really; Εγώ αν έχω μπλάκμπερρυ;;;;; 😅😅😅😅 Αγορίνα μου δεν θα έκραζα τους άσχετους αν δεν είχα δώσει ήδη 100 μπλάκμπερρυ εδώ μέσα.. Το γεγονός ότι κάποιοι νεομοντέρνοι-νεόπλουτοι-γκατζετάκηδες που κυκλοφορούσαν με Nokia-Alcatel-Ericsson και έκραζαν τα όποια κινέζικα κυκλοφορούσαν τότε και τώρα απαξιώνουν ότι δεν είναι παντόφλα 6+ίντσες και μπέζελες τρομάρα τους, αυτά δεν μπορώ και με πιάνει κάτι.. καταλαβαίνεις.. 😋
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα