Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Karpouzoeispraktoras είπε

Πώς ανακοινώνεται κάτι αθόρυβα; 🤔🤔

Συνέντευξη τύπου με κλειστά μικρόφωνα;
Βίντεο στο vimeo με κωδικό;
Post στα social με το privacy στο only me;

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, EuphangeL είπε

Μμμμ τι ωραίο UX. Τέλεια περνάτε οι Androidάκηδες

ναι είναι φοβερό να κρίνεις κάτι το οποίο δεν αφορά παρά ελάχιστους χρήστες και δεν υπάρχει κάτι ανάλογο σε άλλες πλατφόρμες ή και που υπάρχει μόνο προβλήματα προκαλεί 

• Like 2
Δημοσ.

Αναπολώ το 2010-2011 όταν η Sony-Ericsson έδωσε τεχνογνωσία στους XDA Developers.  Είχα καταφέρει στο xperia mini pro μου να ξεκλειδώσω bootloader, να φλασάρω Cyanogenmod 9ρα νομίζω με custom kernel και όταν ήθελα το τερατάκι μου να τρέξει του βάραγα ένα OC απο το 1Ghz στο 1.5Ghz...

• Like 2
Δημοσ.

Η ζωη χωρις ροοτ ειναι ενα μηδενικο...

Γι αυτο πουλησα το ματε 10

Μεγαλο λαθος απο την εταιρια.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Ελπίζω να μην ακολουθήσουν κι άλλοι

Βέβαια, υπάρχει ένα ρητό που λέει, ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει

Μη πας και στοίχημα ρωτά για το jailbreak iOS 10 ακόμα και 11 τι πόνος υπάρχει 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και κάπως έτσι καλύτερα. Παλιά ξεκλείδωμα με το BL γιατί γελάμε να έχουμε υπηρεσίες που δεν υπήρχαν μέσα από μαμά. Τώρα όλα είναι ενσωματωμένα. Και καλώς έκαναν για λόγους προστασίας των δακτυλικών αποτυπωμάτων. Πλέον το θεωρώ απαρχαιωμένο το ξεκλείδωμα παρά μόνο για devs. Πριν πει κάποιο ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται ας με ψάξει στο XDA. Χωρίς το 84😉

Δημοσ.
3 hours ago, vaggelhs4 said:

Αναπολώ το 2010-2011 όταν η Sony-Ericsson έδωσε τεχνογνωσία στους XDA Developers.  Είχα καταφέρει στο xperia mini pro μου να ξεκλειδώσω bootloader, να φλασάρω Cyanogenmod 9ρα νομίζω με custom kernel και όταν ήθελα το τερατάκι μου να τρέξει του βάραγα ένα OC απο το 1Ghz στο 1.5Ghz...

2010 θυμάμαι έβαζα cyanogen 5 η 6 στο Galaxy S 😢

• Like 1
Δημοσ.

Καθώς θα λειτουργεί για 2 μήνες ακόμα μήπως είναι χρήσιμο να ζητήσουμε ΤΩΡΑ κωδικό (όσοι έχουμε huawei) μήπως και τον χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον; 

Δεν ξέρω ακριβώς την διαδικασία αλλά φαντάζομαι κάποιον κωδικό δείνεις κάπου με κάποιο λογισμικό.

Επίσης να ρωτήσω. Το να ξεκλειδώσεις Boot loader χωρίς να κάνεις άλλες ενέργειες (root ή custom roms) έχει καμία συνέπεια στην εγγύηση; Λογικά δεν έχει αφού και το ξεκλείδωμα είναι μέσω επισήμου οδούς.. 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, DimosMcLaren είπε

Απο εδω πηρα τον κωδικο για οποιον ενδιαφερεται.

https://emui.huawei.com/en/plugin/unlock/index

Σε ευχαριστώ, βοήθησε γιατί δεν το έβρισκα.

Σε όποιον πάει να το κάνει να έχει υπόψιν ότι τραβάει format το κινητό μόλις το ξεκλειδώσεις.

Δημοσ.
Στις 26/5/2018 στις 9:15 ΜΜ, keysmith είπε

Καθώς θα λειτουργεί για 2 μήνες ακόμα μήπως είναι χρήσιμο να ζητήσουμε ΤΩΡΑ κωδικό (όσοι έχουμε huawei) μήπως και τον χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον;  

Δεν ξέρω ακριβώς την διαδικασία αλλά φαντάζομαι κάποιον κωδικό δείνεις κάπου με κάποιο λογισμικό. 

Επίσης να ρωτήσω. Το να ξεκλειδώσεις Boot loader χωρίς να κάνεις άλλες ενέργειες (root ή custom roms) έχει καμία συνέπεια στην εγγύηση; Λογικά δεν έχει αφού και το ξεκλείδωμα είναι μέσω επισήμου οδούς..  

μόνο αν το ξεκλειδώσεις χάνεις την εγγύηση οχι όταν το ζητήσεις απο την huawei
ουσιαστικα οταν γινει ulock καιγεται ενα efuse το οποιο δεν γιρναει ξανα πισω

• Like 1
Δημοσ.
Στις 26/5/2018 στις 11:22 ΠΜ, UsualSuspect__ είπε

https://forum.xda-developers.com/huawei-p9lite/how-to/guide-unlock-bootloader-twrp-root-t3405701 

2 δευτερόλεπτα search

edit: Στο έστειλα για να διαβάσεις τις τελευταίες σελίδες :P

Στις Χαβάης τα κινητά δε δουλεύει η μέθοδος μέσω adb ; 

adb reboot bootloader

fastboot oem unlock

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 26/5/2018 στις 11:05 ΠΜ, 9volto είπε

ευτυχώς γι αυτούς που ασχολούνται με το λογισμικό το ξεκλείδωμα bootloader της Huawei είναι πολύ εύκολο με διάφορες ανεπίσημες μεθόδους που κυκλοφορούν στην αγορά. 

Παρακαλω πολυ, θα ηθελα να μαθω εναν τροπο

για ενα ταμπλετ (Mediapad T3 10") που απο τα 16

γιγα τα 9 τα τρωνε οι σαχλαμαρες της Huawei και

δεν δινει την δυνατοτητα να μεταφερεις νεες 

εφαρμογες στην SD.

Eυχαριστω πολυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...