saruman123 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Να'μαι και γω....με το δικό μου το δίλημμα Εδώ και αρκετές μέρες έδωσα το δικό μου redmi note 4(4/64)στον γιου μου αφού έσπασε το δικό του(στόμα να είχε να μιλήσει). Το θέμα είναι ότι μου την έχει σπάσει η γραμμή στην οθόνη (σκυλί μαύρο). Σκέφτομαι να πάρω το OnePlus 5 απο σκρουτζ(ξερω εγγύηση 1χρονο και μπλα μπλα μπλα)αφού βλέπω ότι όλες οι εταιρείες πλέον βγάζουν από 5.5+ οθόνες και εμένα δεν με βολεύει(αφού είχα το Le Max 2)και δεν βλέπω κάτι στον ορίζοντα. Περίμενα το Mi7 που ήταν κάπως κοντά στις 5.5 αλλά βλέπω μας την έκανε η Xiaomi και βγάζει το Mi8(πάλι 5.5+) Το άφησα στα 499€(8/128)και τώρα το βλέπω 552€(σκαμπανεβάσματα). Δύο χρόνια πιστεύω να αντέξει ακόμη από αναβαθμίσεις αφού ήρθε με 7.1.1 και πήρε και την Oreo. Τη λέτε να την κάνω την βουτιά?
alada4 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 καλυτερα παρε το op5t 6/64 απο χερι ελαφρως μεταχειρισμενο .πιστευω κοντα στα 350-370 θα βρεις
saruman123 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 15 λεπτά πριν, alada4 είπε καλυτερα παρε το op5t 6/64 απο χερι ελαφρως μεταχειρισμενο .πιστευω κοντα στα 350-370 θα βρεις Εδώ η 5.7" δεν με βολεύει στα 6.01" θα πάω Επίσης δεν παίρνω μεταχειρισμένα (σπάνια).
saruman123 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, DeVilMaYcRyGR είπε Ψηνεις για ενα G6? Με τίποτα.....έχω μια τηλεόραση LG και μου φτάνει Επεξ/σία 26 Μαΐου 2018 από saruman123
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 αχαχαχαχαχα. τοσο χαλια ειναι γιατι το εδωσαν πριν κανα 6-8 μηνο σε αντικατασταση στον αδερφο μου και μπορει να λεει οτι ψηνει για αλλο αλλα τι σκατα δεν βολευει καθολου?
saruman123 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, DeVilMaYcRyGR είπε αχαχαχαχαχα. τοσο χαλια ειναι γιατι το εδωσαν πριν κανα 6-8 μηνο σε αντικατασταση στον αδερφο μου και μπορει να λεει οτι ψηνει για αλλο αλλα τι σκατα δεν βολευει καθολου? Όχι δεν είπα ότι είναι κακό,απλά εμένα δεν μου κάθονται τα LG. Επίσης οι απαιτήσεις μου πέραν που δεν με ενδιαφέρουν οι φωτογραφίες/βίντεο δεν με καλύπτουν. Και νομίζω ότι το OnePlus είναι καλύτερο σε όλα. Θέλω δυνατό "εργαλείο" γι'αυτό είπα στην αρχή ότι περίμενα το Mi7 που είχε Snap 845. Βέβαια θα μου πεις τι να τα κάνεις! Εε ότι βγαίνει καλό είναι(αχρείαστα να είναι). Επεξ/σία 26 Μαΐου 2018 από saruman123
Fulgore Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Να'μαι και γω....με το δικό μου το δίλημμα Εδώ και αρκετές μέρες έδωσα το δικό μου redmi note 4(4/64)στον γιου μου αφού έσπασε το δικό του(στόμα να είχε να μιλήσει). Το θέμα είναι ότι μου την έχει σπάσει η γραμμή στην οθόνη (σκυλί μαύρο). Σκέφτομαι να πάρω το OnePlus 5 απο σκρουτζ(ξερω εγγύηση 1χρονο και μπλα μπλα μπλα)αφού βλέπω ότι όλες οι εταιρείες πλέον βγάζουν από 5.5+ οθόνες και εμένα δεν με βολεύει(αφού είχα το Le Max 2)και δεν βλέπω κάτι στον ορίζοντα. Περίμενα το Mi7 που ήταν κάπως κοντά στις 5.5 αλλά βλέπω μας την έκανε η Xiaomi και βγάζει το Mi8(πάλι 5.5+) Το άφησα στα 499€(8/128)και τώρα το βλέπω 552€(σκαμπανεβάσματα). Δύο χρόνια πιστεύω να αντέξει ακόμη από αναβαθμίσεις αφού ήρθε με 7.1.1 και πήρε και την Oreo. Τη λέτε να την κάνω την βουτιά? Το Oneplus 5t που ειναι 6ιντσες αν το δεις εχει τις ιδιες διαστασεις με το Oneplus5 επειδη δεν εχει μπροστα δακτυλικο και εχει μικρα bezels. Πηγαινε απο καποια αλυσιδα και δες για παραδειγμα το Galaxy s8 των 5.8 ιντσων και συγκρινε το με το redmi note 4 που ειχες να δεις για τι διαφορες μιλαμε. Περαν τουτου προφανως και δεν αξιζει να παρεις το Oneplus5 στα 550 με κουτση εγγυηση μην τρελαθουμε κιολας. 415ευρω εχει το Pixel XL πχ https://www.skroutz.gr/s/10010539/Google-Pixel-XL-32GB.html Τελος φανταζομαι τα γνωριζεις οτι απο κεντρικες αναβαθμισεις μονο το Pixel 2 XL εχει ως τωρα την επιβεβαιωση απο google οτι θα παρει 3 μεγαλες,αρα σε ολα τα κινητα μεχρι 2 θα δεις. Φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι αν δεν παρει στον 3ο χρονο το κινητο αναβαθμιση,θα ειναι για πεταμα ετσι. 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Όχι δεν είπα ότι είναι κακό,απλά εμένα δεν μου κάθονται τα LG. Επίσης οι απαιτήσεις μου πέραν που δεν με ενδιαφέρουν οι φωτογραφίες/βίντεο δεν με καλύπτουν. Και νομίζω ότι το OnePlus είναι καλύτερο σε όλα. Θέλω δυνατό "εργαλείο" γι'αυτό είπα στην αρχή ότι περίμενα το Mi7 που είχε Snap 845. Βέβαια θα μου πεις τι να τα κάνεις! Εε ότι βγαίνει καλό είναι(αχρείαστα να είναι). Γιατι δεν αγοραζεις το Mi6 απο καποια αλυσιδα που φοραει τα ιδια με το Oneplus5 και εχεις και εγγυηση απο Infoquest? 399ευρω(λογικα αν πληρωσεις με καρτα αναλογα την τραπεζα θα εχεις και καποιους ποντους επιστροφης αναλογα την αλυσιδα συνεργασιας) το εχουν ολες οι γνωστες αλυσιδες αλλα και το mi store https://www.mistore-greece.gr/Smartphones/Mi-6.aspx και ειναι και μικρο και βολικο,και εχει και το miui που εχεις συνηθισει πλεον. Το οτι δεν εχει θυρα ακουστικων το τακτοποιεις αμεσα αγοραζοντας ενα bluetooth ακουστικο και παλι θα σου βγει φθηνοτερα απο το Oneplus 5. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2018 από Fulgore
saruman123 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Ναι για τις αναβαθμίσεις το γνωρίζω. Η εγγύηση για 1 χρόνο δεν με απασχολεί γιατί δεν είμαι άνθρωπος που το σκαλίζω,εκτός και αν είναι γκαντέμης και έχει ήδη πρόβλημα το κινητό. Εκεί τότε τρέχατε ποδαράκια μου. Bluetooth.....μπα εδώ με το Le max 2 και δεν τα χρησιμοποίησα,οπότε καταλαβαίνεις κλάιν μάιν. Αν ημουν ανάμεσα στο G6 και στο Mi6 σίγουρα θα πήγαινα στο Mi6. Το Miui δεν με απασχολεί πάντως και ας το αποχωριστώ.... Τώρα με τα τρεξίματα που έχω ποια αλυσίδα ....εδώ πήγα να πληρώσω Wind και το είδα φευγαλέα (για το S8). Τέλος δεν ξέρω αν βγει κανένα OnePlus 6 αλλά με μικρές διαστάσεις...εκεί ίσως κάνω λίγο υπομονή. Ποιος ξέρει αυτοί όλο τα αλλάζουν
Fulgore Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Απο την στιγμη που θες να το κρατησεις για 2 χρονια πρεπει να τα κοιτας αυτα. Μπορει να σου βγαλει θεμα στο μικροφωνο ή στην εγραφη video ή και στην θυρα,δεν αφορουν ολα τα προβληματα μονο τις οθονες. Αλλα αυτο που δεν ειπες ειναι γιατι βγαζεις απεξω το Mi6?Και φθηνοτερο ειναι,και καλη αυτονομια εχει,και μικρο στο μεγεθος που κοιτας και φοραει snap835/6gb ram και δεν παιρνει micro sd οπως το Oneplus. Εκτος αν σε απασχολει η 800αρα αρα το καταλαβαινω. Αλλη ενδιαφερουσα επιλογη ειναι και απο Nokia μερια(nokia 😎 αν σε ενδιαφερουν οι αναβαθμισεις και το stock android).
saruman123 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Όχι δεν με ενδιαφέρει η 800αρα ,εδώ το Mi7 υποτίθεται ότι δεν θα είχε(όπως και το Le Max 2). Ναι σωστά και για τα προβλήματα. Όχι δεν με απασχολεί αν είναι stock ή όχι. Με ενδιαφέρει να έχει 8gb ram οπότε μάλλον με βλέπω για 5.5+ και πρέπει να τα δω και από κοντά...... Για να δω το S8 plus που θέλει να πάρει η γυναίκα μου......ας το πάρει εκείνη πρώτα και βλέπουμε. Πιο πολύ για τις διαστάσεις. Παίζει και το Mi Mix 2s βλέπω στις 5.99" αλλά θα δείξει... Επεξ/σία 26 Μαΐου 2018 από saruman123
SeNNinhA Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Mi Mix 2 8/128 αφου θελεις 8gb και εχει και μαζεμενες διαστασεις. Αν και μομιζω οτι για τα επομενα 2+ χρονια τα 8gb θα ειναι αχρηστα στην πραξη. Τα 6gb πιστευω οτι ειναι υπεραρκετα για τα παντα ολα. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2018 από SeNNinhA
saruman123 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, SeNNinhA είπε Mi Mix 2 8/128 αφου θελεις 8gb και εχει και μαζεμενες διαστασεις. Αν και μομιζω οτι για τα επομενα 2+ χρονια τα 8gb θα ειναι αχρηστα στην πραξη. Τα 6gb πιστευω οτι ειναι υπεραρκετα για τα παντα ολα. Ναι αυτό είπα ότι και τα 8 είναι πολλά,αλλα καλό είναι αφού υπάρχουν γιατί να μην πάρεις. Για το s είπα πριν λίγο.
SeNNinhA Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Εγω το επιασα στο χερι μου και μου αρεσε σαν αισθηση παντως. Δεν ενοχλει σαν μεγεθος και ειναι και μικρο θα ελεγα για την οθονη που εχει. Και φαντασου οτι εχω και χρησιμοποιω ενα iPhone 5s και με βολευουν γενικα τα πιο μαζεμενα κινητα οπως το S8. Βεβαια για 2 χρονια ακομη και τα μικρομεσαιας κατηγοριας κινητα θα ειναι μια χαρα. Ειδικα οταν δεν σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια (που απαιτουν δυνατο επεξεργαστη και καλα γραφικα) ουτε και ιδιαιτερα οι καμερες. Οποτε γιατι να ξηλωσεις το budget σου χωρις λογο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα