Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Simon_says είπε

απο τα στατιστικα φενεται οτι δεν παιρων απο καβ ο divo που το ψαξε το ιδιο αποτελεσμα ,σε παρακαλω ασε τις πληγες μου να <<γιατρευτουν>> :P

προφανως σε πειραζω ετσι!

απο την ολη ιστορια το μπαχαλο με πειραξε και το παραμύθι κατι απο την αλλη που το βιωνουμε καθημερινως στις ζωες μας

Κάνε αυτό που σου έγραψα παραπάνω.

Επισκέπτης
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, l337 είπε

Κάνε αυτό που σου έγραψα παραπάνω.

i did it ,μονο το power παρεμεινε ανοιχτο δεν ειχα καν ιντερνετ

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατι αλλο ,εχω ενα tablet και το εχω συνδεδεμενο με το ρουτερ ,επειδη συνηθίζω  να παιζω πχ lol και να χαζευω και streamers στο tablet,  παρατηρω τα ms να πηγαινουν 80αρια 120αρια ,με αποτελεσμα να κολαει το game

αυτο ειναι επειδη με εχουν βαλει fast path? γιατι βλεπω οτι με cyta δεν ημουν, στο data path το βλεπω απο οτι εχω καταλαβει

πριν δεν επεφτα κατω απο 8,5 down φανταζομαι αν τους πω να το βγαλουν παλι δεν θα πεσω παρακατω 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 5/6/2018 στις 3:25 ΜΜ, Simon_says είπε

κατι αλλο ,εχω ενα tablet και το εχω συνδεδεμενο με το ρουτερ ,επειδη συνηθίζω  να παιζω πχ lol και να χαζευω και streamers στο tablet,  παρατηρω τα ms να πηγαινουν 80αρια 120αρια ,με αποτελεσμα να κολαει το game

αυτο ειναι επειδη με εχουν βαλει fast path? γιατι βλεπω οτι με cyta δεν ημουν, στο data path το βλεπω απο οτι εχω καταλαβει

πριν δεν επεφτα κατω απο 8,5 down φανταζομαι αν τους πω να το βγαλουν παλι δεν θα πεσω παρακατω 

πληροφοριακα το σχολιο στο παραπανω προβλημα απο τον τεχνικο του οτε ηταν < οτι παρατηρει ασυνήθιστα μεγαλη χρηση του ιντερνετ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...