Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

👍

αλλά εκτός κι αν πάρω 3-4 μαζεμένα δε βλέπω το λόγο να περιμένω 30+ μέρες για να γλιτώσω 2-3€ ,... καταλαβαίνω ότι κι ο Έλληνας πρέπει να ζήσει ...

Δημοσ.

όταν παρήγγειλα το τηλέφωνο μου (έκανε 15 μέρες να ρθει) και μέχρι να έρθει πρώτα μου ήρθαν τα αξεσουάρ, και ναι πήρα τα πάντα και διπλά κομμάτια να έχω καβάτζα. και γλίτωσα πολλά ευρώ όχι 2-3.  και εγώ Έλληνας είμαι και δεν μου περισσεύουν τα φέρνω πολύ δύσκολα βόλτα και κοιτάω την τσέπη μου. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chios είπε

όταν παρήγγειλα το τηλέφωνο μου (έκανε 15 μέρες να ρθει) και μέχρι να έρθει πρώτα μου ήρθαν τα αξεσουάρ, και ναι πήρα τα πάντα και διπλά κομμάτια να έχω καβάτζα. και γλίτωσα πολλά ευρώ όχι 2-3.  και εγώ Έλληνας είμαι και δεν μου περισσεύουν τα φέρνω πολύ δύσκολα βόλτα και κοιτάω την τσέπη μου. 

Βρε καλά κάνεις ... μην παρεξηγιεσαι ... άλλη θέση απ' τη δική σου δεν επιτρέπεται; 🤟🤛😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι να παρεξηγηθώ κουβέντα κάνουμε, αλλά δεν μπορώ να βλέπω τέτοιες τιμές τρελαίνομαι. θήκη nillkin γυαλί mofi 10€ για το meizu , στην Ελλάδα 30€ με μεταφορικά .  εμένα τα 20 αυτά ευρώ μου είναι πολύ απαραίτητα για να τα πετάξω. Ο καθένας όπως το βλέπει βέβαια. 

Επεξ/σία από chios
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο είναι το tempered glass της ΟΡ μετά το ατύχημα. Η οθόνη παρέμεινε εντελώς άθικτη!

IMG_20180703_230954__01.jpg

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Η Nillkin δεν άντεξε και έσπασε λόγο ότι δεν ταιριάζε και ήθελα να την βάλω καλύτερα και την ξεκολλήσα με προσοχή αλλά ήταν τόσο λεπτή που με την πρώτη ράγισε.

Τώρα έβαλα αυτή εδώ και ταίριαξε απόλυτα https://www.uniqueshop.gr/catalog/product/view/id/13375/s/terrapin-gialini-membrani-black-edge-oneplus-6/

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...