Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω ότι δεν είναι πολύ μεγάλο το Mi mix 2(σύγκρινα διαστάσεις με το note 4)

Άσε που το βρήκα(σφραγισμένο)το spesial edition(8/128) με εγγύηση Info Quest 480€.

Αλλά λέω μπας και πάω για το Mi Mix 2S.

Επεξ/σία από saruman123
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, saruman123 είπε

Όχι δεν με ενδιαφέρει η 800αρα ,εδώ το Mi7 υποτίθεται ότι δεν θα είχε(όπως και το Le Max 2).

Ναι σωστά και για τα προβλήματα.

Όχι δεν με απασχολεί αν είναι stock ή όχι.

Με ενδιαφέρει να έχει 8gb ram οπότε μάλλον με βλέπω για 5.5+  και πρέπει να τα δω και από κοντά......

Για να δω το S8 plus που θέλει να πάρει η γυναίκα μου......ας το πάρει εκείνη πρώτα και βλέπουμε. :devil:

Πιο πολύ για τις διαστάσεις.

Παίζει και το Mi Mix 2s βλέπω στις 5.99" αλλά θα δείξει...

Για το Mi mix 2 παντως διαβαζω παρα πολυ ασχημα σχολια για την καμερα του που την βελτιωσαν στο 2s.

Το κακο με το 2s ειναι οτι δεν ερχεται Ελλαδα αρα μονο απο εξω το βρισκεις αλλα και τα 2 ειναι 6ιντσες που εσυ δεν κοιτας.

Το λεω με την λογικη οτι αν ειναι να παρεις κατι τετοιο,ε παρε ενα Oneplus6 μια και καλη να τελειωνει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Για το Mi mix 2 παντως διαβαζω παρα πολυ ασχημα σχολια για την καμερα του που την βελτιωσαν στο 2s.

Το κακο με το 2s ειναι οτι δεν ερχεται Ελλαδα αρα μονο απο εξω το βρισκεις αλλα και τα 2 ειναι 6ιντσες που εσυ δεν κοιτας.

Το λεω με την λογικη οτι αν ειναι να παρεις κατι τετοιο,ε παρε ενα Oneplus6 μια και καλη να τελειωνει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν το δω από κοντά δεν μπορώ να ξέρω.

Πάντως μέχρι στιγμής το Oneplus 5 είναι το μόνο που έχω στα υπόψη,με τα αρνητικά και τα θετικά του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρήκα το 8/128 μεταχειρισμένο σε υπεραριστη κατάσταση με 3-4 θήκες με υπόλοιπο εγγύησης με αρκετά καλές αξιολογήσεις (πάνω από 25+)στα 370€......

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
3 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Οποτε δεν νομιζω να τιθεται πια θεμα!

Από πια άποψη?

Το θέμα δεν είναι το οικονομικό αλλά το κινητό....

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Από πια άποψη?

Το θέμα δεν είναι το οικονομικό αλλά το κινητό....

Νομιζα οτι το ειχες δει και ηταν κατι σαν δηλωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ημουν κατοχος του 1+2, του 1+3Τ (το εχασα) και τωρα του 1+5 . Κανενα δεν μου παρουσιασε προβλημα. Βεβαια το 1+3Τ το  ειχα μονο για 4 μηνες....  Τα ειχα παρει απο την επισημα αντιπροσωπεια. https://www.oneplus.com/gr/     Το επομενο που θα παρω, παλι 1+* θα ειναι.... Βγηκε το 1+6 καπου στα 570 Ευρω, αλλα ειναι νωρις ακομα για αντικατασταση του 5 το οποιο εχω μονο 8 μηνες.  

Επεξ/σία από leon_94
Δημοσ.
1 ώρα πριν, leon_94 είπε

Ημουν κατοχος του 1+2, του 1+3Τ (το εχασα) και τωρα του 1+5 . Κανενα δεν μου παρουσιασε προβλημα. Βεβαια το 1+3Τ το κρατησα ειχα μονο για 4 μηνες....  Τα ειχα παρει απο την επισημα αντιπροσωπεια. https://www.oneplus.com/gr/     Το επομενο που θα παρω, παλι 1+* θα ειναι.... Βγηκε το 1+6 καπου στα 570 Ευρω, αλλα ειναι νωρις ακομα για αντικατασταση του 5 το οποιο εχω μονο 8 μηνες.  

Το θέμα είναι πως θα μου κάτσει εμένα στο χέρι.

Όπως είπα και στην αρχή δεν είμαι άνθρωπος που θα το σκαλίσει (πάνε αυτά).

Σαν κινητά τα ξέρω.

Είδα στο επίσημο site το 1+6 το ευρωπαϊκό 8/128 στα 569€.

• 1 μήνα μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Σου γράφω από ΟΡ5Τ (8/128)

Το έχω ~1χρονο ενώ έχω και το ΟΡ3 και το ΟΡ1.

Όλα δουλεύουν 24/7 χωρίς κολλήματα.

Το 5Τ -οπως είπε ήδη κάποιος - έχει εμγαλυτερη οθόνη αλλά τις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις με το 5 αλλά είναι αρκετά βελτιωμένο και δεν ξέρω αν αξίζει να αλλάξει κάνεις στο 6.

Τώρα στην τιμή ... Δεν ξέρω αν θα έδινα 450€ για μτχ 8/128 .... Μάλλον όχι χωρίς όμως να υποστηρίζω ότι κάποιο άλλο θα είναι καλύτερο.

Ίσως να είναι προτιμότερο να πάρεις αμέσως το 6 ή να περιμένεις το 6Τ

Δημοσ.
5 ώρες πριν, chessplayer-alexis είπε

Σου γράφω από ΟΡ5Τ (8/128)

Το έχω ~1χρονο ενώ έχω και το ΟΡ3 και το ΟΡ1.

Όλα δουλεύουν 24/7 χωρίς κολλήματα.

Το 5Τ -οπως είπε ήδη κάποιος - έχει εμγαλυτερη οθόνη αλλά τις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις με το 5 αλλά είναι αρκετά βελτιωμένο και δεν ξέρω αν αξίζει να αλλάξει κάνεις στο 6.

Τώρα στην τιμή ... Δεν ξέρω αν θα έδινα 450€ για μτχ 8/128 .... Μάλλον όχι χωρίς όμως να υποστηρίζω ότι κάποιο άλλο θα είναι καλύτερο.

Ίσως να είναι προτιμότερο να πάρεις αμέσως το 6 ή να περιμένεις το 6Τ

Έχω πάρει ήδη :D

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Πήρες op6 ;!;  Ταχύτητα και κάμερα; Είναι όντως  καλό ;    Σε σχέση με το  mi 6 που έχω κάνα δίμηνο αξίζει να το αλλάξω η κάθομαι στα αυγά μου ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, vargas είπε

Πήρες op6 ;!;  Ταχύτητα και κάμερα; Είναι όντως  καλό ;    Σε σχέση με το  mi 6 που έχω κάνα δίμηνο αξίζει να το αλλάξω η κάθομαι στα αυγά μου ;

Ναι αυτό πείρα.

Το mi 6 δεν το έχω δουλέψει για να σου πω.

Πάντως το κινητό είναι άπαιχτο.

Από κάμερα επειδή δεν πολύ ασχολούμαι έτσι λίγο που το είδα εμένα μου φαίνεται αρκετά καλό.

Το έβαλα στην λειτουργία pro που έχει και τα κάνει όλα αυτόματα.

Το βίντεο για όσους θέλουν να μάθουν τραβάει στο 4Κ 10 λεπτά,ενώ στο 4Κ 60/fps στα 5 λεπτά.

Από ταχύτητα είναι αστραπή.

Λίγο η μπαταρία είναι μικρή, επειδή είχα συνηθίσει τα 4000,αλλά δεν πειράζει εκεί έκανα μια θυσία.

Την μέρα εγώ τουλάχιστον την βγάζω .

Αποφάσισα αυτό αφού πήρε η γυναίκα μου το redmi note 5 για να δω τις διαστάσεις.

Είδα ότι μου καθόταν καλά στο χέρι και έτσι πήρα την απόφαση για το 1+6.

Αντί να δώσω 500€ στο 1+5 να πάω στο καινούργιο.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...