Προς το περιεχόμενο

Στις 7 Ιουνίου ανακοινώνεται το BlackBerry KEY2

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο διάδοχος του KEYOne της BlackBerry θα ανακοινωθεί σύντομα και η εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα ένα “teaser video” με μερικά κοντινά πλάνα του BlackBerry KEY2.

Στην αρχή του βίντεο βλέπουμε το λογότυπο της BlackBerry καθώς και το πίσω μέρος της συσκευής με το “soft-grip” μοτίβο. Φαίνεται πως το συγκεκριμένο μοτίβο βρίσκεται σε όλη την επιφάνεια της πλάτης, αφού το βλέπουμε και περιμετρικά της διπλής κύριας κάμερας με το διπλό LED flash.

Στη συνέχεια παρατηρούμε την διάταξη με τα πλήκτρα στην δεξιά πλευρά της συσκευής που θα είναι παρόμοια με αυτή του KEYOne, με τον volume rocker, το πλήκτρο ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης που είναι “textured” και το “convenience” πλήκτρο κάτω από αυτό.

Από εκεί και πέρα μπορούμε να δούμε το φυσικό πληκτρολόγιο στο οποίο εντοπίζεται ένα νέο πλήκτρο με ένα σύμβολο που αποτελείται από τρεις τριάδες που αποτελούνται από τελείες, που ενδεχομένως να ενεργοποιεί το “App Drawer” ενώ με παρατεταμένο πάτημα μπορεί να ενεργοποιεί κάποια άλλη λειτουργία όπως το BlackBerry Hub.

Το BlackBerry KEY2, το... “An Icon Reborn”, αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα σε μία εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η γνωστή εταιρεία στη Ν. Υόρκη στις 7 Ιουνίου.

GSMArena

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά έχω ένα θέμα με αυτή την εταιρεία. Ενώ μου αρέσουν πολύ τα κινητά τους δεν θα έδινα λεφτά για Νάρα αγοράσω. Μπορεί κανεις να μου πει αν του συμβαίνει το ίδιο; 

4 λεπτά πριν, Hatsos είπε

Ρε παιδιά έχω ένα θέμα με αυτή την εταιρεία. Ενώ μου αρέσουν πολύ τα κινητά τους δεν θα έδινα λεφτά για Νάρα αγοράσω. Μπορεί κανεις να μου πει αν του συμβαίνει το ίδιο; 

Συμβαίνει σε πολλούς που δεν έχουν λεφτά γενικά :P

• Like 1

Πολύ ωραία τηλέφωνα. Όσα έχω πιάσει στα χέρια μου με ενθουσίασαν. Κρίμα που πέθανε το λειτουργικό τους. Στο τέλος δεν είχε καμία εφαρμογή από αυτές που είναι απαραίτητες για ένα σύγχρονο τηλέφωνο. Τώρα που φοράει Android έχει μείνει το λειτουργικό και κάποια στοιχεία ασφαλείας και επικοινωνίας της παλιάς ΒΒ. Δεν ξέρω αν αξίζει τα λεφτά πια με τον ανταγωνισμό από τόσες άλλες. εταιρείες 

• Like 1

Η εταιρεία αυτή υπήρχε πριν εσείς αποφασίσετε να σκάσετε ένα μηνιάτικο για κινέζικες σαβούρες που κάποτε κράζατε.

• Like 13

Επισκέπτης
3 λεπτά πριν, sexotik είπε

Η εταιρεία αυτή υπήρχε πριν εσείς αποφασίσετε να σκάσετε ένα μηνιάτικο για κινέζικες σαβούρες που κάποτε κράζατε.

Πες τα ρε Sexòtic , μάλλον η νεολαία δεν γνωρίζει τι εστί BlackBerry και τι έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια... 

5 ώρες πριν, Hatsos είπε

Αν μπορεις κ διαθετεις πανω απο 500€ για κινητο, τοτε τζαμπα στερεις απο τον εαυτο σου την εμπειρια που προσφερει μια συσκευη BB τοσο απο θεμα design/hardware οσο k απο θεμα software.

Στη περιπτωση που αποφασισω καποτε να σκασω πανω απο 400€ για κινητο κ ταυτοχρονα να γυρισω σε Android, το key# ή οποιο υπαρχει της BB με keyboard στην αγορα, θα ειναι η μια κ μοναδικη επιλογη. 

Απο ολα τα κινητα που εχω αλλαξει, παντα θα θυμαμαι 2.

- Tο Lumia  640 με Windows 8.1  

- Tο ενα κ μοναδικο BB Q10 με το υπεροχο keyboard κ το καλυτερο software που εχω χρησιμοποιησει.

• Like 4

1 ώρα πριν, GrigM είπε

Αν μπορεις κ διαθετεις πανω απο 500€ για κινητο, τοτε τζαμπα στερεις απο τον εαυτο σου την εμπειρια που προσφερει μια συσκευη BB τοσο απο θεμα design/hardware οσο k απο θεμα software.

Στη περιπτωση που αποφασισω καποτε να σκασω πανω απο 400€ για κινητο κ ταυτοχρονα να γυρισω σε Android, το key# ή οποιο υπαρχει της BB με keyboard στην αγορα, θα ειναι η μια κ μοναδικη επιλογη. 

Απο ολα τα κινητα που εχω αλλαξει, παντα θα θυμαμαι 2.

- Tο Lumia  640 με Windows 8.1  

- Tο ενα κ μοναδικο BB Q10 με το υπεροχο keyboard κ το καλυτερο software που εχω χρησιμοποιησει.

Ναι αλλά εδώ μιλάμε για το key άρα droid άρα σιγά το software.

14 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Ναι αλλά εδώ μιλάμε για το key άρα droid άρα σιγά το software.

Πιστευω οτι το android που εχουν τα bb, απο εκεινο ολων των υπολοιπων, εχει τεραστιες διαφορες.

Επισης μονο κ μονο τα BB χαρακτηριστικα του κινητου, το κανει να ξεχωριζει απο ολους τους αλλους copy-pasters της αγορας.

11 ώρες πριν, TopicStrarter είπε

Συμβαίνει σε πολλούς που δεν έχουν λεφτά γενικά :P

Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες. Αλλά όταν σου αρέσει μια εταιρία π.χ. Apple που από iPhone γράφω τώρα και το έχω για δεύτερη συσκευή (android έχω ως κυρία) η οποία είναι Sony??? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...