pettakos Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 η dedicated camcorder εν τελει, χωρις να θελω να αλλοιωσω τις πληροφοριες του νηματος.
nickolas Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Θα συνεχίσει να υπάρχει βελτίωση σε όλα τα μέτωπα. Η αύξηση της ισχύος των επεξεργαστών και η βελτίωση των αλγορίθμων θα βοηθήσει το postprocessing. Επίσης στους αισθητήρες μπορούν να υπάρξουν βελτιώσεις μέσω αύξησης της ευαισθησίας τους. Παραδοσιακά αυτές οι βελτιώσεις ήταν αργές αλλά με το χρήμα που πέφτει πλέον λόγω κινητών ο ρυθμός έχει επιταχυνθεί. Απλά δείτε τί γίνεται με τους επεξεργαστές που όταν η Ιντελ έπεφτε στα 14nm η Apple έπεφτε στα 20nm και τώρα η Apple άρχισε παραγωγή στα 7nm με την Ιντελ να έχει μείνει ακόμα στα 14 και να λένε ότι θα μείνει σε αυτά τουλάχιστον για όλο το 2018.
xStathis Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Κάνω λίγο highjack στο thread. Κι εγώ ψάχνω κινητό με καλή κάμερα σε αυτό το budget περίπου και με ενδιαφέρουν οι βραδυνές. Το θέμα με τις κάμερες το έχω ψάξει πολύ και με συγκριτικά και καλό εργαλείο είναι και αυτό https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1 που δείχνει καλά τις διαφορές σε low light. Το μόνο κινητό με καλά specs και αξιοπρεπή κάμερα για low light είναι το S8 σε αυτά τα λεφτά. Τα Samsung στην κάμερα και το λογισμικό της κάμερας είναι μαζί με τα Google Pixel ασυναγώνιστα. Από 'κει και πέρα είδα ότι κινητά με όχι τόσο καλό λογισμικό καμερας γίνονται πολύ καλύτερα με την προσθήκη google cam που κάνει καλύτερο noise reduction κλπ. Σίγουρα μία compact με μεγάλο αισθητήρα θα δώσει καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά από αυτά που έχω δει από το S8 για λήψεις βραδυνών τοπίων και μέσα σε μπαρ έχει καλό αποτέλεσμα. Δεν θα έπαιρνα compact δηλαδή μαζί. Αλλά δεν έχω τόσο καλή εμπειρία με τη Samsung μιας και όπως έχω πει σε άλλο νήμα το S5 που έχω τώρα είναι πάναργο και τρώει κολλήματα και σε απλά πράματα. Βέβαια το S8 από ότι έχω δει δεν έχει θέματα ταχύτητας ιδιαίτερα και είναι και όμορφο το ρημάδι. Αυτά που βλέπω και παραπονιούνται σε κάτι βίντεο ότι λαγκάρει είναι πταίσματα μπροστά στο S5. Οπότε παραμένει στο τραπέζι. Υπό την προϋπόθεση εγκατάστασης Google cam λοιπόν, το Honor 9 Μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον και για τις διάφορες λειτουργίες του, όπως δημιουργία 3d φωτό και τέτοια, που ίσως γίνονται και με άλλα apps δεν το ξέρω. Τα Honor view 10 και Honor 10 δεν ξέρω αν αξίζουν τα παραπάνω 100+ ευρώ. Ένα άλλο στα υπόψη το Xiaomi mi 3 note που όμως δεν έχει 800αρα. Αν μπορούσα χρηματικά θα έπαιρνα το mate 10 pro βέβαια που μου αρέσει γενικά και έχει και αξιοπρεπή φακό που σε συνδυασμό με Google cam θα είναι πολύ καλή πιστεύω. Αλλά ξεφεύγει στο budget. Μεταχειρισμένο είμαι λίγο διστακτικός σε τέτοια ποσά. Οπότε σκέφτομαι τώρα ανάμεσα σε αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα